17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като сте толкова загрижени за здравето на хората, защо никой от вас незнае къде е Любо?

Отново под сводката за грипа ваксърите вият като котараци на валериан....тъпи оФце...

Грип, не грип - няма значение. Важното е да се набодете. Ще се бодете веднъж на три месеца. Това ви го обещавам!

Аман от тебе бе!! Разбрахме вече...

Боденето да ви беше най-големият проблем. Пластмасите от тия спринцовки влизат в ушите на морските костенурки.

Любо го няма...

Вече взе да става смешно. Ваксърите си мислят, че са ваксинирани, но повечето са само с 2 дози. Кацаров бърза да си сложи 3-та, но Бионтех вече обявиха, че новата им ваксина за Омикрон ще е 3 дози. Т.е. 2 дози + бустер + 3 специално за Омикрон = 6 дози. Е то така ваксърите никога няма да насмогнат!

Важното е да се бодат колкото може повече :) Това се отразява изключително добре на всеки един избран от вас.... Боцкайте се, защото съм си харесал нова кола.

Но дори и да се набодете - не си мислете, че това е краят. След средата на Март 2022 иде нов щам. Идат и нови ваксини :) Бъдете готови от сега. А нас не ни мислете, ние ще се справим и без ваксини. Аз моята доза я отстъпвам на някой от простолюдието.

Така. Запомнете това, и си го запишете някъде. Преди да говорите колко съм луд и как това е конспирация - просто изчакайте да му дойде времето :) Утре ще обяват пъряите случаи на "омикрон" в България. Псосле, около 20.12.2021 ще има заповед за затягане на мерките - маски на открито. Има минимален шанс да е само за неваксинирани. Шансът за вечерен час е около 80%. Също само за неваксинирани. Докато за маските е спорно дали ще са само за невкасинирани, вечерния час ще е със сигурност само за неваксинирани. В края на Декември са почивни дни - нищо особено няма да се случи. Началото на Януари ще бъде интересно. Около 12-ти ще има бум на новите случаи. Средата на Февруари се готви нещо интересно - лекичък локдаун. Не, няма да има КПП-та. От тук следва: Началото на март ще започне спад на новите случаи. Това обаче не трябва да ви успокоява: защото около средата на март ще дойде новият щам, който ще е по-заразен от омикрона, и ще се изкарва по-тежко от него. Ще изисква нова доза (нямам идея коя ще е поред); Извънредната обстановка ще бъде удължена до септември. Шансът това да НЕ се случи е само един: нови избори. Но това точно на този етап не е възможно. Така ча.... приготвяйте се.

Както е казал Сън Дзу "един войн не е велик за това че може да забелязва небето".

Абе ти се подготвяй за сигма :) Нас не ни мисли. За нас правилата не важат, защото ние ги измисляме. Много добре знам какво ви готвят колегите.... ще видите вие овца ваксина яде ли :) Хайде, приятно псорещане на празниците в домашния арест :) А ние ще сме някъде на банкет. Но нас не ни мислете.

Цъкането на минуси няма да ви помогне по никакъв начин :) Всичко ще се случи точно както е планирано, и вие не можете да направите абсолютно нищо. Вече е решено кое кога и как ще стане. Вие само ще гледате, и ще слушате, и ще изпълнявате. Властта е в нас, ние решаваме как да живеете вие.

Дай числата за тотото ти. Тез неща ги знаем щото стават всеки празник.

На мен числа от тотото не ми трябват. Има от къде да взимам лесни пари. Тотото е залъгалка за балъците. За всяка боцната овчица взимам аз парица :)

Търся си гадже антиваксър, за да пресъздадем последната сцена от Ромео и Жулиета, но с ковид

А сега кретените вярват, че в болниците им пускат повече кислород и ги убивали по тоя начин. Идиоти

Не жалете за тях. 99% са антиваксъри вярващи в нанороботи и моргелони

всички управляващи ковид кризата до сега са за затвора. Измряха много българи!

Проблемът да управляваш идиоти е , че ако не ги слушаш спираш да управляваш. Идиотията на бъларите и безкрупулността на полтиците ни са в смъртоносни размери , както се вижда. Дотук са избили повече хора от турците и холерата през Балканската война .

