Над 700 прокурори се събират на национално съвещание в резиденция "Бояна"

Срещата ще е на тема "Отстояване на независимостта на българската прокуратура"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската Мафия стяга редици?

Може би "Учредителен конгрес на нова прокурорска партия"??

Аз имам един съвсем конкретен въпрос към главните прокурори Гешев и Цацаров - слуги на мафията. И той е следният: Баневи бяха арестувани (и правилно, те са едни от назначените “от списъка” милионери, които разграбиха и съсипаха държавата ни, жалки крадци и парвенюта), и държани в ареста (говоря за Банев), като му се отказа домашен арест, защото ... бил договарял бягството на него и семейството му извън България! Спомняме си отлично и колко време Иванчева и колежката й бяха държани в ареста, защото ... можели да избягат и се укрият - което бе очевидна лъжа и глупост на прокуратурата, и то след като ги сготвиха с подхвърлени пари, защото бяха неудобни на имотната мафия, с която точно Гешев чрез кифлата, с която живее е тясно свързан. Но ... още от 2016 тодина прокуратурата (и съдът) са били уведомени, че “кралят на кокаина” Евелин Банев-Брендо е притежавал паспорти и шофьорски книжки - при това РЕАОВНИ!!! от две държави извън Европа, с които ... България НЯМА СПОРАЗУМЕНИЯ ДА ИЗДИРВА НАШИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ - става дума за Венецуела и африканската Малави!!! И въпреки това, “независимата ни прикриватура” и съдът оставят Брендо на свобода, да се разхожда, като подсъдим на втора инстанция!?!? И то след като преди това българската мафиотска прокуратура го изисква и вади от затвора в Италия, където излежава мисля 8 годишна присъда?!?? И Брендо естествено изчезва, както точно е цел и зависълът на това да го изкарат от затвора в Италия!! И това, при положение че още поне две европейски държави са го изисквали за да го съдят като особено опасен престъпник и ръководител на ОПГ занимаваща се с внос и търговия с наркотици в огромни размери - тонове, с кораби и яхти!!! И това, при положение, че на прокурорите е било съвсем ясно, че Брендо много пъти е минавал границите на различни държави с друга самоличност и дори е бил залавян преди това с фалшив паспорт в Испания, например! За каква изобщо независимост се опитват да говорят и претендират тези, като вече са пределно ясни на всички!

бройка от 700 прокурори - На участниците е заявено, че на тези, които не присъстват, това ще се отрази зле на кариерата. Който няма превоз, ще му се осигурява такъв от парламента и спонсори. Това разкриха пред Фрог нюз обвинители, които не пожелаха имената им да бъдат цитирани.

ЖЕНАТА НА ГЕШЕВ БИВША ПРОСТИТУТКА https://bivol.bg/hancheva-gesheva.html https://e-vestnik.bg/32661/zhenata-do-geshev-svarzana-s-organiziranata-prestapnost-i-kovachki/

Най-вероятно срещата на Прокурорите е по свирен сбор от Иван Гешев - Главен Прокурор! Със сигурност ще има реч-приветствие от Премиера за сполучливата борба и големите успехи на Прокуратурата с Корупцията, битовата и организирана престъпност под вещото ръководство на Иван Гешев! След "срещата" ще сме свидетели на твърдо отстояване на правилната политика на Премиера и Парламента в борба с Корупцията, битовата и организирана престъпност! Да се види, чуе и разгласи в Европа и Света от присъствалите дипломати! Де жа вю!

Прокуратурата няма ли пари да си плати заланякъде другаде та ходи на гости в резеденция Бояна да им набива топките ментора им???? Каква точно ''независимост'' ще отстояват тия след като от години се вижда че са поръчкови изпълнители на изпълнителната власт... Чудят се и те като баоко как да забърсват омазаното от тях с още по омазани действия

Близо 700 прокурори и следователи от страната са призовани да участват в национално съвещание, свикано по разпореждане на главния прокурор Иван Гешев. То ще се проведе в Дом №2 на резиденция ”Бояна”. На участниците е заявено, че на тези, които не присъстват, това ще се отрази зле на кариерата. Който няма превоз, ще му се осигурява такъв от парламента и спонсори. Това разкриха пред Фрог нюз обвинители, които не пожелаха имената им да бъдат цитирани.

