17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

Китайският ГЕРБ

Които вЕрват, че в Китай има комунизъм ??? Ха хаааа хаааааа :)

Не само, че не е за наказание, ами веднага да го назначат за министър на финансите, икономиката и регионалното развитие и благоустройство заедно. При такъв талант да изкарва пари да го убият си е чиста безстопанственост.

Гледах в интернет, че населението на тоя град е 11 милиона. Малко над 1 тон на 1 милион население. Значи ли това, че кметът на София, който и да е, разчита на тон и половина ДМС.

Веднага да им пратим адвокат Марковски да спаси човека и да прибере златото като хонорар в БГ! Хем БГ ще се позамогне, хем адвокатите ни ще станат незаменими и всички "златни" хайдуци по света ще позлатят БГ или поне адвокатите ни.

Металчето беше предназначено за да регулира в правилна посока нерегулируемиат вот на местните избори на българските роми, така че да се докаже, че нерегулируимите българи са се регулирали по наш образ и подобие. А сега кво? То само с кюфтета, лакардии и чалга- не става?! То няма време и за печат на нови фалшиви бюлетини..... Скапани китайци! Виж руснаците-готини. Само ни хакнаха, не-повече от 5 млн. данни откраднаха, та даже и "Новичок" не ни хвърлиха. Американците- готини. И те ни хакнаха, договори подписаха и не изнасят повече от 1-2 милиарда долара печалба на година от сметките за ток. Баси скапаните китайци! Златото ни взеха и то когато ние имаме крещяща нужда от него!. Скапан свят и лош късмет.

Е това е корупция! А при нас апартамент със без асансьор и пр.

Нещо като във вица, в който Илия Павлов и СоПоля Доган били на посещение при папата във Ватикана и хидролога, разглеждайки изложените там съкровища се обърнал към Павлов с думите... "Илийка, Илийка, а ние си мислим, че... крадем":)))!

То БНБ дали има толкова.

Така се прави - майсторската

А не се цупим на Цветанов, че имал 6 апартамента.

Хората 2 тона дърва не могат да су купят

Кради толкова, колкото можеш да изядеш!

1 кубик злато е 19,3 тона това означава, че притежава куб с размери 70х70х70 см. Сега за туй да го убиват ми се вижда крайно.

И през 1985 година (аз бях командирован за един месец в Пекин-Beijing) имаше екзекуции на стадион, определен конкретно за извършване на "ритуала".

А в България кога ще стане така смъртна присъда за крадците то първо един ГЕРБАЖИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ НАРЕД С БЕСЕПАРИТЕ

Ако беше в България щяха да го издигнат за министър председател. Ама като се замисля някои наши политици може да имат и повече.

1 kg = 87 000 лв 1 тон = 87 мил лв 13 тона = 1 131 мил лв множко ми се вижда и за Китай, ама за БГ журналиста много НЯМА

вероятно е фейк...както често тук с "новините"

Не знам дали си давате сметка колко са 13 тона злато. Целият наш държавен златен резерв е 40 тона. 1 тройунция = 30.4 грама = $ 1 500

по - вероятно 13 кг, ама за БГ журналиста kg - ton едно и също. Вдигай тиража!!!

1 кубик е 19 тона значи държавния резерв е 2 кубика.

Няма да го стрелят, ще го товарат със златото да видят колко може да носи. До стената и един сандък на главата, всеки 5 минути по още едно кюлче по 50 кг в сандъка...

И за чий чу е било толкова злато? А че ще го гръмнат, това е сигурно. Там не се церемонят много много. Странното е, че дори изпълнението на смъртни присъди в Китай в стотици годишно не спира корупцията. Бих разбрал да поемеш риска да си уредиш живота и този на децата си, да речем - преко сили 1-2 тона злато. Ама 13 тона!?!?!

хахаха - къде смъртната присъда е спряла корупцията бе деде? В страните с минимална корупция отдавна няма смъртно наказание.

"И за чий чу е било толкова злато?" Е как да си правят зъбите. Ти не знаеш ли колко големи родове имат китайците и колко са им

и колко са им лоши зъбите?

Е така се краде. Според мащабите на държавата. Какво ли имат настоящите кметове.

Добре, че не са му намерили биткоините :))

Е как така смъртна присъда бе? Оставете човека пак да се кандидатира за кмет като чичо Ценко!

Няколко хиляди квадратни метра недвижима собственост (да кажем нива, двор или що се сетите още) значи няколко декара!!! Е, и???

Китайчето леко е попрекалило. Е, поне ще има пари да си плати куршума, както е по закон в Китай.

13тона кметско злато. Манолова и тя иска да е кмет.