АМА ИЗМРЯХА СВОБОДНИ КАТО ЛЪОВЕ НА СВОИ НАЧЕЛА!

Малко още им остава на ваксър троловете... за съжаление ЕС ще ни притиснат за задължителна ваксинация и максимум до края на март всички ще са ваксинирани. Киро Харварда е голям фен на Канада, а там мерките са драконовски. Но хора ще продължават да влизат в болница и да умират от ковид, защото ваксинирането с нищо няма да подобри състоянието на търговските ни дружества, наречени "болници". Чудно ми е тогава ваксърите какво ще коментират. И как ще оправдават нуждата от буст инжекции на всеки няколко месеца.

Това не помага да се разреши проблемът с ковид.

Запомнете датата 18.02.2021. С точност от плюс/минус пет дни. Още не е 100% решено точно кога ще се случи нещото, но... ще ви е забавно :)

Опс, 18.02.2022 имах предвид :)

И да цъкате минуси - нищо няма да промените :) Неизбежно е да се случи това, което ттябва да се случи.... Все пак фармичките са щедри. Добри бонусчета са обещатли.

Имам странното усещане че тези 90% които са умрели неваксинирани са умрели защото не са били ваксинирани.

корона винаги е имало и ще има,въпросът е кой моделира този мутант и кой сега го е страх мутанта да не изчезне. Хванете агентите.

Извънземните гущери разбира се са в дъното

Cui bono, са казали древните римляни. Кой има полза? Ваксината ли е направена за вируса, или вируса за ваксината?

Пак ли се появи поръчково коментатор че? Значи препоръчам всеки свой коментар да започваш с думите-браво на служебното правителство браво на министър Кацаров. Щото нали ти си отявлен фен и умираш да ги защитаваш. Я сега вместо да пишеш глупости започни пак да обясняваш колко хубава идея е това със зеления сертификат. Ти сложи ли си ваксинка та вече както казва служебният министър? Зеленият сертификат получи ли го? Значи ваксинирането си е напълно доброволно-изключая действията на бившия противник на ваксините Кацаров. Дето въведе сертификат от днес за утре. Обаче действията на такива като тебе, дето лъжат и мажат само и само за да се всява хаос са наистина меко казано неприятни.

"116 са починалите с COVID-19 за денонощие, от тях над 90% не са били ваксинирани." Значи, 11-12 ваксинирани човека са умрели от коронавирус! Дали не са се заразили докато са чакали за ваксинация?!

Може и така да е, но това значи, че ваксината не им е подействала, защото и трябват 20 дена след втората доза.

А ефектът й изчезва след 30-40тия ден, нали? ;) Не е лесно да си вярващ тези дни..не е лесно

Ааа не е така - бигфарма каза, че трябва трета доза иначе не се брои. И ежегодна ваксинация също оттук нататък. Ама глей в израел колко фалшиви сертификати,а?

Теб те е страх от бигфарма? Да те видя от къде ще си извличаш аспирина и ибупруфена сам. А чакай... ти не ползваш. Ти си роб на БигТабако и БигКофее

е едно ваксинката друго, тулупче.

По-важната подробност е, че са "починали с COVID-19", а не ОТ него. И при това положение разговорът става безсмислен.

Нека да извадят статистика за починалите по болници, Нека да видим защо в България умират толкова хора, как ги лекуват. нека всеки началник на болница да дава отчет колко хора са починали в тази болница. Има нещо гнило, не може само в България такава смъртност, пък големи претенции, колко сме напреднали в медицината.

А знаем ли изобщо кой дава данните за статистиката за броя на починалите,ако това не са болниците ?

от козяк всичко е от там даже цената на бананите отделно в булгаристан се правят на жертви винаги андрешковци всякакви преди време показваха как месни селтаци си заливат къщите с вода да покажат докъде уж стигала вода при наводнение, отделно мангалите си събаряха копторите ..за да изкрънкат кинти

Да не използвате медицински услуги. След като според вашите нагли внушения хората умират защото ги лекуват лошо в болниците.

Виж историата на стачки те на докторите. Винаги когато е имало стачка над 30 дни, особено в САЩ, смъртността е... падала. Та препоръката може и да е полезна.

