Накъде върви Брекзит след третото поражение на Мей

Тереза Мей ще търси "алтернативен път напред", защото, според нея, процесът в парламента е изчерпан

Обратно в новината

Коментари - Накъде върви Брекзит след третото поражение на Мей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англия остава в UK. Дали и другите ?

На 12-ти апрелий , една убава дата отвсекъде, да ги изтреляме бритките към светлите им бъднини дето една купчина безхаберни лумпени там ги бълнуват но най-вече да ги таргетираме към майната им! Дано се не откажат у последниот момент!

До 8цата: Вчера по случайност се озовах на изхода на метростанция Westminster, която се намира срещу парламента. Почерняло от народ и крякат ли крякат. Чува се познат глас по високоговорители. Гледам фуражката в далечната се пени като обезумял. Викам си: Ако 8цата беше тук, каква ли щеше да бъде реакцията и? :)

Цвък, това си ти, осмицата. Престараваш се! Не знаеше ли, когото съчиняваше поста си, че метрото на Уестминстър е затворено за ремонт?! Няма как да си бил/а вчера там. Ах, осмицооооо

Не забелязах дали е отворено или не...казах, че се озовах там.:) И ако се върнеш в постовете от миналия ноември ще видиш, че няма как да съм 8цата. Всъщност, в началото бях най-големия и "опонент" във форума:)

Пресякох Westminster bridge посока юг-север :)

Мили деца. Детето са не прибра. Помощ! Изпратих я да купи хлеб от супера и още я няма. Не се прибра за обед. Направих й муска и таратор. Любимите и още от детската градина. Дано не са й направили нещо. Сутринта ми се оплака, че някакви хора в интернета я следяли. Каза че знаела неща, които никой друг не знаел. Бира неудобна за външните сили... така рече. Гинче мола те ако четеш прибери се. Мусаката изстина. Майка Вуна

Спокойно. Сутринта ни писа, че днес било събота, време за почивка. Търси я на Витоша или поседнала на брега на ИскърО....... Знам, че спамя. Няма повече, ама този път го направих с удоволствие....Отдавна не бях срещала толкова сполучлив сарказъм, бабо Вуне.

"пробвайте сега пак да пишете коментари с моя ник- дали ще успеете, а? " хаха.. не можете, смешници !

ето на къде върви: UK 'top of the queue' for post-Brexit trade deal, says Trump adviser John Bolton President Trump is said to be eager for the will of the British public to be carried out and to quickly cut a trade deal. Излизат от тромавото ЕУ бюрократско чудовище, и започват да подписват ФТА със всички големи. БЕз да чакат или питат ЕУ А да ви видя в бг? как ще подпишете една поне ФТА със коя да е от големите - япония, корея, сингапур, сащ австралиа, канада ? М? търгувайте си кокоши яйца с полша вътре в "общия" пазар от мизерници. Големите пари са навън :) ама как да го знаете? как ? За вас света е да отидеш "на запад - в холандия най далеко"

тайтеник едно време така е тръгнал триумфално към щатите и е потънал само на мили от брега...

Нещо си се объркал , японците бягат вече , защото използваха огромният ЕС пазар безмитно.. кой се е засилил да търгува с този изолиран неголям остров, а и на всичкото отгоре ако Шотландия и Северна Ирландия излезнат ще станат пазар по-малък от Полша. Еърбус ще махне заводи, Ролс ройс ще си премести заводите за самолетни двигатели на континента а бе да ти кажа аз пък съм притеснен ,че тия наглеци до 12 ще анулират брекзит и ще останат.. ама се надявам ти да си прав и на 12 out

Въпрос : Are you always that stupid or you are making special effort?! Ставаш смешен с брекзитърските си цитати ( soundbites)от жълти таблоиди и тем подобни медии . БГ няма нужда да подписва ФТА с никоя страна, защото това вече е направено от ЕС и се прилага от всички страни членки. Когато ОК излезе губи право да ползва всичките 43 ФТА подписани от ЕС. Британците направиха опит да ги копи-пейстнат , но Австралия, Нова Зенландия, САЩ, Бразилия и др. веднага протестираха пред СТО. До този момент Великата британия е подписала споразумения с 8 държави: Cariforum trade block Chile Eastern & Southern Africa trade block Faroe islands Israel Pacific states Palestinian authority Switzerland Все мощни икономики както е видно... Тръмп с нетърпение чака ОК да излезе и да ги наводни с хлорирани пилета , евтини гмо продукти и hormone fed beef. Направо си жалък с опитите да изглеждаш като поданник на кралицата...

