17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е колко от тях карат БЕЗ тая книжка , както знаем в БГ тя не е задължителна има вече хиляди случаи на хващани по 500 пъти без и нищо не се случва. Направо вземат да я отменят , поне да се избием по пътищата качествено.

Звучи добре 7000 отнети книжки. Но вероятно поне 90 % се отнасят за взети заради някой невръчен фиш за 50 лева, които след 3 дена са върнати. А и каращите без книжки не вярвам да са попаднали в затвора

Колко от тези карастрофи са от малоумно направени светофари ???

Ами то е ясно, че предимно от простотия и наглост стават катастрофите. Гледам в една от групите във фейса качили клип с моторист, който тръгва на светофара още докато е червено. И как мислите се оправдава? „Все едно никой от вас не тръгва на червено в последните секунди... 2 дена се стопли излязохме с моторите и почнахте да ревете пак с измислени глупости...“. Можете да видите какъв мозък ръсят, групата за лошите шофьори на Русе. Ами ок, нека карат както си искат, само моля като се претрепят близките им да не плачат каква трагедия е, ами честно да излязат пред камерите и да кажат „Ами да, синът (брат, съпруг и т.н.) беше абсолютен идиот и нагляр и сам си е виновен. Ще ни липсва“

Още доста книжки имат да отнемат! Масово се правят нарушения - на светофари, без никакви притеснения, системно. Трябват доста повече камери, ми се струва.

Продължава опита за колективно самоубийство на нацията.

Интересно е отговорът на Соф. община - как мислят да се справят с тези ново регистрирани 160 хил. автомобила? Как ще променят улиците и булевардите за да поемат новите превозни средства? Как ще регулират светофарите за да увеличат пропускателната им способност, да няма задръствания и замърсяване на въздуха? Или главата в пясъка и задника лъснал?

всяко второ нарушение е от бакшиш, трябва да се затегне контрола над бакшишите хахах

От кого, от кого очакваш отговор и решение? От учителката ли :))) Тя колкото оправи пушеците във въздуха, толкова ще оправи и трафика.

Драги присмехулници, стига се подигравахте с живота и здравето на хората. Това ,че излъчвате записи на катастрофирали и осакатени и вероятно ви е смешно не ви извинява, защото вие също допринасяте за това, което е по улиците ни. КАТ участва при изпитване на шофьорите за книжки, КАТ проверява колите при регистрация; КАТ трябва да работи с пътната инфраструктура и да дава обратна връзка при опасни кръстовища, пешеходни пътеки и т . нт. Кое от горното свършихте та сега злорадствате под наслова "Какви идиоти има по пътищата". Да, не са съвършени хората, но пълните идиоти сте вие, не те.

Това че са му взели книжката не значи че не кара кола. Купува нова, регистрира я на баба си и пак си кара. Колата има гражданска, винетка, платен дънък и преглед. Ако не направи грубо нарушение, полициата няма право да го спира, и цял живот ще кара без книжка. Така карат десетки хиляди. Етносът е първенец.

Както СДВР, така и вие, дали не можете да качите клипа на нормална платформа, а не в пробития от всякъде сорат-тефтер!? Иначе евала за клипа! Даваме сериозна заявка да детронираме не само руснаците, но дори украинците от пиедестала на ненормалниците зад волана.

И на жълтите павета. Сигурно е от цвета.

Вижда се, че коли по жълтите павета не трябва да вървят. Прекалено хлъзгави са. Особено за дебилни шофьори.

Като въведат задължително покриване на Евро 6 за колите в големите градове да видим как етноса ще си купи такава кола !

Изобщо няма смисъл да прави регистрация на друга кола! Отнета книжка на водач не значи, че и колата е спряна от движение! Относно това кога и как може да те спира КАТ... ми може да те спира по всяко време... Мен например не ме бяха спирали с години и преди 2 месеца някъде ме спираха 2 пъти за 3 дена. Единия път по време на нещо като акция - спираха всички наред. Втория път мен умишлено, така и не разбрах защо - патрулна кола ме застигна и спря както бях в движение, "Добър ден, документите, Вашите и на колата"... "Лек ден и приятен път" - и на идея си нямам защо ме спряха!

Коли си се движат по жълтите павета безпроблемно. Това, което се вижда, е, че доста хора не могат да съобразяват адекватно условията.

Търси ли са определена кола, или водач...Мен така скоро ме спряха на прекият път между Разград и Търговище, в гората. Даже не погледна моите документи. Взе талона на колата, обиколи я веднъж, върна ми го , и - лек път!

Абсолютно съгласен съм с теб. Никакви коли по жълтите павета! Най- представителната част на града с най- хубавите сгради е превзета от коли. Там са постоянни задръствания и превърнаха тази иначе много красива част на София в градска магистрала по направлението Младост - Люлин . Турските гастарбайтери , които се връщат към Германия също минават много често по жълтите павета за по- праяко. Всякакви чубани и тарикати минават от там и карат като луди, камионетки, репатраци , таратайкки , всичко от там минава. Прилежащите площади към булеварда пък са превърнати в отвратителни паркинги. Пълна простотия е това. Никой нормален европейски град не би си позволил тежкия трафик да му минава през най- красивия и предствителен булевард . Това е чисто самоубийство.

Мъдрите се учат от грешките на другите, а ти си смешен.

Сигурно поне 70% от регистрациите вървят с отписване на стара трегистрация. Собствениците сменят адрес я заради детски граидни, я заради нещо друго, а с тях и колата.

Много си пък мъдър, на кое от горе.

Явно е малко. Трябва повече книжки да се отнемат. И не само това. Интересно циганите колко имат книжки.

То щом и слепците карат ,какви книжки какви 5 лева....