Много правилно! Нека антиваксърите да пият чайчета и да си умират по къщята. Няма нужда да пълнят болниците.

Що бе - за какво са ви болниците на вас “защитените” с ваксина?

Умират щото не са ваксинирани. При условие че има толкоз неваксинирани в БГ и много хора не спазват правилата, би било странно броят на умрелите да е малък.

".. Близо 850 хил. души в България не плащат здравните си вноски. В резултат в държавната хазна през 2020 г. не са събрани над 203 млн. лв..." Ето данните сами говорят. Почти милион души в България нямат достъп до здравеопазване,заащото не се осигуряват. А защо не го прават, наистина ли нямат нужда ? Нах-вероятно причината е прекъснат осигурителен здравен стаж, за възстановяване на който им се иска да внесат с лихви за няколко години назад. Явно това са главно безработни ,които ямат пари да го направят. Но ако пък не са ползвали от много години медицински услугиц10,20 и т.н - за какво да плащат? Аз лично не ги упреквам . Предлагам обаче разумно да се разреши този проблем и да не се губят тези 203 мил.лв. А разумно може да стане като се намали например на 6 месеца сумата за възстановяване , така че да могат да започнат да си плащат, а държавата да не губи. Аз ако имах власт щях да го направя и от догодина да си си ги събирам тези 203 милиона за подобряване на системата на здравеопазването. Но,аз съм сульо и пульо , нямам хабер от нещата

Обаче имате най много частни болници на глава от населението в света най болното и умиращо население Обаче часниците противоконституционно използват обществен ресурс/Здравни вноски/за формиране на печалба,финансираниса "болници" кабинети и даже Оптики. по европа това е нерегламентирана Държавана Помощ за часни структури часните сергии за здраве Нямат нито един лекуван с ковид и Нито 1 легло- обаче взеха милиони уж з апревенция ЗАЩО БЕ?????

Това по коя клинична пътека на касата са взели тия милиони? Щото касата дава пари по клинични пътеки. Хайде сега господин експерт да ми кажеш коя е тая клинична пътека . Щото България няма клинична пътека за превенция на covid.

Амчи плати си ве професоре. Будалите си платихме и сме осигурени. Хитреците не са :)

не намаляват !!! всички ваксинирани разнасят активен вирус.. а измамата продължава

Кунчев е жив, ти ваксинира ли се както обеща заедно с другите тролове?

В България и короната да изчезне , пак докторите ще пишат умрели от вируса. Дали не е за пари ? То е като електроенергията , тук я произвеждаме , ама все поскъпва . Вода газим , жадни ходим

Ами за пари е, за какво друго. Погребалните бюра и поповете в момента правят милиони. Сигурно са кръстосали някой умрял с ухански прилеп нарочна за да ти пъхат реклами в главата с жълти камиончета. Имам познати които го потвърждават. А родилката чиито дете береше душа от минала.статия може патки да пасе с нейните измислици. Даааа.

хората умират от липса на адекватно здравеопазване това показва и статистиката

Ах! Де да имаше някакво на адекватно здравеопазване... незнам, може би под формата на ваксини, на здравни мерки, маски.... Ама няма... (саркастично)

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Гледам, 100 неуки индианци заминали в небитието, заради собствената си простотия. Дано утре четем и за вас!

кретенизмът е нелечим

Добро утро, ваксърю - безумний..! При около 30-ина процента ваксинирани, а 10% от починалите са ваксинирани - хайде смятай още малко резултата, като включиш и тези, които щяха да са починали от болестите, които си имат и отпреди ковида - отиди още 3 пъти да се ваксинираш...

Ами смятам, че ваксината намалява шанса да умра, ако се разболея от Ковид19 три до четири пъти. Поне според българските данни.

Шанса да умреш от ковид е нисък извън рисковите групи, а там е около 5%. Та с колко го намалява ваксината след като масата ваксинирани са извън рискова група? Ковида изначало не е смъртна присъда и чума. Стига с тия кухи опорки. Преживяемост от ковид при доказано заразени е 98%, само на база ковид позитивност. На база причина за смъртта е още по-малък, а в някои възрастови групи шанса да умреш е под 0,001%. Изпиха ви акъла с насаждането на паника.