Последно: Тера Змей е поискала 4-ти опит да се гласува нейната идея.

то хубаво, ама нема смисъл :) хард кор брекзит ядрото отказва да гласува за сделката, не защото е против брекзит (както им се иска на повечето бг наблюдатели), а защото искат твърд брекзит. Просто чрез протакане ще стигнат до датата без сделка. Това е целта. А глупавите лейбър(глисти) не се усещат, че не подкрепяйки сделка, бътат към същата крайна цел :) или съвсем съзнателно всъщност го правят. Хард брекзит - на 12ти. А можеше да е вчера

е не може да бъде... осмицата се е върнала към корените си и се е направила на регистрирано котенце! добре добре... виж как брекзит ни запозна виртуално, че даже и ме изкараха че аз и осмица сме едно и също хахах :) виждаш ли осмицо, аз като ти казвах, че семействата ни са еднакви и по образование и по интереси... Но да ти кажа, прекалено много се идентифицираш, единствения човек кибер незнам си какъв не е трудно да бъде открит ? все пак е единствен! Хайде още 2 седмицаи остана да чакаме екзита а после тихо

Брекзит върви към удължаване, участие в евроизборите и оттам нататък никой не знае. Кралството не е готово за твърдо излизане, Мей вчера дебело го подчерта. Промените в законодателството не са завършили, сключените договори за свободна търговия с други страни са по-малко от 10, търговия по правилата на СТО ще е пагубна за по-малките фирми и още, и още. Твърд Брекзит ще подхрани дезинтеграционните процеси, които клокочат под повърхността. Това са много сериозни неща, дори хард брекзитърите го разбират, след като най-изявените от тях подкрепиха сделката на третото гласуване. Надяват се на бъдещо предоговаряне.... хм. ЕС също го разбира и със стиснати зъби ще се съгласи на удължаване. Интересно, какви условия ще постави този път. Вчера от Берлин полъхна мраз. Председателят на комисията по външна политика на Бундестага, магистър по международно право, съпартиец на Меркел и близък неин съветник, заяви 3 неща: 1. Удължаване означава участие в евроизборите. 2. ЕС няма да преговаря с британския парламент, а с правителството. Всички лица, които заблуждават хората, че сделката може да се предоговори, са крайно нежелани. 3. Подписаната от правителството сделка не подлежи на предоговаряне. Опитите за това може да принудят ЕС да се позове на клаузата за недобросъвестност и да търси правата си по съдебен ред.

Дали Кралството е готово или не, вече е БЕЗ значение. От "полъхналия мраз" стана кристално ясно едно- или англичаните излизат до срока, даден им от ЕС , или ЕС ги "излиза". И, съответно, оттам нататък кралството ще бъде третирано просто като един остров -нито преференциално, нито изчаквателно- иначе времето за самия ЕС ще изтече, без да го чака.

„...или англичаните излизат до срока, даден им от ЕС , или ЕС ги "излиза". И това е възможно, да. Ще видим.

Най-добре е за ЮК да остане в ЕС, за да си остане ЮК. Ако ще има излизане без сделка, по-добре ЕС да "изключи" ЮК отрано, за да не се попречи на изборите за ЕП. Фараж каскетний би трябвало да бъде подведен под отговорност за национално предателство, а също така да му се отнеме немския паспорт и да не припарва до ЕС и особено до Германия. А левите и десните в ЕС трябва много добре да си помислят в кой век живеем и дали в този наш 21 век не е твърде архаично да си играем пак на фашисти, комунисти, нацисти и други -исти.