Гешев ,както и ВСС правят поредният отчаян опит да поддържат статуквото,но не си дават сметка ,че стяхното поведение само наливат масло в огъня. Гешев е бухалката на Пеевски/разбирай? доган,а ВСС е пълен със зависими хора,кукли на конци,слуги на Мафията. На всички тези трябва да им бъде потърсена наказателна отговорно за цяластната си противодържавна дейност.

Тия са толкова много, че трябва нов затвор за тях!

Е що там бе? Народа ви обича, елате на площада. Обещавам, ако някой остане жив, той ще е новият глас прокурор!

Желание.... Хаха. Под строй е, по списък... Жалка история

Петко Петков, там ли ще бъде, "добрият" следовател?

Национална конференцията Прокурорската партия - верен коалиционен партньор на ГЕРБ.

Тия спокойно могат да направят някое кулинарно шоу , например -Сготви неудобния.И да им раздадат списък със забранените за пипане продукти/нашите олигарси/.А на шефа им да сложат едно бяло боне за да скрие тъпата му гола тиква.

Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Прокуратурата е толкова независима, че някой да се осмели да й каже да започне да работи. Такива търтеи, събрани на едно място. Ако отидеш да се оплачеш, че някой е престъпил закона срещу теб, не само, че не те птиема прокурор, но и те съветва да заведеш дело, което ще се точи с години, докато не ти съдерат кожата от такси и хонорари.

че нещо ама тъкмо са се събрали на едно място.

палачите се организират кго ще колят и бесят с репресии за да спаси кожата главния

прокурорска република българия срам и позор

по сталинсщи модел е организирана българската просуратура -затжва има възможност за абсжлютен прокурорско прошзвол и това ще обсъждат как да закрепят статуквото с репресии

абе тея не са ли на бюджетна издръжка? Много независими го раздават. Кой им определя щата и възнагражденията? Сериозно питам, как така уж парламента гласува бюджети, а няква група за мокри поръчки се изживява все едно е хванала господ за шлифера....

Между другото като става въпрос за независимостта на прокуратурата - институция със строга йерархия и субординация в България, която си позволи да напада дори и банки, президент, висши магистрати и съдии и куп други институции и дори открито не само да нарушава Конституцията и разделението на властите, регламентирано в нея, и без да припомням как точно бяха назначени и Гешев, и Цацаров, и от КОЙ!!!, да припомня тук как Гешев публично говореше против разделението на властите, как избирателно репресират и изпълняват поръчки и наказателни акции, как рекетират и подкрепят и защитават рекетъори и престъпници и мачкат бизнеси по поръчка, как председател на СГП Кокинов отива на крака в къщата на Борисов да му докладна, как смачква разследвате срещу авера му Миро Найденов (и един вид да похвали Борисов за това, че бил сплашиш главния свидетел на аерогарата) И ДА ГО МОЛИ ЗА ДРУГ СЛАДЪК ПОСТ в прокуратурата - нали говорим за уж независимата ни прокуратура!?! И ако сте обърнали внимание, Борисов не само в изтеклите записи, но дори и публично е заявявал как ... ТОЙ ЩЯЛ ДА СЕ САМОРАЗПРАВИ с някой - да го ОБВИНИ, което е изключително в преротативите САМО на една истинска и истински независима прокуратура - и отново нямаше никаква реакция от плачещата за независимост прикриватура! Да не говорим за редовните ежеседмични сбирки на Борисов с главния прокурор и началници в МВР и службите!?! И какво е това точно животно независимост на Гешев и Цацаров и прокуратурата в България, при това положение, че нещо не се сещам! И как и защо този ги сбира на пожар в Бояна? И как и защо Гешев, който си направи със съдействието на Борисов и своя НСО, се намърда да живее в Бояна? Че не си спомням за друг главен прокурор да е пребивавал там..

