17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на видеото "" Борисов: Малко им беше магистрала, сега и локали им правим"" се виждат част от "икономиите" - Няма грам грундиране. Полага се студен асфалт върху прахоляк. Няма бордюр. Няма отводняване. Как е положен чакъла никой не знае а това е само което се вижда по Севда ТВ, както и свлачища, сритища, другите "шапки дето са турени" ще станат "видими резултати" скоро

Строителството , особено на големи обществени ( публични) проекти с държавно ( общинско) финансиране навсякъде по света са символ и нарицателно за КОРУПЦИЯ в най-чист вид ! Разбира се има локални разлики свързани и с културата , манталитета и традицията. Немската , Японската и Американската корупция не е като Мексиканската и Пакистанската например , НО и там има , просто е по-финна .

Абе, те все частни фирми ги работят тия проекти...

така става, като строи мафията спр. Италия

Ето в това отношение определено ше ги стигнем с герб

А с ИТН на С.Трифонов и новото ОФ ще ги задминем!

Ако знаете колко мизерни са заплатите на проектантите-конструктори в България и колко е намалял приемът на студенти в УАСГ (бившия ВИАС), ще се страхувате от подобни инциденти и в България. А ако ви кажа, че вече в УАСГ приемат за ИНЖЕНЕРНИ специалности с матура по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, дали ще ви стресна? А че най-кадърните инженери стават ПРОГРАМИСТИ, заради достойните заплати и хубавите условия на труд? Вече видяхме как новият метродиаметър пропадна поради некадърност на строители и проектанти. А за сградите и ЗЕМЕТРЪСА - за там да не си говорим! Старите инженери дори не го учеха (бил е ИЗБИРАЕМ предмет до преди 15 години).

В София чакаме същото , за съжаление в България също се крадат материали .

Мексико си е циганийка. Кражби, банди, далавери, схемаджийство. Кото се е крало от материали така става. Отделно е и мърляшки строено. Горе долу така е по цял свят където е имало и има силни левичарски движения. А и са много религиозни.

Да не забравяме мостът в САЩ (Флорида), който падна още по време на ИЗПЪЛНЕНИЕ преди 3-4 години!