Забранявам ви да се занимавате с мен. Ще се обръщате към мен с госпожа и ще ми говорите на Вие. Смешници.

епа язе, да ви кажем, не просто са фаля, че мажлету е дотур, ами ето му и програмата! Тои тичаше сяка сутрин сънен, гурелив да не си пупусне лекциийти: (и щоту туй аписекът е портукол, и сички систйеми требе да го пъхнат по дупките си) Тематична насоченост на Модул 1 „Киберсигурност в системите за управление” 1. Киберсигурност, принципи за изграждане на система за киберсигурност, стандарти. 2. Международни стандарти. 3. Система за киберсигурност в ЕС и НАТО. 4. Национална стратегия „Кибер устойчива България 2020“. 5. Мениджмънт на киберсигурността. 6. Архитектура, моделиране, анализ и оценка на риска на система за киберсигурност. Тематична насоченост на Модул 2 „Приложна киберсигурност в системите за управление” 1. Аспекти на киберпрестъпността. 2. Атаки в компютърните мрежи и системи. 3. Методология за управление и измерване на риска. 4. Несанкциониран достъп и заплахи в компютърните мрежи и системи. 5. Идентификация и разработване на политика за идентификация и афтентикация. 6. Използване на протокола IPSec в системите за информационна сигурност.

Будалкат ни организирано всички големи държави в ЕС и Великобритания! Замъгляват и разводняват факта, че отдавна са се договорили Великобритания да изклезе от ЕС без сделка! Това отваря възможност на Германия, Франция, Белгия, Дания, Холандияи др. да си сключват пространни двустрани договори за всякакво сътрудничество и по този начин да елиминират и поставят във мизнсцена избрани страни от периферията на Европа между които със сигурност България!

накъм кривой крушой.

но няма да се учудя и там като в Германия да цъфне кандидат нобелистката Грета, явно почнала турнето по света за борба с климатичните промени. В Берлин 10 хиляди ученици не са ходили на даскало. освен да включат британските учениците в битката покрай брекзит, ако хлапачката от аутистичния спектър склони да се нагърби и с тяхната кауза. Коя ще е обаче - това ще реши ученичката, нали е най-умната на света.

да си поддържат инфопотока, а не мнение за буксуващия брекзит. като са почнали да пишат за Гретхен, да отразяват акциите й, така де.

тереза мей требе да подаде оставка и да сложат орангутана борис за пм! Нека той да оправя бакиите от твърдия брекзит!

*88888

Също така- уверявам всички руски, политически и всякакви тролове, и най- вече- злобните женомразци- латентни гейове, че нищо не можете да ми направите:) По-скоро аз мога да ви изритам от българският мейнстрийм, защото съпругът ми вече е официално първият в България доктор по киберсигурност и то- с докторантура от Военна академия България:) Доста ще се поозорят руските кибервойски, докато се пробват да проведат поредната си кибератака в нашите сайтове:) За сега- много ви здраве от мен- днес е събота, ден за почивка и за релакс, аз не съм трол и коментарите ми в дир.бг не са платени; не се издържам от тях, така, че- бай- бай:)

....честито на съпруга ти! И да му обръщаш повечко внимание, че с тази мания в тези Брекзит форуми, не е никак О.К.!!! :):):):)

май ревнуваш а?

lu4ka

Ясно! Това е форум, където се обръща внимание на семейното кариерно развитие.

Ама г-жа Георгиева. Това ти ли си?

и все пак не е единственият в света доктор по киберсигурност, така че никога не казвай никога. има един лаф - всеки може да си намери майстора, по-добре е човек да не предизвиква съдбата. пп. идеята някой, който и да било, освен хакерите - от любов към спорта - от цял свят, да се интересува от киберсигурността на нашите сайтове е меко казано парадоксална.