Ясно, събиране на баш мутренските каскети! Тулупа, путк?та, бърни и главчевще произнесат "конституционни" лекции

След тези на една истинска прокуратура и съдебна система ще й трябва поне едно десетилетие, за да оправят страхотните поражения и разследват многобройните им батаци и престъпления на тия! При мафията най-големите провали винаги са ставали от ... хора отвътре, които по някакви причини са припявали и “обърнали палачинката”! Точно така е и с и в прокуратурата, и Гешев, Пеевски, Борисов и Доган отлично го знаят и разбират, защото не са глупаци! Те прекрасно знаят - особено при тази ситуация и в България, и в ИС, и в Катите и света, и то сега, през 21 век, и след всичките безобразия и нагли престъпления, че НОВА ВЕЧЕ Е ФАКТ! Но в отчаянието си опитват да забавят неизбежното, надявайки се на чудо! При това положение развръзката (им) ще е мигновена и много болезнена и скандална! Вече времето определено не работи за тях, и не може да не то разбират, а резилът им става огромен!

Доказано най-зависимите в България, последният и най-важен за мафията бастион в държавата пламе за ... независимостта си!?! Ще е много любопитно да се публикуват декларираните доходи на тези и особено на началниците им, и имуществото и авоарите им, вкл. къщи и имоти в България и чужбина, автомобили, банкови сметки в и извън България, вкл. в офшорни сметки, както и начинът им на живот и контакти (на тях и роднини, близки и авери)! Мога да започна с неколцина, като Гешев, Сарафов, Цацаров, Петьо Иврото и кифлата му,..., Пеевски... Само те да се конфискуват и ще има пари за достоен живот на всички пенсионери в България, например! А ако се конфискува откразнатото и полученото с измами и корупция на политици и управници и ке може да се изплати и външния дълг на държавата..

Хайде сега да ви видим, това е тест, от 700 лапача/заплатата им започва от 3 бона/ един има ли топки????! Таман сте там на гюме влизайте при Бойко!!!? Айде независимите... Айде прокурорите....

Ами нали гешевия е комшия с боко там защо да не си погостуват за да се стиковат както си требва по мутренски..

Е Айде таман сте там влизайте при Бийко.... Това сега е тест: От 700 лаоапа има ли барем един с точки!!!!???? Хайде на гюме сте?!

Оооо дяволите ще четат евангелието!!!?? Срам и позор....

Гешев, защо т.н. мутри от Делта Гард не са арестувани и разследвани и подведени под отговорност за Наглите им престъпления? Както и висшите полицаи, управници и прокурори, които толкова години опъваха чадър над тях?!? Или ти и шайката ви, дето сте се упреци с тях като двински черва не ги знаете -за разлика от цяла България, щото сте много независими, ли бе! Как така тези мутри ще заграбват чуждо собственост (на Златанов) и ще си позволяват да не изпълняват съдебни решения, и полицейски началници ги пазят и се гърчат с нелепи обяснения, и защо и те не са вече отстранени, арестувани и разследвани?!? ( Аз сега си спомням, например, че името на т.н. Минко Каратиста и неговата ОПГ - Делта Гард, се среща и при други конфликти и престъпления за заграбено имущество и активи. Като например при крадците Баневи - без никаква симпатия към тях, си спомням, че и те имаха конфликт с тези при стопанисването мисля в Русалка. Значи мафията е решила да въздава нейна справедливост, заграбвайки авоарите и имуществото на подбрани назначени бизнесмени и заграбеното от тях, но не в полза на държавата, а да себе си, използвайки мутрите на Делта и бухалката Гешев и шайката му?!? Нищо ново под слънцето в България от времето на СИК!!! Защо още не сте разследвали а оповестили - както правиш по други поводи - по новерата на 509-евровите банкноти от шкафчето на Борисов и кюлчетата те какви са и откъде са дошли? Явно не са фалшиви, щом са с различни новера и не е проблем да се провери пътя им от банката, дори и да се допусне, че уж били подхвърлени! Но дори и да приемате, че са фалшиви - отново е налице престъпление, което трябва да разследвате и оповестите - нали това точно ви е работата и това обеща и така правиш - оповестяваш, по други дела от голям обществен интерес и значение?!?

