Никой няма да получи $50 млн. за главата на Осама

Наградата от 50 милиона долара, обявена за главата на Осама бин Ладен, няма да бъде изплатена, обяви говорителят на Белия дом Джей Карни.

Обратно в новината

Коментари - Никой няма да получи $50 млн. за главата на Осама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тида не си другаря Първанов-само той така мрази НАТО!

...само извратеняци като теб могат да го обичат!!!

с тези пари да се опитат поне малко да помогнат за заличаване на поразиите, които лично те нанесоха по екологията с разлива на тонове петрол в Мексиканския залив преди година. Мамицата им! Няма по-голямо зло на този свят от тях, американците! не че им го пожелавам, но те заслужават както Ал Кайда да им организира редица атентати, така и природата да им отговори и да ги потопи .. не заслужават милостиня от никой, дори и от Бог!

А що не ги разпитваха катостанаха атентатите 9/11 ? Що тогава станаха за резил като при всеобща забрана за полети им разрешиха на цялото му семейство да се махне от САЩ със самолет? Що ги разпитват сега?

Стига агресия, Нато е терористична организация, ние сме агресори ;

Срам за САЩ и ЕС, агресори-търсят си врагове измислят герои убиват невинни жора в Ирак, Афганистан ,Либия, потресаваща агресиа.Къде са мислещите журналисти, учени и честни хора ,да кажат стига алчност и борба за петрол. Оставете хората да живеят по техните си обичаи и правил.Страхувам се , че заради алчните капиталисти ще пострадат невинните хора.Природата ще им отмъсти , чрез земетресения, наводнения, тайфуни и др. природни бедствия.Нямя ненаказано зло!!!

jizast

Америка рулира, ръцете долу...

Преди дни американците казаха кой ги е насочил към Осама - сега нямало такъв..Въобще говорили се истината по случая или се работи по вдигане имиджа на Обала и "великата" Америка.

Очевидно е, че Пакистан играе двойна игра - харесва американските пари и американската помощ при спора с Индия, но се прави на "oщипана госпожица", когато го настъпят за съдействието на екстремизма на фундаменталистите! Но дали така мислят всички онези пакистанци, които загубиха близки в кървавите атентати на територията на страната! А това увъртане, което няма никаква връзка с логиката - за получаване на разрешение от страните, от които са жените на Бин-а, е показателно за липсата на лоялност от страна на пакистанците!

Никога не е имало никакъв Осама Бин Ладен

колко кибапчета/кифтета ти даде партията-кърмилница?

Ех, сега да има един такъв фонд за главите на избягалите от България с куфари пари...Ще носят в торбички от ЛИДЛ главите им. Вмирисани...

Не сме се и съмнявали, че никой няма да ги вземе! За всичко лъжат! Сега ще му интервюират жените и после ще излезе, че и тях са ги освободили

па разбра ли се сам какво каза?

Много ти е сложно! Трябва да можеш както да четеш, така и да си правиш изводи.

"Никой не може да ти даде това, което аз мога...да ти обещая!"- Написано на глинена плочка от финикийците :-)

Tova ne go znaeh,no opredeleno mi haresva,shte go dobavia v repertoara si.

хахахха и на мен ми хареса...

Хммм......хайде сега обидни намеци!!!!

Че то аз предния път 100 000 лева не дадох, те щели да дадът 50 000 000 долара?! Ха! Тия награди за баламурниците само... и чорбаджиите да се направят на много велики. Естествено, ПРЕДИ да се наложи да ги дават, после все изкача по нещо - я роднина в телевизията, я няма свидетел посочил точния адрес на Осама.

г-н Обама даите парите недеите да преписвате от ГЕРБ само Боко е оторизиран да продава фантазиииииииии