Мисли, че има група хакери и тролове, които са се организирали срещу нея. Тя също така се мисли за нещо,което със сигурност не е. Едва ли някой хакер искрено ще се заинтересува от нея и нейното “специфично” творчество. Жената просо има проблеми с психичното си здраве всъщност.

Опорочи се дискусията като резултат. Ще си остане в нея накрая само осмицата с нейните оригинали, добри и не толкова добри копия.....Но....трябва да признаем, че може да е тъпа и злобна, но за сметка на това е упорита....ха-ха. Поне се посмях с баба Вуна. Какво ти, направо ритах от смях. Много беше добро това. Поздравления за автора.

*88888

Пробвайте сега пак да пишете коментари с моя ник- дали ще успеете, а? Вероятно, бихте искали да ме убиете, защото разбивам с думи “великите“ митове на вашите финансови спонсори- политическите партии и държавите, които не искат България в ЕС. Имам новина за вас- НЕ МОЖЕТЕ да убиете една идея- можете да убиете първият, вторият, третият й и т.н. носител, но не можете да убиете самата идея:) ВИНАГИ сред нас, българите, е имало хора с моя начин на мислене, които не сме от корумпираното и продалото се на политиците човешко стадо, и винаги ще има такива хора, и винаги политическите подлоги и отрепки ще правят всичко възможно, за да бъдат дискредитирани носителите на различните идеи, които са неудобни за спонсорите им:) Брекзитът ще е без сделка, британия ще се продъни и самоунищожи като държава, но- кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи! Считам, че крахът на о.к. и сривът на паундът при брекзит без сделка, ще са много добри новини за България.

До “2019-03-30 01:07:45 Аоа (нерегистриран) Тоа и онаа осмицата са едно и също нещо. Тя също е и други хора..“ Глупости! Но трябва яко да сте се наплашили от мен, за да ме изкарвате чак толкова велика- че от моят ник пишели дузина други хора:) Толкова ли сте прост и елементарен, че не виждате, че имам специфичен стил, който не е характерен за който и да е друг коментатор и той не може да бъде сбъркан или копиран, защото е основан на притежаване на определени професионални знания, а не на бълване на змии и гущери по личността на опонентите ми? При това аз съм само един човек- явно, твърде много политикани, върло се страхувате от свободно изказаното мнение на един мислещ човек, при това- обикновена хетеро семейна жена:):):)

Към официалното им населване с пако-арабо-африканско население естествено. Имиграцията е нарастнала и Фараж правилно им показа нашите цигани. Оригиналните от Азия представляват по-голяма част от "инфлуенсъри мувъри".

питате за мен? ама аз не живея в европа бе господа заинтересувани, спах до сега какво мога да съм полезен, @Абе ?

Тука имаше един" if you believe" ли беше или нещо подобно къде е той ,че ми липсва от 2-3 дни?

Тоа и онаа осмицата са едно и също нещо. Тя също е и други хора...

Копелета, мама Вуна ме сложи да спя. Аре легайте и вие. Загасям форума. Изтрещелка

мдааа така се зародила Октомврийската революция и е дошъл комунизъма.

Айде Терезко game over фърляй оставката....освен това ти не си избирана чрез избори ти бе натресена от Камерънчо.....айде стягай багажа и връщай ключа от Даунинг 10

май поражението ще е за всички платени подлоги на Корбин.. на истинските британци започва да им идва малко в повече цирка, който се разиграва в Камарата на лордовете и скоро ще им даде "Свободно! на всички , които не искат да спазят волята на народа.

тая лексика от рода на "подлоги" и "господари" веднага издава комунез ного сте серт, мъч туу мъч

Лексика е от гръцки произход. За какъв или какво да те смятаме

Смешник вземи научи малко английски и слушай....консервите имат мнозинство в парламента...т.е. за да не минава сделката за Брекзит много от хората в нейната партия гласуват против...

