Над 70% от интензивните легла за болни от COVID-19 в София са заети

Към днешна дата в столицата са разкрити 319 реанимационни легла за заразени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Израел 732 в тежко или критично състояние аналог на нашите 517 интензивни, е защо се fаксинираха 3-4 пъти за да имат 70 000 дневно и повече тежко болни? Никой не отрича в пъти по малката им смъртност, но fаксините просто я отлагат и прехвърлят върху fаксинираните деца и младежи. Я си представете размера на истерията у нас при 50000-60000 хиляди случая дневно? Колкото повече се fаксинират - толкова повече ще се затягат мерките.

50 хиляди дневно, просто нямаме капацитет да направим 200 хиляди теста като израел иначе и до 50 хиляди щяхме да ги докараме, ама това са положителни тестове, а никой не казва, че един човек може да се тества 2 пъти, защо не и 3, а има хора и по 5-6 теста си правят - първо преди болница, после като влезат в болница итам им правят, като ги изпишат те пак тичат да си правят , така че тези бройки са манипулация, не са 12 хиляди, най-вероятно са 4-5 хиляди новите, ама с по 2-3 теста всеки

Ами нормално. Пътеката нали я направиха златна, а и инжекциите унищожават имунната система. Тепърва ще гледаме болници пълни с набодени, миокардити и перикардити на напълно здрави хора по “неизвестни причини”. Така вече по света обявяват умрелите вследствие на инжекциите.

Спрете картите с намаления за пенсионерите за градския транспорт ,там те се тикат като животни ,защото са изкуфели балкански примати !

Може би не лъжат -заети са - ама с вакснати.

Ужас, 200 човека на легло, алеле майко, светът свърши, такова чудо не сме видели.

Леко грипче

Мерките не се спазват, така ще е. Бай Ганьо е прост и упорит

Кое наричаш мерки? Мръсният парцал, който болшинството е принудено да закача на носа си? Или изкуствените ограничения да не може да влезеш в практикер, но да се натъпчеш в била? Нещо изпускам ли?

Те болшинството са принудени да си обличат дрехи. Аз утре тръгвам гол по улицата.(е не утре де, че е малко ладно)

Имам право на личен избор! Шматки.

Пийни белина, плоскоземник

а в часните сергии з а здраве няма нито 1 лекуван болен сковид и няма нито едно лего...но лапнаха милиони що никой не ги разследва ревизии ?

Ще се дърпате ли още? Не искате нашите животворни спасителни течности? Ще си плащате!ще ви пратим още ескадрили!

м'да въпросът е сложен въпросът е : на кого е сложен, защо е сложен и къде и как е сложен. и колко пъти сложна работа

Така като гледам ако това е интензивното за Ковид, то си е легло за убиване. Ето това е зала приготвена за ковид в пик. Няма джади, има много въздух и като се пълни слагат паравани за да не се.заразяват един друг. А многото въздух е да не се заразяват сами себе си. https://media.vozpopuli.com/2021/03/23/EuropaPress3458267interiornuevohospitalenfermeraisabel_zendal-1568x853.jpg А ето това е пациент в тежко състояние: слага се по корем и малко надолу с главата за да може да се утича секретна от дроба му. Ако се. Сложи иначе се удавя в собственият си секрет. https://news.upday.com/wp-content/uploads/sites/17/2020/04/GettyImages-1210660924-1024x683.jpg Изобщо, докторите са за бой.

Ужас, ако се бяха ваксинирали това нямаше да се случи.

Скоро персонала от нощната смяна няма да има къде да спи. Ще се наложи да спят по двама на легло.

Наборе, това си има своите предимства. Може да помгнат в решаването на демографската криза.

За Рашков да има, па другите ги заеби

Антиваксърите, леглта ви чакат…

НАПОСЛЕДЪК МАЙ ФАКСАНИТЕ ГИ ПЪЛНЯТ ПИТАЙ КУНЧЕФФФФФ :-) ……

Както и по принцип напоследък тези със сертификат за ваксинация са около 7%. Ако всички бяха ваксинирани, хората в реанимация с ковид щяха да са като минимум 4 пъти по-малко.