Нещо дядо Кирчо не беше ли написал за събиранията над определена бройка хора?

В тази мафиотска държава няма нито една независима власт. Прокуратурата обслужва с пълна сила задкулисието начело с Каскета и ненаялия се Б.Б. Доггансарай, ТЕЦ - Варна, постоянна държавна подкрепа за удобните олигарси. Това ли е правовата държава и така ли безучастно трябва да си спинка +НЕЗАВИСИМАТА" Каскетура?

Гешев, след безбройните глупости, безобразия, прикрити престъпници и престъпления и поръчкови акции които сътвори, събира подчинените си по заповед на началниците си Пеевски, Доган и Борисов (засега), за да опита да спаси когато и паста си, опитвайки да демонстрира по-голяма подкрепа. Иначе иронията и огромна - тотално зависимото и назначено от и очевадно подчинено на Пеевски и мафията лице Гешев, който до онзи ден се изживяваше за недосегаем и атакуваше всички неудобни и неподчинени на мафията им лица и дори институции, сега изведнъж се сети да плаче за независимост! Гешев, защо така упорито прикриваш Пеевски например в делото КТБ, от която той открадна милиарди и е взел стотици милиони невърнати заеми, бе! Какво правиш с пачките 500-еврови банкноти и златните кюлчета в едно шкафче? Какво се ослушваш за фрапиращите престъпления в “Осемте джуджета”, където т.н. специализирана прокуратура и нейни началници крадат милиони, пари, злато и бизнеси, и като заклети мутри и пецидивисти грабят, рекитират и дори заплашват с убийства?!? Защо атакува Иванчева с очевадно и от вашите кадри подставени пари, бе! Не си ли даваш (давате) светка, че тези безобразия и престъпления вече ги разбра целият свят и ви наблюдават всички?!? Как ще погледнеш например утре Къовеши, когато като започне да разследва всяко голямо престъпление и кражба в България, тя неминуемо ще стигне и до теб и останалите от шайката ви?!? И като не може да я сплашени и купите...?!? А и знаехте вече отлично какво се задава за вас и Борисов и от Вашингтон - никой повече няма да рискува да ви пази и защитава безобразията, правейки се че не знае и вижда онова, които вече цял свят разбра за вас - развръзката е само въпрос на време, и то на малко време!

Това прилича на МАСОНСКО-сатанинско сборище ще призовават Сатаната Борисов за закрила ще му принасят жертвени дарове прокуррки девици,пачки по 500 Е, златн кюлчета ще горят нощни шкафчета

Доган събира рязаните, Бойко събира тъпите п...ки, що да не събере гешефф педалите?

Да, големите смелчаги сега отчаяно търсят подкрепа и сбират оредяващите си главанаци, за да се скрият зад тях! Точно както след 10 ноември главните престъпници - велможите във властта от ЦК и Политбюро на БКП се скриха зад милиона заблудени членове на БКП и редяха крокодилски сълзи как вина имало, обаче виновни нямало, защото всички били виновни и маскари! Абсолютно същият тъп филм, със същите кукловоди като генезис и манталитет, просто част от марионетките и капиите им, подготвяни от тях за целта са различни!

Остана ли поне една ненаранена и унижена институция.? Защо се случи тази мерзост ?

Я! Каскета събира отряда :))) == ОСТАВКА НА КАСКЕТА!

