17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормалната продължителност на човешкия живот без 'лекарите-убийци' и 'фармамафията' би била не повече от 60 години, ама повечето хора не оценяват това и си мислят, че е естествено да доживеят 80-90 год. възраст. Има и изключения, но те само потвърждават правилото.

През 1985 - 71.4 През 2020 - 74.5 Но после дойде Ковид и българите с присъщото им малоумие и ниска интелигентност извоюваха второ място в света по смъртност от Ковид. Браво Българе, браво юнаци. Толкова сте тъпи че и инстинкт за самосъхранение нямате.

През 80-те не сме били водещи в повечето негативни класации, както е сега.

Важно е за пенсиите, Путин какво ще каже.

"Намалява средната продължителност на живота в България", ама за сметка на това се увеличават годините за пенсиониране.

Xa! Намалявала била. Пак ще останат достатъчно скотове.

Това да се прочете от всеки управляващ! Не някакви бивши министри-недоразумения да ми обясняват, как повишаването на осигурителния праг на 3400 лв, било "добра новина" за младите... Егати наглеците! Интересно защо заклеймяваме всички финансови пирамиди, а за най-голямата, държавна, му викаме "солидарност"!

Увеличават годините за пенсия.Изродска държава.А и мизерни пенсий с по 40г.стаж минимална пенсия.

Планът върви с пълна сила. Още малко остана...

Последица от прекрасната ни демокрация, дето не останаха хора да й се радват. Или по точно няма да дочакаме да ни зарадва тая демокрация. Щото досега е пълна катастрофа.

Докато американските изроди не бъдат избити ще е така ние ще умираме хранейки африканци и цигани които да живеят.Америка е тумор и не трябва да бъде оставян на спокойствие

Има само един тумор и той се нарича Русия. Прекрасно е че живееш в България - така по кратко ще замърсяваш света.

с новозакупените 7 милиона васини я стигнем зо-40 годишна възраст няма пенсионери ,няма никой ,само лекари и луди

продъжителността на живота се повишава,вдига се и пенсионната възраст. У нас скоро ще се срещнат двете величини.

С приятелка наскоро си говорихме по повод смъртта на наш близък, който нямаше и 50 години, когато почина, че животът убива, а в неговия случай работата. Приятелката ми работи в държавна институция, където голяма част от колегите й не доживяват до пенсия или максимум година-две след песния умират - от стреса в работата, от невъзможност да ядат качествена храна и да водят здравословен живот и прочие. Отделно и от короната, включително ваксинацията, имаше починали колеги, които не съм сигурна дали дори и 55 години имаха.

Ето заради това на Боко Тиквата му викат българоубиец.

Каква средна продължителност на предстоящия живот бе? С управлението на Мунчовските идиоти животът е на изчезване!

Кой управляваше с ръцете в джобовете 2019-2021 г., гербопитеци прости? Тиквеният ви вожд не само накра да изчезнат почти един милион българи, ами вече и живеем по-малко след 12 години работа, работа, работа. Гарантирано от ГРОБ!

Измислили са я пенсионната реформа - бачкаш, докато умреш и държавата спестява пари за пенсия

А, няма такова нещо. В държавата е най-сигурно, те частните фондове са мошеници, от държавта е гарантирно, държавата няма да те прецака, както добре знае Бай Ганю.

Все по-зле, но нищо странно. Причината е комплексна. Допринасят и неваксинираните. Да сравним със средната продължителност в Италия...

Средната продължителност в Италия също е намаляла с 1-2 г. поради пандемията и е 82 г. Средно с 12 г. повече от тази в Бг.

Браво, Боче, браво, Тикво!

заради фейкдемията от ковид, която имаше за цел точно това - смърт и страх! Още берем плодовете на тъпотията!

Странно. Уж ковида не е опасен, а намалил продължителността на живота.

значи излиза, че ако я добутам до 65, почти ми е гарантирано оцеляването ми до 80 !? Излиза, че здравеопазването ни е перфектно, не е за вярване.

Има една гъска из къщи на 86, дето само командори, знае повече от всички доктори, те били тъпанари, на всяка манджа е мерудия и е изкукала колкото си иска и не мре. Такива и Господ не ги иска. После да ми обяснява някой как намалявала продължителността на живот в България.

Нарастването на масовата простотия в условията на педерасокрация естествено води до скъсяване на живота...

След толкова експерименти от управляващите в последните 30години, може да се каже че е нормално.

А знаеш ли колко беше преди 30 години? По-малко от сега.

Значи хем тогава е било по-малко от сега, хем сега намалява. Интересна тенденция. Ако изкараме още 12 години с герберастите начело, ще стигнем ли пак преди 30 години колкото беше?!

Пълните резултати от преброяването така и не ги разбрахме , явно народа няма право да знае за себеси ?? Е затова не участвайте друг път в преброяването !