Що за тъпотии ръсиш в две изречения? Почти не остана някой ,на който да не му писна от британската наглост. Никой не ги задържа насила. Франция без колебание им намекна , че циркът , който сътвориха Фараж и Б. Джонсън няма да бъде в тяхна полза, а тези двамцата като мишоци се изпокриха последните месеци и сега стягат редици от градчето Съдарланд , докарват ги с автобуси в Лондон да крещят като обезумели колко много искат Брекзит. Ама никой не ги спира, да излизат по-бързо. Уви манията за величие и носталгията по миналото няма да се сбъднат.

Никой не ги спира викаш. Да ама не.Истина е точно обратното. Всички срокове минаха, ако никой не ги спираше сега трябваше да са вън. Е не са и няма да излязат точно защото от ЕС не се излиза. Никога!

Да те светна, че тези дебати се развиват в долната камара, не в камарата на лордовете. -:)

Парламентът дискутира опциите в понеделник - не стига до консенсус - нови избори или нов референдум. Според мен нови избори са по-вероятни, понеже Тереза Мей е изчерпана!

ноо важно. ние тука претръпнахме -клуб Милениум да им бере гайлето

Този коментар направих по повод друга статия, но го копирам защото ми се струва, че въпросът е принципен и аргументите са краен брой. Само да посоча, че някак се забравя и в статиите, и в коментарите, основната пречка пред Брекзит е въпросът за ирландската граница. Повече от двеста години в Ирландия се водеше необявена гражданска война с хиляди жертви, атентати, терор и взаимна омраза, като само за периода 1968-1998 жертвите са 3500.. Сигурен съм, че тук има пишеши, които по-добре от мен ще обяснят историческите факти, но ще припомня, че тази война спря през 1998г. със споразумението от Разпети Петък и премахването на границата. Това стана възможно само и единствено заради членството на кралството и Ейре в Съюза. ЕС е и гарант по договора. Връщането на границата и разделянето на ирландците с КПП-та, картечници и телени мрежи, както беше само преди 20 години, ще върне и терора и кръвта. И беше тъжно да гледам днес едни хора в британския парламент, които се дърлят и произнасят монолози на безсилието и озлоблението без да ги интересува, че всяка глупост, която сътворят има цена. Но някой друг ще я плаща и за всички нас е ясно кой е този друг. И ако милиардите загуби от глупостта може да се забравят, то кръвта която ще се пролее ще доведе само до нова кръв и нова омраза.

Много опорни точки четеш - първо Ирландците сами са си виновни, защото си имаха референдум и избраха да остават в ЕС, второ британското правителство не иска твърда граница - та тия твърдения, че видиш ли Англия тр да стои в ЕС за да не почне гражданска война са си само опорни точки и ти ги копи пействаш.

давят ли се или още не? да приготвяме спасителните пояси...

До “2019-03-29 21:24:49 Мама Вуна (нерегистриран)“ Хахаха- “гинка“ се казва финансовата ти спонсорка, която ти плаща, за да омаскаряваш всеки коментатор, който пише истината за британската икономика при брекзит:)

Искам да посоча моята защита за *88888, аргументите и са правилни, правно обосновани и в час с съвременото европейско общество. Това, че някой лекенца се опитват да я иронизират показва тесногръдието и малоумщината на 50% от българската младеж.

Обаче поне е зацепила, че UK излиза без сделка - като чета коментарите повечето и това не могат да разберат - мислят си че едва ли не бритишите са се отказали от брекзита и се натискат да се връщат, ама то с такива малоумни писания като в статията горе е разбираемо.

Това пак си ти, осмицо. Не можеш да се скриеш. Виждам те.

Абе, шебек. Тва да не ти е съдебна зала бе, хамстер. Ква защита ще посочваш, кви пет лева. Отиди да си избелиш отвора на г:за. Ще дойда да ти направя масаж с... знаеш кое.

Това е истината- над 90% от турскоговорящите бг. граждани сте в о.к. или в германия и се представяте за българи:) Толкова сте жалки, че повече няма накъде:)

Аз като турскоговорящ българин мога да дойда и да ти раздрусам сливата дето и без тва прът не е виждала.

