17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на задължителното ваксиниране! Това е фашизъм.

Не искат? Ако българското правителство вземе такова решение ще искат ли? Невежият и безотговорен народ не знае какво иска. Не иска да се ваксинира, не иска да спазва мерки, иска да си живее все едно няма епидемия. Е, не може! В същото време има онкоболни, които не могат да си направят необходимите планови операции, защото болниците са пълни с неваксинирани тъпаци.

Ми да, няма МЕДИЦИНСКА епидемия, има ПОЛИТИЧЕСКА такава. И невежият и безотговорен народ е този, който оставя политиците да мислят и да решават вместо него. Пукаше ли му на Брюксел, че 32 г. сме най-бедните в Европа? Че сме с най-ниска продължителност на живот? Че пенсионерите ни си броят стотинките за да си купят хляб и кофичка мляко? Че на протестите миналото лято еничарите на управляващите мафиоти биеха и се гавриха с децата ни? Ми не, не му пукаше на Брюксел. Как така изведнъж му запука за нашето здраве? Съжалявам, но не им вярвам.

Хайде стига сте обвинявали другите. Вижте собствената си глупост. Този невеж и тъп народ позволи разграбването и разрушаването на цялата индустрия. Активи на стойност 28 милиарда бяха продадени за 3 милиарда. При това нито една международна институция никога не е споменавала думата приватизация, а винаги са заявявали, че това е национален въпрос. Това, което трябваше да стане е да има конкуренция и либерализация. А за пенсионерите и левчетата попитайте Александър Йорданов, който през 1990 се изправи на трибуната на НС и гръмогласно заяви - От днес нататък нашите пенсионери ще почиват на Канарските острови и всеки българин ще живее в еднофамилна къща и затова не трябва да се строят блокове. Този тъп, невеж и безотговорен народ избираше тези престъпници. И нито Брюксел, нито Световната банка са ви виновни за това.

До 2222 Хайде сега, никого не обвинявам. Казвам само, че досега Европа широко си затваряше очите за всичко нередно, което се случваше у нас. Как така изведнъж се загрижи за нашето здраве? А относно вината на Брюксел и Световната банка, да виновни са. За това, че под натиска на едните, другите упражняват откровен фашизъм над населението си.

Ей, трол българомразец, Глас народен, глас Божи, знаеш ли? Или не ти изнася, а? Търси си друг народ тогава, хайде прав ти път.

току що минах от там и с ИП сменчаката набих 198 минуса. Вече са 87%. вЕрвайте на анкети.

решава вместо вас.

Аз предлагам да се реши веднъж завинаги тази дилема и да се пресекат мераците на политици да решат вместо нас - да отворим фонд за събиране на средства, които да бъдат използване за наемане на вършачи за политици дори дръзнали да си направят устата за задължителна трапанация - един-двама като го отнесат, другите ще си седнат на насраните гъзове

Мъжки. Тва е приказка!

При 20 % ваксинирани, каквато и анкета да пуснете с думата "ваксина" в нея, резултата винаги ще е 80% против.

в неделя на сбирка на Свидетели на Пфайзер

казваш в България живеят малко под 9 млн българи. ОК.

Ако не ми трябваше за пътуване никога нямаше да се ваксинирам. Но защитавам правото на всеки сам да си реши! Стига с този комунизъм! Мислех че сме го махнали веднъж и завинаги!

Какво беше това Брюксел? Някакъв вид зеле май беше...

Те не могат да решат ще местим ли часовниците или не, за ваксини тръгнали да ми говорят... Притеснявали се били.

Това е един съвсем нормален резултат.

Онези 80 %. Отново.

Отново онези 20 %, които го направиха, за да влязат в мола

Същия Иво Христов каза, че пандемията е активно мероприятие.

Само за ваксинирането ли? Говнен и кликата и трябва дабъдат изгонени с камъни!