Ясно, значи утре въобще да забравим за минаване по "Бъкстон" и "Пушкин" ъм Околомръсното. То ще са едни палатки, едни "блокирания-изненади", една зеленчукова борса за бракувани домати, сергии за дъждобрани срещу яйца и домати.

Тролове, които не разбират нищо от съдебна система и закони се упражняват тука в злословие - толкова е гнусно, че ДИР дава трибуна на невежи поплювковци! Да не попада човек вече в това нечи5сто място.

катко си голям специалист на тема "съдебна система" можеш ли да обясниш на "нетроловете" как едно подобно съвещание на ПРБ може да предпази някой от нарушение на чл.7 от ДФЕС ? Ти изобщо знаеш ли какво гласи тази разпоредба , кои са адресатите на това задължение , може ли държавното обвинение да е отговорно за такова нарушение /ако такова изобщо е налице/ и как прокуратурата "на теория" би могла да предпази някой задължен адресат от нарушение на чл.7 от този регламент.Хайде ,коментирай ,съдебни специалисте !

Не се знае дали под предлог ,че се защитава върховенството на закона ,главпрока няма да представи свой конституционен проект.

прилича на мероприятнтие за "набиване на обръчите" и "стягане на редиците". Явно прокуратурата ще иска да преброи лоялните и да получи клетва за вярност към Гешеф! На времето хората са давали клетва за вярност на човек с КОРОНА, а сега на човек с КАСКЕТ! КАКВО ПАДЕНИЕ!!!!

защото ако не бяха верни ,досега да се беше намерил един смелчак за образуване на редица ДП срещу главпрока.Законни поводи и достатъчно данни - колкото щеш ,при това само за уникално кратък срок от малко над 6 медсеца , откакто е заета длъжността.

Щом аз не съм поканен , явно няма да е високо нивото на тази среща.Не се брани така чл.7 от ДФЕС.

Защо в Бояна? Боко с кафе и локум ли ще ги гощава?

Ама той поканен ли е изобщо ?

Ами чекмеджето е в Бояна.

Лелее явно Гешев и Бойко яко са сгафили.

Пазете шкафчетата на Баце,че прокурорите много обичат чужди бизнеси.Да не отмъкнат пачките и кюлчетата.

ББ иска физически достъп до пачките и кюлчетата , за да ги оцени и да отговори на обществения интерес.Само че кога ще се извърши това ПСД никой не знае/2 години след направата на снимките/и то ако все още еврата , пищова и златото са пак там.Иначе - греда за разследващите и най-вече за обективната истина !

Независима прокуратура ... Независими прокурори ... Зависи от гледната точка. Независими са защото от тях нищо не зависи. Но те самите зависят ... от кого ли?

Сега е момента някой да направи реформата в прокуратурата .... накуп! Или ги кара всички заедно в ЦЕНТРАЛНИЯ ... Или ги уволнява с 500 грама тротил.. накуп!

Tи НЕ могат да са НЕзависими .Всички знаят че са силно ЗАВИСИМИ от ЕВРОТОБ,ЛЕВА и $$$ и финикийските знаци А баш шефа им ГЕШЕВ е зависим от 4,2 МИЛИОНА щвЕйцарски франкове в МОНАКО БАНКИ

Напомня ми за епизод от филма "Кръстникът" в ,който Ал Капоне привика и събра на съвещание всички представители на кланове ... А тези 700 са само значимата част от прокурорската гилдия . Смятайте още поне 2-3 пъти по толкова на по-нисши позиции в йерархията и то в страна с не повече от 4-5 млн. пълнолетни граждани ,от ,които не повече от 200-300 000 са заети в реалното материално производство ...

За нощното шкафче ли ще си говорят? ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Мутри пребиват и блъскат хора по улиците, джуджетата дори не се разследват, днес в Добрич Илтер Шалтера пребива и стреля по невинен човек, източват язовирите, тровят реките, внасят се опасни пестициди и ДДТ.... вие на кафенце сте се сбрали за да си пазите статуквото.... прокурорски изроди....