Наложиха "зелен сертификат" и в Европейския парламент

Само с наличието на Covid паспорт ще се пускат хора в сградите на парламента в Брюксел, Страсбург и Люксенбург

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поликата на временните, на Радев е Ограничения само за простолюдието! За депутатите не важат! Тях сертификат, не ги лови, а вируса ги заобикаля!

Тайното име на пропуск за гейове!

Е тва е кеф - сега и на работа нема да одим, оти неам сертификат.

И преди не ходеше !

"Това би нарушило много фундаментален принципи в една демократична камара: никога не трябва да бъде възпрепятстван избран представител" Скъсвам се от смях! Навсякъде искат мерки и ограничения и разни политици не спираха пред медиите се ваксинират, но пък ето за ЕП не можело да се иска сертификат!? Нима огромна част от хората там да не са все още ваксинирани!?!?!? Нали криза нали трябва да се реши най-бързо, е какъв е този пример за пред народите!? Като с лекарите ни "ама ние не искаме". Ама иначе много е важно всеки да се ваксинира.

ДА ПРИЕМЕМ ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ? Това е въпросът! Не е ли потресаващо, че един народ поверява мениджмънта на своето здраве на тия, които печелят от неговите болести? За неадекватният фатмак, зеленият сертификат е последната сламка надежда да получи подкрепа от европейските си господари, след като евразийският го изостави. ИМАЛИ ДРУГО РЕШЕНИЕ? Винаги е имало, но такова решение не носи комисионни за правителството на зелените чорапи 1.Индия си реши проблемите с безплатен пакет лекарства за всеки ZIVERDO: витамини С и Д, цинк, Доксициклин и Ивермектин 2.Внесете френската класическа ваксина Valneva, с инактивиран вирус и хората ще се ваксинират. 3.Аспиринът намалява смъртнистта от Ковид с 47%! Това е толкова, колкото свръх скъпото лекарство на Merck 4.Медиите наместо да плашат хората, да разяснят какъв е протокола за домашно лечение, кога се влиза в болница и да отворят дискусия за начините за болнична помощ, защото в момента имаме единствено - БОЛНИЧНИ УБИЙСТВА.

от Вожда си троле, края му е близо!

Работя почти он лайн. Два дни в седмицата съм в офис. Правя си тест и понеже той е за 48 часа си избирам да работя два поредни дни в офис и така минавам седмицата с един тест. Струва около 20 евро, но 80% ни ги поема работодателя.Не съм ваксиниран, защото страдам от тежка алергия, която е противопоказна, а не защото не вярвам на ваксините.Съпругата ми е ваксинирана.

Не вярвам, че някой ще проверява еврод.тати, дали имат сертификат. Такива важни клечки са над закона. Но пак демонтрират двойни стандарти. Те не искат сертификат, говорят за права и естествено за демокрация, когато се отнася до тях, но за народонаселение сертификатът е задължителен. Наглост и цинизъм.

Оправете си подзаглавието. Името на ЛюксеНбург е ЛюксеМбург.

И СтРасбург, а не Стасбург.

Фундаментално или само ментално... аршинът отново е двоен за паразитите-политици и за данъкоплатците.

А за българските дебелог&зи чиновници, кога!? Няма само за сервитьори и продавачи да важи сертификата!

Заразата се разнася от ваксинираните с благословията на еврочиновниците!!!

Европейски фашисти , надминаха Хитлер.

"Това би нарушило много фундаментален принципи в една демократична камара" Ааааааа, обаче на останалите хора да забранявате можете, нали? Малоумни нагли калинки с купени дипломи и без грам мозък. Айде сега на опашка за инжекции през 6 месеца.