Надежда: Откриха у преболедувал антитяло, неутрализиращо всички щамове на коронавируса

Данните могат да се използват не само за създаване на антитела, но и за разработване на универсална ваксина срещу всички щамове на коронавируса, пишат китайските учени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките корона вируси.

Има най-различни теории за произхода на корона вируса. Основното твърдение, което беше за пазара на диви животни и риба в Ухан не е категорично. Има версия, че е тръгнал от Италия, от Индия, че и генно модифициран вирус създаден във военна лаборатория намираща се в САЩ и пренесен в Китай. Дано да измислят надеждно лекарство и се спре с тази истерия.

Като гледам коментарите отдолу и разбирам, защо БГ е на последните места по ниво на образованието.. И най-бедната страна в Европа

След някое десетилетие навсякъде в България ще има паметници на доц.Мангъров.Помнете ми думата !

Ковида 19, но Те също ще създадат и ваксина срещу него.

само краварите го твърдят това от време оно винаги крадецът вика "дръжте крадеца" да си припомним ли чии лаборатории събудиха ретровируса на спина, свинския грип че и много други?

Самият факт че това идва от Китай ме кара силно да се съмнявам ...

Ако това е вярно бизнеса с ваксини умира. Няма кой да позволи това

бизнеса на краваристан да не забравяме, че китайозите са в търговска война с краварите да не забравяме и другото, че китайката от лабораторията в китай преди това е работила в лаборатория в краваристан

Щом имаш пари за антитела :) Вакинста струва 50 пъти по-малко. Освен това ваксимата предпазва да не се разболееш, а амтителата се дават, след като вече си болен.

Забележете - в преболедувал, а не ваксиниран. Сами си вадете изводи.

надявай се мъжо на пиени жЕни

Schilo

Ей, най-накрая някой да тръгне да прави нещо разумно. Вярно, изследванията на антителата на преболедувалите не носят пари, като ваксините, ама стига печалбарство. Ако го има в един, ще го има в много.

Вземете антитела от вакситата! Те нали са безсмъртни? Защо вземате от преболедували?

Ваксинирания има антитела срещу частиците от ваксината, до като преболедувалия има антитела срещу много повече часатици. Като произвеждат ваксината се слага определени частици от вируса, но в никакъв случай всички частици.

Ей след 2 години китайците най-накрая извадиха от задния джоб ключа за бараката. То беше всно че като си направил ключалката кътъш някъде и ключа

Така ли? Ами защо не у вакснат? Тях нали ги бустерстват с безсмъртие????

това е поредната пропаганда за да ви ваксинират, ще станете безсмъртни супермени и т.н и т.н.......

Ясно беше от самото начало, че не се пуска вирус, без да има готово противодействие срещу него !! Въпросът е, как Китай ще компенсира убитите от щама ( вярно че 15-20 милиона за тях са малко бройки!), Но икономиката глупако! Как ще компенсират това жълтъците ?!

Един КЛУБ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА, както и всички пострадали от геноцида, ТРЯБВА ДА ИЗМЕТАТ ПАСМИНАТА ОТ РИМСКИ КЛУБ, БИЛДЕРБЕРГ И И ПОДОБНИТЕ ИМ УБИЙЦИ, за да се отърве Планетата от изроди!!!

За бухалката не се съмнявам, но "финансист" трябваше да сложиш в кавички. Виж борсовите индекси на САЩ и Китай и ще ти стане ясно кой има сметка от смъртта на милионите с Ковид

ДА СЕ ЧЕТЕ: ЩЕ БЪДАТ НАЕБАНИ ВСИЧКИ ПО СПИСЪК ОТ БАЗАТА ДАННИ ... И ШЕ ИЗЧЕЗНЕ "КОНОРАТА"

Мангъров ще излезе прав, Омрикон е последният .

4 БЯХА ЩАМЧЕТАТА, ТОЛКОВА СА И ЖИВОТНИТЕ В АПОКАЛИПСИСА...

Омикрон е ваксиниращ щам. Затова фашистите се стараят да го спрат. Дано не успеят.

