Намалиха присъдата на бившия зам.-министър Красимир Катев за смърт на пътя

Апелативните магистрати му дадоха 3 години и половина затвор при общ режим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има двама убити , господа и един тежко пострадал . Питам магистратите , взели решението за три години и шест месеца , лишаване от свобода - Ако бяха ваши близки , дали това наказание , щеше да е справедливо , за вас ?

Убиец. За такова нещо убиват, тук и там, и то основание.

Значи, идиотът министър е зарязал умиращите невинни хора за да търси частни линейки и връзки за да помогне на богоизбраните си роднини? И за това го награждават....

Лошо, няма справедливост, т.е. хората ще си тръгват от държавата и ще се изгуби смисъла, за който са умирали мъже, жени, деца

Той даже не се е заинтересувал от хората в другата кола! Само затова трябва да получи доста повече години. Даже не се е обадил първо на полицията и на бърза помощ. А на роднини и на частни линейки за неговите близки! Дали може още да спи спокойно този човек?

И това му поведение са го приели за смекчаващо вината му.

Не се знае,Бог бави ,но не забравя.Вярно е ,че не е нарочно,само дето законите са нарочно направени за такива като него.Затова правосъдие свише ще е най правилното.

Седем години след убийство на пътя с ясно факти и ексоертизи и още този е без окончателна присъда.

Защото е спасил тъщата си, му намаляват присъдата, а задето е утрепал човек, какво - 3 години ли! И от 2012 досега не могат да го осъдят. Няма да питам има ли правосъдие у нас. Отговорът е ясен. Да влезе убитият!

От региона съм и десетки години ползвам това трасе...познавам го . Знам за историята, просто ,часове след тази касапница минах от там ...колите бяха вдигнати, но следите си стояха (както и седмици след това) от спирачният път на малолитражката на загиналите... направили всичко възможно да се спасят от връхлитащият ги в тяхната лента "Таурег". А пътят там е идеален ...прав като конец, с нов асфалт и широко платно... Просто тоя е навлязъл в тяхната лента ,без НИКАКВА НАЛОЖИТЕЛНА ПРИЧИНА (изпреварване, препятствие ) ги е насмел ...ЧЕЛНО .

ей го бе, кво квичите умнокрасавците че нямало политик в затвора.

вярваш ли, че ще влезе?

В Русия министрите даже не ги съдят, освен ако не са тайно против Путин. Не вярвайте на Роскомнадзор ! Моля не ме отвличайте с излишни реплики. Имам и други статии за коментиране.

Какво общо има Русия с липсата на правосъдие в България, нещастнико.

Правосъдие има само в детските приказки за баламурници. Важното е, че в Русия е по-зле.

Е как подсъдимият е направил всичко възможно за да окаже помощ на пострадалите, като дори не е погледнал касапницата в пострадалия автомобил, която им е спретнал???

Да бяхте прочели по-внимателно статията. Щеше да се изясни.

В Горна Оряховица тази година за двама убити пешеходци вървели на ТРОТОАРА от шофьор на 1 месец шофирал с превишена скорост Окръжен съд във Велико Търново постанови УСЛОВНА присъда!!!Каква е тази съдебна практика ,каква е тази система...не може да има такива огромни разлики в присъдите.Някак си не е приемливо,не е справедливо!

ами виж ся, по-добре да има разлики, щото иначе всички ще имат условна. сега поне от време на време някой съдия хваща брадвата и неебава прецедентите.

Слаба държава. Двама убити и един осакатен и 3 години!

И по-лошо ще става!!!!