Над 600 деца изпращат 2018-а в институции

Приемните семейства у нас са около 2300, но не са достатъчно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава да не ги отнемат - социални грижи продължават да обикалят България и да търсят родители, от които да отнемат деца (например защото нямали маргарин в хладилника), защото за всяко отнето дете си делят по 600лв на месец - социалните, и приемните родители. Ако не вярвате, проверете.

Къде да проверим бе мен? Ти ако имаш такива данни бегай у прокуратурата, недей да спамиш тук!

Има сигурно още 1200 на улицата където бяха изхвърлени по западен образец. Сега и тези останали ще ги пуснат навън и държавата няма да отговоря за никой .

Вярно ли е че оставените бебета са само цигански? Чух че семейство искали да си осиновят детенце ама само тъмно-зелени имало. То май изнасяме циганчета за Гърция. Нали преди 2 години се намери едно наше. И американците здраво осиновяват циганчета. После се хвалят в нейбърхуда че си имат българче пък то черно. Голям майтап.

Трябва да ги отнемат, но не за липса на маргарин в хладилника.

Един етнос е зает предимно да произвежда деца на конвейр, изхранването и отглеждането им ляга на "стабилно" бедните българи. Псевдо патриотите поне това да бяха ограничили, на 12-13-гдишните циганета, които раждат и направо ги оставят в болниците да му мислим ние, будалите. Ни закон ги лови, ни нищо, той е само за нас- Това е бомба със закъснител, скоро ще са милион, две-трети от тях абсолютни паразити.

Институциите да не плачат! Защо Социални грижи ОТНЕХА насила 11-те деца на българско семейство?! Деца, гледани с любов?!?!?! След съдебни решения почнаха да ги връщат едно по едно, но децата не са чували с картофи да ги разнасят из институциите...

Един мръсен бизнес. защо лъжете че 600 деца са "оставени", като истината е че главно са отнети от социалните и то без причина.Облъчват ни че имало нужда от приемни, а истината е че европа масово ни връща ци'ган'ите макар че сме равноправни и си плащаме, и вместо нашите да им се скарат те по линия на разни споразумения за малцинствата натискат социалните да търсят деца и да ги дават на ц'ига'ни да има работа за тях.Затова повечето случаи на отнети са все без сериозна причина, според нуждата, дават и на българи, защото все още не могат да намерят точните ц'иг'ани, но така или иначе парите трябва да се усвоят. Просто бизнес, с участието на властта, скрит зад уж добри намерения. Гнусно.

стига с тия циганета..кастрирайте циганьорите,че не можем да им изхраним чааветата..след първото оставено..кактрация, и то със закон..

ами да вярно е..всичките са циганета,лично видяно..

абсолютни глупости

проблема е че искат да вземат нашите деца без причина и то за да ги дадат на ци.га'ни приемни родители, за да имат работа, така че кастрирането им няма да ти реши проблема , вземи разбери колко по-сериозен е проблема кух гер'бераст.

безхаберни и вредни харчидържавнипари чиновници, решаването на проблем трябва да става с изучаване причините за възникването му и отстраняването им. Борбата с последиците от даден проблем е обречена на провал, в случая защото циганите стават все повече и повече, а българите намаляваме лавинообразно.