"ОТКРИВАНЕТО" НА ТОВА ПЛАЦЕБО Е ПОДГОТОВКА ЗА КРАЯ НА ОПЕРАЦИЯ "КОРОНА"... СЕГА ВЕЧЕ СЕКТАТА ОТ РИМСКИЯ КЛУБ СИ ПОДГОТВЯ ВРАТИЧКА, СЛЕД "ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО" ИНЖЕКТИРАНЕ НА КОЯТО, ЩЕ ОБЯВИ ЗА "КРАЙ НА ГРИПА" , КОЙТО ДАЖЕ НЯМАШЕ ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА ЕПИДЕМИЯ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПАДНЕМИЯ... ИЗТЕГЛЯТ "БЕЛИЯТ КОН" ИГРАТА.... ЩЕ ПУСКАТ "РИЖИЯ С МЕЧА"

Да се махне тая статия, която дава надежда за нормален живот. Те е против принципите на новия световен ред!

Е каква надежда дава за нормален живот? Някъде да видя как това антитяло може да неутрализира фашист? За вируса - то даже и омикрон го неутрализира окончателно.

Казва ли го Китай... подлагай на съмнение. Китай криеше за изпуснатия вирус от лабораторията в Ухан с месеци. Призна за него едва, когато информация за него изтече в интернет. Разработвали са ваксина още от лятото на 2019 г. Знаейки за изпуснатия вирус, забраняват вътрешните самолетни полети, за да ограничат разпространението из Китай, но в същото време крият за света и допускат да си вървят както обикновено международните полети.

Преболедувалите гледай какви неща имат, това сигурно е от много слабия отговор на имунната система. Как беше - тя образувала десетки антитела срещу вируса, но повечето били "безполезни", а не като фъкцините. Изяжте си подарените дипломи, псевдопрофесори и врачки, а после за десерт и по едно 0микронче, да видим как е фъкцината. И нека почнем от Кукумицин Кукунчев.

Има у всички преболедували. Колко преболедували са се заразили повторно? Не че няма, но са единични случаи. Но никои не говори по темата. Важното е да се прошнуроват всички със ваксини. ЗАЩО?

Всичко живо експериментира , нищо не е сигурно,но искат задължителна ваксинация.... Фашизъм на N - та степен !!!

Какво да си говорим : Португалия обяви извънредно положение от днес. Въпреки че е страната с най-висок процент ваксинирано възрастно население, заради нов ръст на случаите на COVID-19 в Португалия ще се ограничат контактите и ще се въведе задължително тестване. Правителството препоръчва преминаване към дистанционна работа. Всички пристигащи със самолет трябва да представят отрицателен резултат от тест. След новогодишните празници в Португалия ще бъде наложен пълен локдаун за една седмица и страната ще затвори училища, университети и заведения.

Всъщност може това да говорим... Ваксините не издържат: Нов пик на тежкоболни с COVID-19 в Южна Корея Южна Корея прехвърли границата от 5 000 нови случая на заразяване с коронавирус за първи път и отбеляза нов пик при тежкоболните пациенти на фона опасенията, че новият вариант на Омикрон вече е в страната. Корейската агенция за контрол и превенция на заболяванията (KDCA) отчете 5 123 нови случая на COVID-19, с което "подобри" предишния рекорд от миналата седмица от 4 115 новозаразени. По-голямата част от случаите са причинени от огнища в област Сеул, предава БГНЕС. Министърът на вътрешните работи Джон Хе-чол заяви днес, че правителството обмисля допълнителни спешни мерки за ограничаване на разпространението и се стреми да осигури още поне 1 300 болнични легла до средата на този месец, съобщи новинарската агенция Yonhap. Нарастването на тежките случаи е концентрирано сред по-възрастните граждани, като 84,4% от тежко болните пациенти са на възраст 60 или повече години. Случаите от заразяване са нараснали рязко сред лица над 60-годишна възраст, които бяха сред първите в страната, които се ваксинираха. Здравните служители съобщиха миналия месец, че отслабващият ефект на ваксините е настъпил по-бързо от очакваното, което накара правителството да ускори въвеждането на бустерни дози. Близо 80% от населението е напълно ваксинирано, но само около 7,5% от тях са получили досега подсилваща инжекция.

