17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А условията били мизерни и заплатите ниски, а ще се избият. Интересен феномен.

Ами нормални, като се знае скоро че ще има наплив на затворници от старото правителство......все пак са богати хорица.

това означава единствено колко зле е положението . яка безработица

ЗА 1400 ЗАПЛАТА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР ЩЕ ИМ ИЗЛЕЗЕ ВОДА НА ГЪЗА !

Как няма? Като келепира е голям.Кой повече дрога да продаде. А вътре е сигурно доста по скъпо,да не говорим за дригите услуги.

Някой коментираше, че е много доходоносно да си надзирател. Не съм убедена. По-скоро хората нямат работа. Да си надзирател, дори и да не е престижно означава, че всеки месец ще взимаш заплата и ще има какво да ядеш. Ще ползваш и отпуск. ще ти върви трудов стаж. Това е цялата истина, а не, защото е много платено, или много престижно да си пазач в затвора.

Longines

да не се бутат!рушвета е 10 бона!"ичбиват" се от контрабанда за няколко месеца...

Само в държава на олигофрени могат да нямат работа за населението си и да задълбочават мизерията, глада, смъртта, демографската катастрофа

Значи е много доходоносно ..... куриерчета на всичко ...

Kenn1111

Това показва колко са отчаяни хората и каква липса на переспактива има за да има наплив за тази нелицеприятна професия.Ето до къде ни докараха!

Знаят че идват тези с чекмеджетата.

Няма да са потни , рано ще се пенсионират , като преуморени , ще доработват и ще са благи а хигиенистките ще ги отсрамват !

Като отсеят и употребяващите разни субстанции, бройката драстично е намалее

Кога ги пенсионират тия? Ако са като полицаите, ще гледат да се пенсионират възможно най-бързо. С 1400 лв заплата можеш да напазаруваш 7-8 пъти, тоест 2 пъти в седмицата. Това е заплата колкото да има какво да ядеш.

Да се бориш всеки ден да гледаш очи в очи отчаянието, престъпността, вътрешния ред на инквизиции и зависимости, да те подкупват, да виждаш ежечасно неистовата жажда за живот и свобода с цената на кръв ...... Ще ям дренки, но това не си го пожелавам... Ама пусти хляб... и деца...

А как е положението с учителите?

Учителите вземат повече! Не зная защо е това? Едва ли е по-трудно да си учител отколкото надзирател.

А дали наистина заплатата от 1400 лв е основният стимул да кандидатстват толкова хора за едно място, а?

тръпката и дълга.

сраммм. срам ме е . мъже, дето камъка да стиснат, вода ще текне, искат с ръце в джобове да гледат очи в очи тия що брат брата са заклали

На тези те и осигуряват. Ако работиш в охранителна фирма, те осигуряват на минимална заплата

Някой от вас май са гледали прекалено много филми. В затвор се влиза и за част от секундата по гадно стечение на обстоятелствата, Дайте по кротко. Съдбата може да е в гадно настроение. А иначе, изумителни интелекти се срещат там.

Има много мераклии да охраняват Тиквата!

И тиквичките, и тиквичките...

Aбе пълни глупости. Никой от София няма да отиде за 1400 лева в пандиза при спинозните, наркоманите, миризливите цигани и т.н. Повечето мераклии са от селата покрай София, живее с мама и тате, плащат му тока, готвят му, той само си кара ГолфО до София вечер на раСотка. Отделно далеч от местоработата си върти нещо на частно, гледа животни, цехче за дограма и т.н. Иначе мераклии много, но след 1-2 години работа половината напускат заради условията, малоумните си колеги и корумпетата които внасят дрога, пиене и телефони на затворниците, началници някакви стари педали военни или полицаи. Остават само тези, които са се набрулили със заеми, направили са семейство, децата-жената, ипотечен на апартамента и айде доживот влачи опърдяната униформа.

Да бяха обявили и имената на спечелилите " конкурса", че другите да не се надяват! Там случайни хора няма!

боже кой иска да сехзанимава с това ужасс

Izkarat dobri pari, pri tova ne ot zaplati, podobno na druga parazitna struktura- mitnicharskata.

държавна копаня ...ехееей .

Естествено, всеки би желал да размаже чукундурската муцуна на Боко и на клепоухия предател Радев в затвора.

Милиционерите с 1400 лв начална заплата. Над 50 % от тях са пенсионирани от МВР на които плащаме първа категория и на 500-600 лв пенсия. А на лекарите си плащаме по 800 лв заплата.На даскалите и на тях над 1000 лв. 6 месеца не са си мръднали задника от дивана по време на т.нар "дистанционно " обучение. Сбъркана държава

Ти знаеш как да я оправиш, личи ти!

1 400 лева месечно за да не правиш нищо, + неплащане на здравни и пенсионни, + държавни дрехи и храна си е притегателно за некадърници дето не умеят нищо!

по цел ден си го почесваш и правиш пари......

Нали знаете, в затвора - само кобар не може да се вкара, защото няма река... Ей за това са по 7 души за 1 място... А може и Банишора да им се струва хубав квартал...

Кораб, не кобар....неграмотник

А чистачки има ли достатъчно? Щот... нали чистачките гонят затворниците, ако тръгнат да бягат...?

Онази лелка с метлата, що не я облякохте в ониформата си?

OHAниформата?!?

Хората искат да ходят в затвора. При тази безработица, е така.

СТЕ РУСКИ ЦЪРВУЛИ !

Нямат си и идея къв ги чака ,след само 6месеца и ще са напуснали !

Това е така защото чакат с мерак Агата от Банкя да им доиде на гости

Неграмотен минго научи първо правописа или си бляд .

Агата Kpucmu?