Паниката която изпитвам... донесете ми стол да седна!

Не могат да лекуват. Сбъркана работа! Избиха хората

върви лекувай ти.... кой те спира? Да идат при попа да им чете за здраве умните антиваксъри.

Изглежда лекарите ни трябва да могат да правят чудеса които дори и лекари от други страни не могат да правят.

Докато сме първи по смъртност от всичко (включително и детска) този ти коментар е просто израз на глупостта ти, овчедушието и липса на оценка на реалността.

След като става ясно, че ТАЗИ ПАНДЕМИЯ Е ИЗМИСЛЕНА ЗА ДА АКУМУЛИРА ОГРОМНИ ПЕЧАЛБИ, и да подготви хората да живеят със страх, сега вариантите са два - или НАИСТИНА ДА ПУСНАТ ЛАБОРАТОРЕН ВИРУС-УБИЕЦ, ИЛИ ТРЯБВА ХОРАТА ДА ГИ НАТИКАТ ПО КЛАДИТЕ !!! ЗАЩОТО СЛЕД КАТО ВЕДНАЖ ПОСЕГНАХА НА НЕВИННИ ХОРА, НЯМА ДА СПРАТ !!! АВТОРИТЕ НА ПАНДЕМИЯТА - НА КЛАДА !!!

Да не си бета-тестер на Мета ?

някой трябва да започне да вкарва лекари в затворите и ще намалее смъртността.

затворите ще намалее. А после ще се подмлади нацията, като в Африка. Че и ще потъмнее също даже.

Можете да погледнете тук официална пресконференция в европарламента. Излъчването е вчера. Съжалявам, че нашите “демократи” се оказаха фашисти и не присъстват там: https://youtu.be/YTIvlu9DjdI За тия, които се интересуват - ЕК е назначена, ЕП е избран. В момента за задължителна ваксинация настоява ЕК, в лицето на Урсула. Във видеото се изправят евродепутати от различни държави и партии и дават интересна информация за безразборното и без оглед на странични ефекти налагане на ваксинацията в някои държави, както и се описват дискриминационни, дори фашистки мерки (в Австрия има затвор за неваксинирани от 6 седмици), в името на “общественото здраве”.

Все едно да гледаш родното НеСе и да обръщаш внимание само на изцепките на Костя Копейкин. До там ли я докарахте антивакс тролството?

Жал ми е за теб - ти си като бездомното куче пред месарницата, чакащо кокалче и забравило, че в него има вълк.

И доста тъжно. Аз първо не си вадя парите с писане из нета. Просто това ми е позицията. А алегорията с вълците е доста добра за антивакс тролството. За вълците е типично, че за да изядат една овца, натръшкват цялото стадо. Абсолютен стаден имунитет се получава.

Ми не знам за каква позиция говориш - аз такава не видях - стандартно плюене без аргументи. Изгледай поне това, което съм ти пуснал - има интересни факти, които за неплатените влияят на позицията - например отнемането на свобода (затвор) и други фашизми, които са вече факт. Но ти си безплатен нали? Убеден фашист? Чакащ да ти наредят без да мислиш какво трябва да направиш? Добро пале, послушничко. Вземи кокалче :).

Влезеш ли в болница, с корона или без, шанса е малък. Имат си таргет да покриват, здравни пътеки да усвояват, и накрая който оцелял, оцелял. БГ здравна система уникат!

По данни на сзо към момента има малко над 5 000 000 починали с положителен тест за ковид. По данни на същата сзо в света има над 7 000 000 починали от мръсен въздух. Е кое е пандемията...къде е пандемията? Ма що не ваксинирате и срещу мръсен въздух, а? Мамка ви мръсна фармфашистка.

покрай този ковид. Не обърна ли внимание че едната цифра е на база на доказани изследвани с тест, а другата на база на изчисление на базирани на предположения и допускания. Според подобни изчисления умрелите от ковид са 5 000 000 само в Индия.

Еми ако тестваха за тежки метали в дробовете и директно ги пишеха от мръсен въздух, както оравят с ковида - щяха да са милиарди, а не милиони починалите “ОТ” мръсен въздух. Ама не ви отърва като не е по команда на биг фарма да се оравят подобни заключения, а?