Пак Китай.Бре те се оказаха най умни,не ми зе разсъждава по нататък.

Нали антителат не значеха нищо, а само ваксиниге вършели работа? Какво се оказа - няма нищо по-добро от естествения имунитет, но парите са страшен стимул за налагане на рестрикции и фашистки похвати. Не казвам, че не трябва превенция, а че да задължаваш преболедували да се бодат сбтия препарати е грешно!!!

Природата е уникална. Лекове срещу всички болести само от природата по естествен път, а чрез измислени ваксини

Потърсих кода на "антитялото" в Гугъл.. Мчи то известно от март 2020 бре ?!

Като цяло поредната пропагандна абсолютно безмислена и нищо не знаечеща статия!

Иди си слпжи пета игла по програмта Пфайзер Лоялти Клъб.

Досега не са открили, защото не им е изгодно. Ако се поровят, още ще намерят :)

Е добре, че са открили не може ли да произведат лекарство и да го прилагат на болните, ами пак търсят ваксини да правят и за здравите..

Тия постоянно-“ОТКРИВАТ ТОПЛАТА ВОДА”!!! ИЗРОДИ ГНУСНИ-ПРОДАВАЧИ НА:КЛЕЧКИ,”ВАКСИНИ”!!! ТО ТОВА СЕ УЧИ (МЕДИЦИНА),ОТ-200-300 ГОДИНИ!!!

Що не са го открили във ваксиниран?

да не би да е съчинена от Крум Зарков. Само олигофрен като него може да излюпи татива глупости.

Видетели на Пфайзер, нали!?

и как само разбраха че ще работи срещу всички щамове... настоящите как да е, ама бъдещите....

го разбрах само за една година, че няма да предизвикват вредни последици у подрастващите докато стнат на 20-30 г., Ти си от сектата Свидетели на Пфайзер, нали?

преболедуването и придобиване на естествен имунитет! Също така подпомага за разпространението и еволюцията на короновируса! Който разбрал, разбрал!

А добро утро,тия откриха топлата вода. Тези антитела ги имат всички преболедували плюс доживотен имунитет.

Ангиваксърите, само не разбрах защо си правят този труд с ваксинацията, като една туба във водопровода, както и в бутилиращите компании и ще е доста по-лесно?!

Ние си имаме тубички в мазета и килери. И тази година добре се получи винцето. Прав си, завиждаме на привилегиите на Пфайзер Лоялти Клъб мембърите ( кои са те само не се сещам)

Аре ся, сичкото плоскоземец да иде да му напраи по една свирка и да гълта, белкем се ваксинира.

Стига си досаждал

Те удари в тъпата кратуна, съвсем си се е изпростял

Че ме ваксинират...

И що не ти го сипят в питейната вода, че е по-лесно?

Знаете ли кое е тъжно? Когато медицинско лице ти прати статия (не става дума за сегашната) пълна с глупости как ковида не бил вирус, а наноботи, които създавали симптомите, с цел да те агитира да не се ваксинираш. И ти почнаш да се чудиш този човек как лекува, когато вярва на такива неща.

Айде бегай от тука с твоите наноботи, трол педалски. Ковода е нов политически режим, стига говори глупости. И на децата им стана ясно вече.

Няма да се карате Да не ви бия и 2мата

Че всички читави бг лекари отдавна работят я в Англия, я в Германия. Тука са останали или изкукали дъртаци, или нека- дърници, или простовати хора, които дори един чужд език не могли да го научат, че да заминат в цивилизована държава

ТОва некакво ново морковче ли е?

Щом са го открили в Китай и го съобщава ТАСС няма начин да не е вярно.

Нали

Пфайзер Лоялти Кард и всяка неделя посещвм сбирки на Свидетели на Пфайзер.