Деца, мола ви. Дъщерята разбрах пишела тука коментари, да просветява, само че детето е болно. Страда. Само обиди сте отправяли към нея. Вярно, след като се изучи нещата малко се влошиха. Тя се разболя. Нещо с нервите казаха доакторите. Въпреки това започна работа в една канцелария при един адвокат. Много искаше и тя да стане адвокат, ама пуста болест... Мола ви не обиждайте детето. Вярно не е малка вече, наближава 59 години ама й е трудно сама. Викам поне мъж ще намери, ще се ожени, но заради лекарствата не е много на себе си и никой не я пожела. Хората се плашат от нея като я видят, когато не съвсем на себе си. Затова бъдете по-мили с нея. Мола! Вуна

Смешен троле, каквото и да НАПИШЕШ, о.к. си излиза без сделка, а всичките имигранти с бг. гражданство в о.к., които в момента сте станали британски ибрици, след брекзит без сделка ставате пакистански ибрици и много от вас ще са доволни , тъй като сте турскоговорящи бг. граждани, които не сте от българският етнос, откровено не обичате българите, и сте БЛАГОДАРНИ, че работите като британски роби в о.к. или сте обслужващ персонал в о.к.:) От тази си “позиция“ си позволявате наглостта да се занимавате с българският народ, да ни се надсмивате в български форум и да се пишете за британски лордове:) Тъпотиите, които си написал, само доказват написаното по-горе:–)

Гинче, недей така. Майка съм ти. Защо ме наричаш “смешен троле”? Направила съм ти омлет. Прибирай се. Айде кое време е. Ела да си пиеш лепонекса поне. Майка

"СПОРЕД СЪДА на Европейския съюз Великобритания може сама да анулира Брекзит..." Англичаните да изберат свободата - да се махат от "евросъда", и дано провлекат крак!

ако не сипе отрова в манджата, нема мира... :)

Преди малко ходих до магазина, че се питам що никой от хората които видях не се интересува от Brexit. Само комплексарите от BG форума. Че и компетентни даже.

кажи на тез тюфлеци. особено на осморката

Кажи ми колко българи има на Острова? Интересува ли те тяхната съдба? Явно не

В магазина може да не ги интересува брекзита, но доста българи имаме взимане даване с Англията - имам предвид българи живеещи в България.

Магазина е в UK господине. Гледам събитията отблизо.

Бегайте, бе! Ще вземе да ми стане.

Шут и да се молят за връщане. На колене.

ама като се събудиш пак си гол и бос! Кога Англия се молила на някой за нещо? Бъркаш държавите тотално.

страх те е да не намалеят социалките… не се плашой де баба ти се в англия е живяла мигар

E pa naprimer tocho sega!!!

..Към Британската общност ли?

къде искат

тюфлеци!

Харесвам, Великобритания като страна дала много на света, но с този Брекзит, мисля че се по осраха, нито имат капацитета нито са толкова силни икономически за да може да искат това което искат, а именно да получават без да дават, за това най-вероятно скоро ще си седнат на д-тета и нещата ще приключат.

а ти кой беши? чи ни тъ пузнаам ? къФ капоцитет си ти уе ?

Ще излязат без сделка, за да не платят няколко милиарда вноска по споразумението.

Естествено, теорията на дипломацията те са я писали, и много добре знаят какво ще последва, подготвени са. И не искат Марчето да обяснява цифровизацията на тях, които са бащите на тази наука.

Дипломацията им с кое историческо събитие започва- с битката при хейстингс или с първата и втората британска опиумна война? Или може би с пиратите, получили одобрението за пиратстването си от британската корона, защото определен процент от плячкосаното от тях е отивало директно за короната....

БрекЗит ше стане БрекАУТ. От ЕС.

Ооо колко ме интересува на къде вървял Брекзита не е истина! На къде ще да върви. Ако ние си гледахме интереса щеше слабо да ни вълнува. А щеше да вълнува най-вече англичаните. Ама нали децата на половината политици са все извън граница, та при всеки катаклизъм навън ние ще го обсъждаме в детайли.