покрай този ковид. За пореден път между другото, демонстрирате "висок" интелект, като противопоставяте проблеми, които се потенцират и усложняват един друг всъщност. Мръсният въздух за болните от ковид е още по-голям проблем и увеличава смъртността и от ковид допълнително. Обратното също е логично. Отделно как неглижирането на ковид ще реши проблема с въздуха също не е ясно.

Въпроса е кое поставя проблема с ковида на световната сцена и целия “западен свят” се загрижи да се ваксинираме, но се противопоставя не мерките срещу мръсния въздух. И в двата случая интереса е финансов, а не здравен.

покрай този ковид. Не усещаш ли че съвсем се излагаш когато обясняваш, че ЕС точно не е загрижен за екологията. Не знаех че "Източния свят" е отворил дискусията за това и настоява за промяна?!? Ти на база на какво го твърдиш това?

В съседна Гърция, въпреки всички безумни локдауни и мерки, жертвите продължават да растат, а у нас от две седмици насам намаляват, като в момента сме близо до изравняване с тях. При нас вълната започна много след тяхната, и вече отминава, а при тях само набира и набира скорост, без изгледи за намаляване. Всички мерки и пазене само удължават агонията и рушат обществото, накрая всички ще си минат реда.

и при тях стъкмистиката каква е!

покрай този ковид. Първо от две седмици гледам че трайно спада броя на заразените в Гърция. Второ гледам че и до 100 умрели от ковид да докарат на ден, а са почти 11 милиона човека. Избягвайте сравненията, че е тъжно и жалко, като се видим, как сме.

в yandex ,може би по добре COVID-19: трудный экзамен для человечества", Военный микробиолог Михаил Супотницкий Събрани научни изследвания за страничните ефекти от ваксините. Като отдалечен във времето ефект според научна статия е развитието на старческо слабоумие... Ще затъпее народът...

покрай този ковид. Трудно е да се сетиш явно, че е необходимо условие да престарееш за да те хване старческа деменция. Ми те точно за това са измислени ваксините. За да могат да остареят хората. Ясно е какъв е варианта да не остарееш...

Но във същия момент в съзнанието ми са огромния брой живи същества, които вие, хората, правите жертви. И...дано се замислите поне. Ако се задействате да спрете вашето убиване- ще бъде стъпка напред.

заразените са ваксинирани? Това защо го пропускате? Умират хора, които са болни от друго и получават усложнения. Заразяват се ваксинирани и неваксинирани. Голяма част ще оздравеят. Ваксините явно не са това, за което ги представят. Само ще разбутат на някои здрави хора работещата имунна система, която до сега ги е пазила. Първите три дози с безплатни- старо наркоманско правило.

90% от починалите са неваксинирани и 90 % от оздравелите са неваксинирани. също.

Група евро депутати от различни партии застанаха в опозиция на Фон дер Лайен. Водени от румънският Евро Депутат Cristian Terhes . Германска евро депутат твърдо заяви, че и са предлагани милиони евро за да млъкне . Навсякъде има протести ! На всички вече трябва да ни е ясно ,че това няма нищо общо с здравето а си е заробване . Демокрацията не съществува вече !

Изчисленията са точни - след Коледните празници, когато приключи Големият шопинг, вирусът ще ни бъде предоставен отново. JP Morgan просто лъжат! Никой няма интерес златната кокошка, маскирана като пандемия, да свърши !!!

са около 3.5 милиона, т е.скоро процентът ваксинирани ще е над 50, а сред възрастното население още по-голям. Какво повече искат?!? И отново-сред починалите със сигурност има такива с една доза. Какво им пречи да съобщават и това?

На ваксинираните вече започват да им намаляват антителата. Но някои от пишещите тук не могат да го проумеят.

Кога щяха да падат като покосени по улиците ? - нали имахте някаква дата ?

Едно си баба знае едно си знае. Те хората не ги лекува ли правилно, е всичко пишели covid, те лекарите в болниците ви убиват. Обаче. Същите тези дето ги пиша тия неща, скачат като ужилени когато става за въпрос да не бъдат лекувани в болница. Защо бе? Ей на мангъров казвах в къщи чайче и супичка-никаква болница. Вие самите казахте че в болницата неправилно ви лекуват. Стойте си вкъщи и си се лекувайте правилно. Защо само задръствате болниците?