да краде държанки :)

… май ти Гольо Босев ти се сака да се облажиш, ама нема кой да те изгласува

Пък аз се чудех как БОЧКО натрупа 10000000000 а той започнал още като кмет. Нещо подписа му бяха подоравили но и това се потули.

фандъчката и бургаският кмет са по-назад, ама с още един мандат и ще наваксат

тоя постави в джобчето си тиквата и гробарите, сега ще се втурнат да наваксват! ама там такива ги разстрелват, а у нас стават премиери, министри и кво ли не...

"в дома на бившия кмет на град Гуанджоу Чжан Ци". Името на града явно е Гуанджоу Чжан Ци.

К`во ни занимавате с дребната престъпност?

Китаеца със цялото си злато и имоти ,надали има и за 1 млрд в зелено....Пък и е бил КМЕТ на град с население повече от две Българии. А пред нашити милиардери....направо е ...БЕДНЯК !

В Китай като ги хванат такива ги заплашва смъртна присъда и им прибират всичко. У нашенско като ги хванат такива ги заплашва максимално изчистване на досието след декларация че намереното е дарено от тъста или е станало след размяна, както и порицание пред строя друг път да не го правят толкова явно.

Тия ако проверат Бойко за главата ше се хванат.

Тоя може да си направи барбекю терасата и външния асансьор от чисто злато .......

...а сега ще ходи до стадиона... за последно.

Не че нашите не могат я...........

Ма тоя бил истински комунист !

Ма тоя е комунист истински и настоящ.

Мен ша ма приемат ли за член на БКП и какви докюменти да подам

Около 700 млн. долара. Не е толкова много. Мисля, че в малка България има хора откраднали повече.

652 милиона $ през курса на БНБ.

тоя е завършил висше в България.

заедно с нетаняхуто !

Правилното е : Натаняу...,както му казва една любима кореспондентка на БНР -любимка на Петър Волгин ,без чийто половинчасови включвания НЕ ПРЕМИНАВА НИТО ЕДНО НЕГОВО ПРЕДАВАНЕ !

Голяма държава - големи крадци. Като ги побарат обаче и този тонаж не ги спасява! Там защото ги няма Калпакчиев и компания - имитаторите съдии!

Така се прави, евалата на китайците!

Е тоя определено е бил по-равен от другите равни.

Само 13 т. злато и то от 20 мил. човешки материал?!? Аматьор...

Този е крал повече от Путин

сиреч са за това, йок Путев е крал повече :)

Само да спомена, Гуанджоу, известен още като Кантон, е един от най-големите китайски градове, с над 20 млн население. Център е на провинция Гуангдонг, най-големия индустриален център на Китай, с над 300 милиона население. Всяка година, над 2,000 китайци намират смъртта си от наказателен взвод. За това се грижат 30 специални съдилища. Времето от внасянето на обвинението в съда, до изпълнението на присъдата, в едно с всички обжалвания, е около 4 месеца. Трябва да се отбележе, че сред тези 2,000 човека, има и много от висшия ешалон на китайската компартия. По този начин държат хигиена сред собствената си номенклатура. Всеки партиец трябва да знае, че още утре може да получи куршум в тила, след което сметката от 0.37 долара за патрона за екзекуцията ще бъде предоставена на семейството му. Хората имат държава от 7000 години и знаят как да се справят с корупцията.

Щом тя съществува в такива измерения, очевидно не знаят. Това е друга схема, просто не се е отчел навреме и ще плати сега всичко накуп!

Китайците са хора кто всички нас и нищо човешко не им е чуждо. Въпросът е, че има държава и това се вижда навсякъде в Китай. Може да е полицейщина, да има и много нарушени лични права. Но държавата си е на място и прилага закона, колкото и да не е съвършен. Няма как, иначе, да управляваш 2 милиарда души.

Тази новина, не ми изглежда да е вярна! "15 тона злато и хиляди квадратни метри, недвижими имоти"??? И това в Китай???

Ей така се раждат слуховете, не са 15, а 1,5

В комунистически Китай за боклуците не хабят куршуми, окачат ги за шията на стълб на някой площад и ги оставят да се люшкат докато се вмиришат!

Този не го очаква светло бъдеще :)

Как така? Светлината в края на тунела какво е?

Малиии.... не ми се мисли какво може да открият в Банкя...

Ако търсиш истинските богатства, пробвай на Панорамен път.

Този е бил като нашият гьормедик.

Според мен има някаква грешка. Моля ДИР-а да проведе разследване. Мисля, че става въпрос за някой от Банкя..

от Крушовица,или от Пловдив,или от мичка ти пайна

Тоя от Банкя е безнаказан, не го няма кой да го разследва.

Каманизъм баце, на всякъде все същото. Тия поне оставиха хората на мира...