Наим Сюлейманоглу е в критично състояние

Трикратният олимпийски и световен шампион на България и на Турция по вдигане на тежести Наим Сюлейманоглу е приет в болница в критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Наим Сюлейманоглу е в критично състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ни занимавате с тоя! Този тип обрна гръб на България! Плю на държавата, която го е образовала, обучила и която откри таланта му и го направи спортист! Бил болен? Ма много важно!

да е обърнал гръб пак цял свт го знае като чудото от школата на Иван Абаджиев. Ако ще на луната да е отишъл! И с това пак е направил така, че да се говори за България много повече отколкото ти и другите злоби тук! Освен това заради него първо се е вдигал няколко пъти българския флаг и се изпълнявал българския химн. Другото е следствие и всеки знае, че Турция купи един готов световен шампион и няма заслуга за изграждането му. Сега това е масова практика, но не ревеш срещу нея.

Неблагодарен ПРОДАЖНИК

ПРОДАЖНИК Това че е избрал да се продаде за многото пари го разбирам - човешко е, ПРОДАЖНИК си е. Не разбирам защо някои тука искат да го изкарат и ГЕРОЙ. В комплект с многото пари за които се е продал върви и титлата ПРОДАЖНИК. То не може и х-я до мъдете да е вътре и душата да е в рая. Все едното от тях трябва да е навън.

едните го издигнаха до световните върхове , другите ще го закопат. сладки бяха западните сиропчета и хапчета.

ето за това наİм напусна билгарİя-дİр .бг.

КОМУНИЗМА И НРБ ГО НАПРАВИ ГОЛЯМ ШАМПИОН. Удача и без алкохол.

Защо трябва да ме вълнува животът на един предател?!!!

Това е човекът с най много световни рекорди, с най много олимпийски медали, европейски и световни шампионски титли не само на балканите но и в света, забележителен и уникален човек успешно възпротивил се на комунистическата несправедливост и гнет, именно затова е мразен от разни слабоумни мижитурки и непоправими примати.

Дрън-дрън... Тоя субект, създаден като шампион от НРБ - мрази България - и оная и тая - избяга по три причини - пари, пари, пари! ... е и малко власт, жени, пиене... Ако беше роден и израстнал в Турция, никой нямаше да узнае нищо за тоя "забележителен и уникален човек"! С какво се "възпротивил" - с това, че е избягал и молеше на колене нашата федерация да му позволи да представя Турция - позволиха му срещу солидна парична компенсация.

Какъв комунистически гнет те гони? Поколението над 40-те много добре знаеше на какво държавна хранилка бяха спортистите тогава. Той е получил от комунистическата държава мнооого повече отколкото аз например. А ТУРЧЕТО МРАЗЕШЕ България и до дне днешен дълго време след като комунизмът или социализмът падна в България и отношенията с Турция се подобриха осезаемо.

Какъв комунистически гнет те гони? Поколението над 40-те много добре знаеше на какво държавна хранилка бяха спортистите тогава. Той е получил от комунистическата държава мнооого повече отколкото аз например. А ТУРЧЕТО МРАЗЕШЕ България и до дне днешен дълго време след като комунизмът или социализмът падна в България и отношенията с Турция се подобриха осезаемо.

Анаболите увреждат тялото,а славата уврежда мозъка.

Много спамове, много нещо. Явно някой се прави на цензор и се престарава да трие. Да му изсъхна пръста, дано.

Размазваше всички, накрая и себе си размаза!

с този родоостъпник? В Турция да си го гледкат. За мен е правна "0".

Той безспорно е постигнал много в спорта, но слушах, че опиянен от славата си, е започнал да живее доста разгулно, прекалявайки с измамните удоволствия. До това състояние на черния дроб обикновено води прекаляването с алкохол. Жалко, ако нещо такова го е довело до болницата. На тази възраст човек трябва да се радва на живота и на онова, което е постигнал с разум, труд и упоритост. Дано лекарите го спасят!

Не му е сефте да е в болница за черния дроб. Още през 2009 лежа. Явно обаче вече положението е много зле. Карал го е по шампионски.

Aлкохол на стари и анабол на млади години и това е резултата....

"Много страни ми предлагаха за бягам за тях, но как да целуна чуждо знаме?"

Голям! Завинаги е в сърцата на два народа! Дано се съвземе и оцелее. Би трябвало досега да му бяха направили трансплантация на черен дроб.

Имаше вроден талант като щангист и успя да го реализира. Дотам. После - пороци и аху-иху. По едно време даже ДПС го разкарваха като маймуна из кърджалийско за предизборна агитация. Беше обещал да помогне за спортна зала в Момчилград - остана си с обещанието. Не, че е задължен да прави каквото и да е. Щом не го чувства, че му е присърце, не го е направил.

АНАБОЛИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ... ДАНО СЕ МЪЧИ МНОГО ПРЕДАТЕЛЯ ... БЪЛГАРИЯ ГО НАПРАВИ ЧОВЕК И ТОЙ И ИЗПРАСКА ЕДНА ЯКА ХРАЧКА КАТО БЛАГОДАРНОСТ ...

Наум Шаламанов всъщност се изплю на комунистическа България. Това го прави велик шампион.