Изводът от това заглавие е : в болниците хората се убиват.

що щат здрави прави по болниците, че и се натискат да ходят там и дори се оплакват като не остане място?

10% са все пак починали от 90% при положение,че всички вскснати са 20-22% Сами си направете сметка,каква е смъртността на ваксинираните!

От всеки 100 починали над 90 са неваксинирани. А пък основният брой на ваксинираните в България са хора над 60 години.

у статистика. Първо ваксинираните са по-скоро 30% . Второ щом не са толкова сред умрелите значи ваксините намаляват в пъти вероятността да умреш от това. Дори калкулатор не трябва за толкова прости сметки. Смятай колко си зле в главата.

От 20 и няколко % ваксинирани да умират 10% от 100 дали е малко бе специалист?

у статистика. Ако нямаха значение ваксините би трябвало какъвто е процента ваксинирани сред хората, такъв да е и сред умрелите хора, бе мозък. Дори при твоите неверни данни излиза, че ваксините намаляват умрелите повече от два пъти.

Всички починали ги пишете Ковид, "жертвите" никога няма да намалеят!

110 Антиваксъри по-малко. Важното е, че умряха свободни.

ТОЧНО ОБРАТНОТО - ВАКСНАТ БИВА ТУТАКСИ АТАКУВАН ОТ ВИРУСА, КОЙТО ПОДУШВАЙКИ ВАКСАТА СЕ ВПИВА ВЪВ ВАКСИРАНИЯ, ЗА ДА СМУЧЕ ЕНЕРГИЯТА МУ, ИДВАЩА ОТ ВАКСАТА! СИРЕЧ, ЧРЕЗ "ЗЕЛЕНИЯТ ХАЙВЕР" СВЕТОВНАТА ЗАДКУЛИСНА ОРГАНИЗАЦИЯ /СЗО/ СЕ ГРИЖИ ЗА ВИРУСА ДА ОСИГУРЕНИ ТЕЛА, ОТ КОИТО ДА ЧЕРПИ ЕНЕРГИЯТА ИМ, КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ УБИВА ТЕЛАТА! В МОМЕНТА СЗО УСИЛЕНО ТЪРСИ ДА НАМЕРИ НОВО, СВЕЖО, МЛАДО ТЯЛО, ВЪРХУ КОЕТО ТРАЙНО ДА ПРЕХВЪРЛИ ВИРУСА,, СИРЕЧ ТЪРСИ КЪДЕ ВИРУСА ДА СЕ ХВАНЕ "ЗА ЗЕЛЕНО" ! И ТОГАВА ВАКСНАТИТЕ СЛУЖЕЩИ ЗА ВРЕМЕННО УБЕЖИЩЕ А ВИРУСА, ШЕ СТАНАТА ИЗЛИШНИ И ЩЕ БЪДАТ ПРЕНЕСЕНИ В "ЖЕРТВА НА БОГОВЕТЕ", СИРЕЧ НА СЗО! АМИН!

Хахахахаха.

откъде ще се вземат тези жертви в бъдеще, след като няма новозаразени сега?! Или нещо дограмата ви хлопа?

Предполагам, че специално ще поспрат скоро с големите числа на починалите, че да може да попеете "Корона чао". Пак. Да обясните отново, как за пореден път убихме вируса човекоядец, вероятно умрял от преяждане и да се присмеете на народите които пак го оставиха гладен.

От хунтата няма да мирясат, докато не затрият поне милион българи.

Хунта някаква ги кара да не се ваксинират и да не се пазят? Хунта ги е зомбирала толкова, че да отказват кислород даже, като не могат да дишат? И после много умрели. Интересна работа...

много хубаво правят!

значи проблема все пак е умирането а? А тя ваксината точно за това върши най-много работа. Като минимум няколко пъти го намалява. Ама само за ваксинираните и то реално, които у нас са малцинство. Ето го резултата. Народа много иска да мре по-малко ама нещо няма желание. Циганска работа...