От хубаво ще да е!

Това е защото българите са толкова умни, толкова конкурентноспособни, разгадали са всички конспирации на световното правителство в сянка, неутрализирали са всички манипулации на Сорос и Бил Гейтс, дори на самолетите им е трудно да пръскат вече. Просто няма друг народ толкова здраво стъпил на плоската земя. С нашите братя от Русия - напрееееед!

Такааа. Шофьорчета бият доктори и медицински сестри безнаказано- какво очаквате? Като го докарате дотам да се лекувате при врачки със стрити нокти от прилеп тогава средната продължителност на живота ще си дойде на място- колкото е била през средновековието.

Не колкото повече лекари завършват влизайки с 2.5 и неходейки в института толкова повече ще пада продължителността на живота.

Като ги бият на работното им място какво очакваш- отличниците ли да кандидатстват?

Стига защитава лекарите! Лекуват настинка с коктейл от антибиотици (понеже иначе минава от само себе си) и рак с аспирин!!! Справка: починалите от КОВИД като % от болните - на 2-ро място по този показател в света след Перу, мисля че беше...

Ами в така наречения социализъм, средната продължителност на живота беше доста по дълга, и хората се пенсионираха по рано. Имаха възможност да се насладят на живота. Сега, след 33 години колониално съществуване, съвсем е логично да намалява средната продължителност на живота. Качеството на живот падна, консумират се лошо качествени продукти с ГМО и съдържащи таблицата на Менделеев. Здравеопазване няма никакво, по скоро здравен Геноцид. Пие се на поразия, употребяват се наркотици.. Програмата за унищожение на Българската нация работи на пълен ход! Честито!

Глупости. Числата показват, че сега продължителността на живота е по-голяма от социализма.

Чемадан, вакзал... на#уй!

Господине при така наречения социализъм през 1985 продължителността на живота беше 71.5 години. При лошия капитализъм тя се увеличи на 74.5 години през 2020. Ако българите бяха по умни и не бяха на второ място с света по смъртност от Ковид щеше да е по висока.

Когато болниците са търговски дружества така се получава.

То па един живот........

Щом е така , трябва да намалят възрастта за пенсия.

Навсякъде е така. Ковид удари възрастните хора и е естествено това да се случи. От тази година нещата ще се нормализират. Единствените доволни от ковида останаха пенсионните фондове. Цинично, но факт!

Ковидът не дойде от нищото. Това беше и целта на "специалната операция".

Нищо, сега ще почне да се вдига. След като раздоваха 2 години дарвин награди, желаещите да получат наградата намаляват.

С такива жени, много ясно, че мъжете живеят по малко. Сега сериозно. Нездравословния начин на живот - цигарите, алкохола, вредната храна, мръсния въздух. Всичко това влияе. Тук и много работим в лоши условия, а и здравеопазването е толкова зле, че повечето хора се лекуват сами. Логично е

07.02 2022 - Олигофрена - "Няма да има пенсионери, които ще бъдат под прага на бедност " Защото ще са мъртви !

Намаляването на средната възраст на българите означва, че циганите се увеличават толкова, че тяхната средна продължителност от 57 години вече, все по-ясно влияе на общата статистика.

Причината е ковид 19

Няма проблем, че измираме и изчезваме като нация. Важното е, че сме демокрация.

Бахти глупостите.

А какво искаш да си? Социализъм? А децата ти дали искат дърт комунделе?

Докато да си дебел и алкохолик не се смята за проблем...Има още да намалява продължителността на живота.

Докато живееш в мръсотия, улиците не се чистят и като минават автомобили си все едно в пясъчна буря, докато в столицата ни хората са натъпкани като сардини в консерва без грам зеленина, докато българина неглижира собственото си здраве, докато сме подложени на този постоянен стрес на работа и в къщи, докато гледаме ... да, докато гледаме филми и негативни неща по телевизията, докато не слезем от автомобила и не инвестираме час за разходка, докато не спрем да разсъждаваме така, че фап-а на дизеларката трябва да се махне щот' 'арчи мноо и ни въри .. ами така ще е!

Гарантирано от " Продължаваме ИЗМАМТА "

Мисията се изпълнява по план... Безродници обезродяват родината ни.. Добре да видим кога ще настъпи краха едно е сигурно в България само след смърт е настъплава промяна, никога по-рано или по-късно САМО КОГАТО НЯКОЙ УМРЕ!!!

Толкова хора умират преди да стигнат до пенсия а тия все ревът ,че нямало пари …………..

От спокойния живот ше да е

Това ще вдигне ВТОРАТА ПЕНСИЯ - ако КФН до отчете...

Глупости! Втората пенсия са индивидуални натрупвания по лични партиди и няма никакво значение колко са живи и колко умрели.