върви към хард брекзит

То и Ганю балкански да питаш дали иска да излезе, както го подкокоросват и паметта му е като на пиле, и той ще издуе голия тумбак и ще каже че вън от ЕС е по силен. Напуши ме смях докато го пишех това, но то не е смешно, тъжно е.

Абе ти остави бай ти Ганьо да си решава,а ти си гледай твоята кочина!

Да видим колко време ще им трябва да се разпаднат. Гражданска война е почти невъзможна с тази налична циганско-маймунска маса. Един пълен шитхол с ходещи кафеви неща.

за ЕУ питаш нъл тъй ?

Тролове и български, и руски, и британски. Колкото и да се опитвате да се представяте от мое име няма как да успеете. Боклуци. Аз съм с две магистратури, а деветдесет процента от вас тук нямате и средно. Моето интелектуално ниво е в пъти по-високо от вашето. Аз съм член на МЕНСА. Бях номинирана и за награда за икономика към Нобел център. Вие сте жалки тъпаци и тукмаци. Аз няма да слизам на нивото ви. Оттук нататък пълен игнор за вас. Марш в кирливата Британия при другите тъпаци да почиствате тоалетните. Миришете на тоалетни и вие.

ей ти ли пак излйези да ми са прайш на оргинална ? яс сам със сак! и с бурури чантъ! и имам пйет виши магистратури пунйе ей! а къф маж имам аку знайш! твойа можи само ракия дъ пий ари вари са скрий

нея и тъкви с тескеретъ напърцотювъме ... хъ хъ хъ

Това "тукмаци" особено ми хареса! Напълно показва твоята двумагистрарутна същност....купи си поне и трета за щастие, че сега много сдухана изглеждаш.

това е английско творение, а ти си твърдо против английското...пак си препила с газ . Само да яхнеш метлата и ще си като ракета.

Ами браво! Само не ми е ясно какво търсиш във форума тука.

Гледам на снимката рокличките на британските парламентаристки. Направо умилително... Във Франция за такава безвкусица ще са ги арестували още на път за работа.

Аз пък гледам по ТВ в парламента на какви пейки седят UK депутати, притиснати един до друг като сардели. Мдааа, това не би било комфортно за з@дниц*те в нашия парламент.

само дето на това му се вика ТРАДИЦИЯ...

Но не е само заради безфкусните парцалки, това е следствие. Не случайно има една приказка, че умрялата французойка е по-красива от живата англичанка. Няма какво хубаво да чакаш, от острова на инцеста.

На Фкус и цвет, товарищи нет.

коя е красивата французойка, че британки колкото искаш има. А педераса лагерфелд си падаше по котки не по хора.

Англетата, са колонизатори от ВЕКОВЕ , грабили, крали и убивали по целият свят!!! Влязоха в ЕС , само и единствено с колонизаторските си амбиции , пак да грабят и крадът , НО ....не им се получи !!;) Както излязоха от много държави така ще излязът и от ЕС !! Искаха и централната Европейска банка да бъде при тях, тоест всичките пари на Европа , но немците не им я дадоха и я прибраха при себе си !!! Още Маргарет Тачър беснееше , когато разбра, че е взето решение Европейската банка да бъде във Франкфурт !! Откачи ,.... от тогава, започнаха проблемите и затова Англия не влезе в Европейският паричен съвет и не мина на Евро !! Всичко е за ПАРИТЕ!! Сега, да отиват във Африка и пак да си правят Сафарита!!;))

И у нас е така- заради въодушевените тъ.паци страдат всички нормални хора.

На едни им е харесъл слънчака и искат да останат ,ама много поркат и миналата година истинското твърдо свърши бързо та се наложи да им се бърка медицински спирт с джоджън,мерудия и кво има в градината за да им допадне на вкус.

Добре си овладял положението, ама виде ли ги сега, тия пияндурници, как се подредиха...

види ми се тия "вярващите" от първата снимка скоро ще изквичат на умряло

И армията ще се намеси, и танковете ще дойдат. Добре се подредиха, тия жалкари лъжливи.