Мълчи? Колко повече умряло сиган, толкоз по-добре. И без това Делтата е цигански щам. Имаше супер висока смъртност в Мангалистан, дойде в България пак висока смъртност, я в белите държави ниска. Мрат мангалите. Аз бял човек от делта умрял не познавам. От предните щамове обаче - да!

Ами "жертвите" зависят от псевдо здравната система!

Пак ли се появи да тролиш? Коя от личностите ти пише тия коментари? Тази, дето хвали служебното правителство начело с Кацаров наложили тоя безумен сертификат? Или тая дето е против мерки и ваксини? Значи първо се лекувай от това раздвоение на личността после пиши коментари. Или започвай всеки коментар с-браво на служебното правителство за да знаят хората що за стока си. Нищо не разбираш от лечение, нямаш идея кой от какво и как е починал.

Важното е, че Радев прави 50 лицеви опори( до половината, ако пусне до пода- ще направи 20. И лицевите му опори са като всичката му работа), че пее и свири на китара и че генерал Деси играе оро.

100 000 грешни души до края на пандемията иска да прибере Господ.

Гледам в съседни статии си се подвизавал в 4-5 часа - тежка нощна смяна, а? Бичите извънредно, че ви намалиха надниците?

Щото ти не си му конкуренция.

На вас никой не ви е конкуренция. Всички са ви противници. Излишни и вредни тролове.

Събудих се в 4ри. Чакам да дойде време за сутрешната физзарядка. Виждам забелязвате, че интересите ми са всестранни, а не само ковидиотски. Мерси и приятен ден!

От що се срамиш да правиш физзарядка в 4?

Виждам, че навсякъде ти се привиждат комунисти и мненията са ти по калъп само сменяйки радев с путин и ковид.

Бе гледам доста лъжи си написал а и по бройка не му отстъпваш.

Починалите не са само от самия вирус а както коварно се изразяват "С КОРОНА ВИРУС"!!!Много от хората над 65-70 фодини имат хронични заболювания и крепят здрарето и живота си с лекарства али активно пазене от инфекции.Чя има починали САМО от вируса е истина но много са обявени за такива а са в резултат на обострени на други болести от ви.руса.Преди 6 месеца почина майка ми на 93 от старческа анемия,лекувана многократно и с преливане на кръв.Лекарят посетил за констатиране на смъртта и първо попита дали е с Ковит 19 и беше готов веднага да я пише от вируса.Но тя НЯМАШЕ Ковит защото 2 години не беше излизала сред хора.

Значи още по задължителни всеки който има хронични болести да се ваксинира.

Значи маже да се каже, че пациентите са починали С ИНФАРКТ, починали С РАК, починали С КРЪВОИЗЛИВ след тежка катастрофа и са имали придружаващи заболявания запек, хемороиди, гъбички, артрит, кариес... ... ваща ... проста ... медицинска ... кръчмарска ...

КОЙТО Е НАДУПЧЕН, ДА НЕ ГОВОРЯ ПЪК ДА Е НАДУПЧЕН НА МОДЕРНИТЕ ВАКСИ, БЪРКАЩИ НА ШИРОКО И НА ДЪЛБОКО... ЗАТУЙ - ВТОРО ДОЗА НЯМА ДА ИМА ...ДА ВИДИМ КВО ШЕ СТАНЕ!

Защото никой не лекува хората от същинската болест от която е болен всъщност и която се обостря при заразяване с КОВИД. Хвърлят те в такова отделение и докато не се влошиш, никой не те пита от какво друго всъщност си болен. Тъмапчат ге с лекарства за КОВИД, които може и да ти вредят. Е, това е, Здраве ви желая.

Защото са задължени да следват ПРОТОКОЛА. В няколко страни вече отрекоха този подход - Испания скоро беше посочена като категорично отхвърлила протоколното лечение на ковид.

Специалист до специалист във формите. А има недостиг на лекари. Да се чудиш.

да си лекар, освен ако не си рушветчия отвсякъде, си жив загинал! Така че, не на всеки му се учи 12 години, та след това да е принуден да стане обикновен продажник, понеже трудът му не се уважава от обществото и иначе би умрял от мизерия...