Намалява броят на американците, подкрепящи пращането на оръжие в Украйна

Блинкън: САЩ са съсредоточени върху това Украйна да си върне окупираните след 24 февруари територии

Обратно в новината

Коментари - Намалява броят на американците, подкрепящи пращането на оръжие в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира има разлика между Праща и Продава.

Ева и вас всичките

Gugnelid

Като се отчете, че 50% и нагоре от американците нямат и понятие къде е Украйна и какво се случва там, може да се заключи, че значително над 90% от що-годе интелигентните хора там са против намесата на ФАЩ във военните действия.

Може да си мечтае колкото иска!!!! Все някога ще се свърши с помощта са Защото Украйна представлява една каца без дъно!!!!

Вервам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил.

Важното е какво мисли военната индустрия по въпроса. Какво ли?

Те краварите не пращат , а им продават с яки лихви по заеми ....

80% от тия не знаят къде е Украйна и тотално не им пука, ама нека е вярна тая статистика..

Е те много ясно че не им пука за Украйна, те просто искат да го турят на руснаците че са им като трън в задния

Само така ! Няма оръжие няма убити . Зеленски да си ...

зеленякът се доближава до висването на въжето... И примката се стяга ли стяга все по-болезнено...

Шойгу: загубите на въоръжените сили на Украйна през ноември възлизат на над 8300 военни и над 460 единици техника

About 11 percent of young citizens of the U.S. couldn't even locate the U.S. on a map. The Pacific Ocean's location was a mystery to 29 percent; Japan, to 58 percent; France, to 65 percent; and the United Kingdom, to 69 percent.

След 4-5 години, сащ и Русия ще си подновят бизнеса, още Турция и Русия ще си търгува и препродават с печалба, само бугаристан ще гледа отстрани с влажен поглед някой да ни подхвърле кокалче да му оближем галошите

в бизнеса е така, продава се и се търси максималната печалба!

И да се увеличават и да се намаляват, войната е икономическо съревнование. САЩ ще дават до последно оръжие на Украйна. Ще видивм товарищите докога ще издържат.

и като във Втората Световна Война, Американците, водени за Носа от ЮдеюСемити, които са ги поробили и колонизирали, почват да се усещат, че се бият на грешната страна!

надявай се! Надеждата умира последна!

и европа също дава, но няма да спечели нищо от това

С наливане масло в огъня няма да може да се загаси !!!

А за руските ко е казал Шушумигата? 6000 минаха ли вече за 9 месеца спйецабасрация :)) И чии е Херсон след вИликите ватни пАбеди и уничтожения ВСУ?

там някъде 80-85%

Денис Коробко, от чието име излиза статията, с каква националност е?

+ЕСССР

опааа 4 хилки за дир.ру :)

давайте рашисти, ако издържите в окопите още 10 години и ще завладеете новите територии! Само с цената на 10-15 милиона жертви. В един момент американците ще се откажат да снабдяват Украйна с оръжие, а вашето никога няма да свърши, щото разбираш ли.

имало е такива като теб и през втората световна - мир с хитлер, защо не?

Пуснали са си само маймунките на Мъск! :-)

Дори не знаят колко малко място заема на картата държаваат им. Даже си мислят, че няма по-голяма държава. И че са центъра на света. Но най-вече не знаят КОЛКО пари реално се дават. Нямат представа, че 100 милиарда са два пъти колкото бюджета на службите, охраняващи границите плюс проверките за наркотиците. Но с политиката да се пускат имигрантите,няма страшно, нали?

8300 са до ноември в същото време 92 000 са руслямците утрепани на фронта и още 10 000 избити от вагнеровци и кадировци в ролята на заградителни отряди.

целта на Европа не е да спечели нещо от това, а да не изгуби. Целта на московията вече 30 години е разпад на ЕС и саботиране на демокрацията. Понеже не успя с евроскептичните партии като тази на Орбан, реши с война. Ако и войната не успее, ще пробва нещо друго, ако продължи да съществува. Мен лично ме съмнява, разпад на РФ се очертава на хоризонта, по подобие на разпада на Югославия.

Gugnelid

Е да де, нали и аз това пиша - целенасочено трепаниран народ.

Gugnelid

Украинско звучи...

Някой да ти е срал скоро в шапкодържателя? Ако не е - мога да се заема лично...

Преговорите трябва да се водят между САЩ, които забъркаха кашата и Русия. Украйна нямат думата!

Желателно е да се знае точно с колко намаляват броя на американците, подкрепящи пращането на оръжие в Украйна, имам предвид, точната бройка, а ако може и поименно да се изброят, ще е супер.

Защо не махнете снимката на тази маймуна на видеото под всяка статия.Дира? Сложете нещо по младо и красиво

Имаш възможност.Иди в Украина.По форумите всеки се прави на мъж,а на улицата пълна мишка.Такива мухльовци пълно по наще земи.Тебе те давам за пример.

Прави са. ЕС трбява да почне да прави повече. На САЩ им е далеко и американците им е по-трудно да погледнат на ситуацията, като проблематична и за тях.

САЩ ли нападанаха Украйна?? :)))))))))))))))))))))))) Винаги се чудя, каква е тая пластичност на мозъците ви, хем да вярвате, че Путин е голям шахматисти и стратег, хем да вярвате, че САЩ са го принудили да нападне. Хем да вярвате, че всичко върви по план, хем, че русия просто не иска Киев, иначе да го беше презела, хем, че Херсон не е важне вече... Изобщо, давата материал за учените за години напред да изучват когнитивен дисонас как работи. :))))

Тия собствения си народ не могат да накарат да им вярва, ама с ЕС политиците нямат проблем…тотална деградация.

Питат двама американци, подкрепят ли Украйна. Двамата си късат ризите за демокрацията. Интервюиращите се отдалечават. Единият пита другия "Какво е това Украйна?", а вторият уверено му отговаря, че е техен съюзник в Азия.

То и твоя ник звучи американски... :)

Какви са проблемите на европейците, които не са им причинени от собствените политици, а от Русия? Я избеой няколко?

В ютюб е пълно с клипове, на които тия подкрепящите ги карат да посочат Украйна - един не я уцели.

Голем праз! То според подобно проучване Торонто бил най-добрият град за живеене в Света! БУХАХАХАХАХАХА

Джоба то им засяга, тия Хаймарсове да не растат по дърветата? Какво значение има къде е Украйна? Ако ще и на Марс да е! Реално действително е важна само каузата!

Да вярвам ли на статия пусната в този руZZки нужник? Въпросът е реторичен. Кога лъжат руснаците? Всеки път когато си отворят устата.

Иначе всички тръмпанзета искат "преговори"! Оранжевият руски трол успя да им вмени, че ПутКин не е чак толкова черен!

Каква е каузата? Фашизма да победи?