България няма пари за открития и журналисти в чужбина Само преписват и интерпретират според камбанарията си

Е всички ваксинирани да паднете на колене Не е срамно Да наведете глави И да молите за прошка Не кой да е ———> Биг Фарма Съдбата Ви е В тяхните ръце Лузъри

Антиваксъри!!! Още малко остана

е що не ги открихте във ваксиниран? Нали на преболедувалите антителата за нищо не ставали?!

Вкарахте си в телата ужасни неща Опитни мишки Ще имам ли внуци Ще ги видя ли Направих грешка Ваксинирах се 2021 :))))) Палячовци

мога сам да си създам антитела, не позволявам да ми инжектират китайски такива

Учените усилено работят да открият и да направят живота ни поносим, да не страдаме повече от това зло и да не умираме. Обаче тъпия Ганьо антиваксър дето хич хабер си няма и не разбира вярва на фейсбук пропагандата както и на идиоти като Слави чалгаря,Менгеле,Чорбанов-големите разбирачи. Вместо да се радваме на такива новини-Ганьо се тресе от простотия!

Не ни интересува Ниска летва си В тялото ти има бомба Кога ще гръмне Не е мой проблем... Късмет

Кой им плаща заплатите на тия “учени”? Фарма корпорациите! Същите тия “учени” създадоха КОВИДа в китайската лоаборатория финансирана от САЩ!

Явно е някакво изключение щом го откривт 2г след началото на пандемията. Против съм задължително ваксинифанв и особенно с тая простотия с тестването на децата. Но ако ваксините стимулират нови мутации На вируса те нямаше да се появят в Индия и ЮАР а в Израел или Холандия например.

На всичко което ти кажат... Делта мелта омикрон Виждал ли си ги :))))

Ваксините са изпробвани точно в тези страни, където са открити мутантите. Най-опасният момент е когато прясно ваксиниран или ваксиниран с недостатъчна доза е в постоянен контакт с вируса. Както например беше с ваксинираните доктори от ковид отделенията в Лондон, откъдето дойде щама. След това в Индия ваксинираха пак най-заразените села и млади полуваксинирани се грижеха за тежки случаи. В израел го направиха по учебник - изолираха докато ваксинираха. Ако го бяха направили в цял свят едновременно, щеше да има ефект. Но те нали са си егоисти, първи го направиха. Изобщо, най-големият и уродлив мутант на вируса се казва брюкселски фашизъм.

Това не е надежда. Единствената надежда е като руснаците отидат до Киев да си вземат борчовете, да не спират ами да минат и през Берлин и Брюксел.

По този въпрос, ето какво мисли генерал Де Гол! "В началото на своето управление, на 23 ноември 1959 г. Дьо Гол изнася знаменитата си реч за „Европа от Атлантика до Урал“. В създаващия се политически съюз на европейските страни (който тогава бил единствено икономическа организация) президентът виждал алтернатива на „англосаксонския“ НАТО (в неговото разбиране за Европа не влиза Великобритания). В своята дейност по създаването на Обединена Европа той е готов на множество компромиси, които определят външната политика на Франция и до наши дни. Първият компромис на Дьо Гол се отнася до създадената през 1949 г. Федерална република Германия. Тя бързо възстановява своя икономически и военен потенциал, като силно се нуждае от политическо признание, постигнато с договора със СССР. Дьо Гол обещава на канцлера Аденауер да се застъпи против английския план за „европейска зона за свободна търговия“, в замяна на посредничество в отношенията със СССР. Визитата на Дьо Гол във ФРГ шокира целия свят – човек, воювал в две войни срещу Германия, е първият, който ѝ подава приятелска ръка; но всичко това е само първата стъпка към създаването на Европейския съюз. Вторият компромис е свързан с това, че в борбата срещу НАТО генералът се нуждае от подкрепата на СССР – страната, която за него е не просто „комунистическа тоталитарна империя“, а по-скоро „вечната Русия“. Личната неприязън на Дьо Гол към комунизма минава на заден план заради националните интереси на страната. През 1964 г. двете страни сключват търговски договор, по-късно – договор за научно-техническо сътрудничество." Вече комунизма го няма, така че може да се премине към плана Де Гол!