17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си животно, живота за теб е без значение.

БРЦК

Талибаните и САЩ преговарят, та Израелското ЦРУ (ДАЕШ) се е задействало за да провали нещата.

Хариджитите от Даеш, извършили този атентат, не са истински мюслюмани, а агенти на МОСАД, създадени от ционистите, за да очернят Исляма и всеят раздор сред мюслюманите! Те ще получат сурово и справедливо наказание от Аллах таала като най-презрени измежду неверниците и враговете на правата вяра!

Нас сватба фирата е най-голям процент!!!

туй исляма е най-шибъната религия уврежда мозъка непоправимо! Първичния инстикт да шиба девственици в рая? Трееси голем идиот да верваш на оджата ма голям!

Ако ме питаш мене всички аврамически религии са бич за човечеството.

Докога? Що за религия?

модерно е да се отрича ...

Още една държава, съсипана на два пъти от американците.

първата инжекция беше от руснаците

Руснаците се опитваха да направят афганистан нормална държава, а американците обучаваха ислямистки терористи и им доставяха модерни ракети Стингър.

да,да,точно затова руснаците влизат в Афганистан,щото си нямат друга работа и решават да изнесат малко Комунистически Рай".....ей затова 79-та ЩУРМУВАТ двореца на афганистанският президент , който междувпрочем пак си е тяхна комунистическа марионетка , но те са решили да го сменят...и после 9 год. се опитват да внедрят руският прогрес,ама пустите му,тъпи овчари нещат и нещат !!!

Инженерче

Проятелю, единия от епизодите Рамбо завършваше така - и този филм се посвещава на храбрите муджихидини(разбирай талибаните), борещи се за свободата на държавата си. Разбираш ли от къде дойде цялата работа ... от максимата може да е сан ъв а бич ама е наш сан ъв а бич. Та така де ... берат си плодовете на политиката, и не им пука особено. Но за всичко си има карма ... империи идват и си отиват. Вижте в момента какво се случва с Английската империя - хората, които тя е потискала векове наред в момента се хранят с изгнилия и труп! Та същото е било с Римската, и с тая така ще стане ...

ако си мислите че "те там са изостанали резаци, тук няма опасност да станем като тях", намерете снимки от афганистан през 70те, да видите колко лесно се минава от къси полички и дискотеки към палатки от овча кожа и ножове

И Иран така е бил, ама комунистите са ги гепали, споко, скоро ще е пак...

Културна особеност на арабите сър.

какви араби те гонят пък тебе

Защо сватбата, бе изроди?! Вървете да бомбите политиците!

Правят тези атентати идват тук като мигранти, а нашето правителство иска да попдписва истанбулски джендър-конвенций за да допускат тези подчовеци в Европа и Родината ни!На изборите ще ги отстраним от власт!

ти по-добре недей я мисли България и Европа......добре сме си мисли за радиоактивната руска кочинка и задържаният ирански петрол , за Мадуро и Асад. Комуноидните клоаки - те са за окайване , Европата си е ОК

От коя европейска маала си, та си заквичал като чумаво прасе

то май ти квичиш ама.......тежка е съдбата на петоколонниците , тях даже и господарите им ги гледат с презрение и им хвърлят копейките с погнуса

От неграмотни хора какво може да очакваш.....освен да се рзмножават и да се изтребват!

а самоубийственото натикване на българия в европата самоуби 2 милиона българи! и кво?

ами...к'во да ти кажа. Падна комунизма,паднаха границите и бедняците от соц-лагера драснаха на Запад.Това е в общи линии......и България не беше натикана в Европа ( ЕС ),а драпахме за там като бедни църковни мишки. Ти къде искаш да се натикаме - като 16-та съветска република ли ? Ми няма как....СССР умря отдавна..

Ли ръсиш тъпотии

ФАКТИ , както обичате да казвате червени папагали , ФАКТИ....гълтай копейки и не питай !

която налагат сащ в действие