Наим Сюлейманов не искаше да живее сред изродите в България през 1986 г. и избяга.

ердухан ще ви покаже кои са най големите изроди в света като съкрати турското племе с една трета,изчакаите малко за да видите към каква пропаст ще блъсне глупавите турци и тогава дебелака от банкя ще ви се струва като ангел хранител

Горещи поздравления от Стоичков към майка ти и цялата женска част на рода ти!

Наим Сюлейманов беше бежанец, а не емигрант както го изкарват в статията.

Това е от гадостите които му даваха да гълта турците за да им изкарва медали. Абаджиев също му даваше но безвредни неща, а гаджалите като не разбират, ето резултата.

"коментарърт е скрит, защото не е по темата или съдържа спам" Кое точно от коментара? Че е спортист, че е "велик" или че е болен? Може би сте взели за спам връзката между спорта и здравето -вртзка, която Наум Шаламанов олицетворява? Нали схващате, че не говоря за развиващия младежкото тяло спорт в училище, който и без това вече 28 г. запада, заменен от побои над учители и възпитатели.

Кой каквото търси това си и намира !!

Родина, отечество, патриотизъм са категории за зомбиране на стадото. С какво тия, дето разграбиха и продължават да грабят държавата са по-големи патриоти от това момче, дало на БГ повече от всичките крадци взети заедно?

и кой е казал, че са по-големи патриоти?

Състезанието е за това, кой по НЕ е патриот. И наградата се ориентира между емигранти, предатели, държавни обирджии с бели якички и сикаджийския представител.

О, дано се оправи!

jingiby

Дано има късмет!

Шампион, талант.....дрън, дрън....просто едно презобено с медикаменти селянче, взело се на сериозно и продало душата си на дявола за пари...А че плюеше БГ, да яко в плюеше ! Бездарно турско, алчно лаком. Сигурно за пари ще му доставят дроб, колко му е да претрепят някой клошар, но това няма да го спаси, той вече е белязан и ще си плати за това че си е продал душата за пари! Рано или късно възмездието застига всички....

Наим Сюлейманов не емигрира за Турция , а избяга от България по време на геноцида на комунягите спрямо турците. Оправете си статията.

Осъзнай значението на думата "геноцид" и тогава коментирай! В България геноцид е имало само по време на турското робство.

Избитите след девети са повече от жертвите след априлското въстание.

Да, анаболите не прощават!

дрижс се сÜлеъманоглу,аллах е с теб,Şте се намерİ донор,İмаŞ много поÇİтателİ коİто се молят за теб.

ето какво пише пресата за него през 2010 г. Как най-свидната рожба на Иван Абаджиев, любимецът на Тодор Живков и осиновен син на турския президент Тургут Йозал от олигарх се е превърнал в закъсал със здравето бедняк, може само да се гадае. Както е известно, новопокръстеният от режима на Тато Наум Шаламанов бяга в Турция от лагера на олимпийците ни в Мелбърн, Австралия, през 1986 г. В Анкара е посрещнат като национален герой. В новата си родина Сюлейманоглу буквално е носен на ръце. Държавата, банки, фирми и бизнес организации се надпреварват да го ухажват, най-вече финансово. Някогашното бедно селянче изведнъж се събужда богато като Крез. "Златното момче" става собственик на цели 13 апартамента в елитния истанбулски квартал Атакьой, на мезонет край Босфора, на лукс жилище в столицата и на две шикозни вили, разположени в строго охранявана прелестна местност, където отмарят най-богатите турски тузари - бизнесмени, политици, шоузвезди, чуждестранни инвеститори. Трикратният олимпийски шампион получава в бонус още 8 лимузини, 20 342 жълтици и парцел в курортната Анталия. Движимото и недвижимо имущество на нашенеца е на стойност десетки милиона долара... Днес обаче нещата са се обърнали на 180 градуса за Джобния Херкулес. "От някогашното му финансово благополучие сега няма и помен. Всичко е профукал. Сюлейманоглу днес преживява само със заплатата си от федерацията. Останал му е един-единствен парцел в Анталия. Тъжен, уморен и самотен е след тежкото заболяване и едва ли ще си стъпи на краката до края на живота си", разказват хора от близкото му обкръжение. Животът на Наим започна да се срива, след като започнал да взима допингът на богатите кокаин.

коката не прощава!!! става за проба, за едно две купончета ама стане ли ти ежедневие.... те намират озъбен в банята паднал...

Много тъжна година за българските щанги. Абаджиев, Величко Чолаков, а сега и Наим.

Още едно от момчетата на другаря-дрогист Иван Абаджиев... Тази година почина на 35 години един български шампион, сега е на път друг... Спортът вече е толкова комерсиализиран, че животът на спортистите не струва пукнат грош и зобат като наркомани химия всякаква само за да бъдат шампиони...

Турската националистическа организация "Сивите вълци" е организирала бягството му. "Знаех, че в Мелбърн е последният ми шанс. Там разговарях с емигранти, а не с хора от турското разузнаване. В организацията участваха "Сивите вълци", които съобщиха в Турция за намеренията ми да избягам. Иначе нямах никакви проблеми в България и винаги съм й бил благодарен. На 18 имах 4-стаен апартамент и кола. А баща ми чакаше за нова кола цели 16 години...", каза още щангистът,