Над 520 сигнала за паднали дървета в София след първия сняг

Особено внимателно трябва да се пътува тази нощ в областите Шумен, Търговище, Добрич и Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В София има дървета, които са потенциално опасни и без сняг. Ако гражданите ги елиминират, подлежат на тежки санкции. От Общината нехаят. Смята се този проблем като второстепенен. А той заплашва и човешки животи. Наскоро видях в кв. Редута паднал масивен изсъхнал клон с тегло не по-малко от 20-30 кг. Не искам да коментирам, ако беше паднал върху човек, какви ще бъдат последствията!!!

професионалисти на работа там. Едните са робите, а другите са шуробаджанаците-пъдари. Парите се вземат от шефа на клана.

Ами ще има паднали клони като сте си направили джендърски закони, хората да не могат да отрежат клон по-дебел от 10 см, без да питат общината. Сега ще ви падат по главите, по колите. Хак да ви е, тъпи европейски гъски!

Прилагането и разбирането е различно.

То се смеят ама времето не е като преди .сега са крайни климатични условия , времето подлудя . Снега пада януари февруари ,сега е мн рано .не сме Сибир

При нас дойде бурята от Истанбул. Направо ще заличи столицата. Фандък, марш от София, селянко!

Средно по 50 сигнала за едно дърво? Колко е тежко! Колко много работим!

Като се има предвид че ние подаваме сигнал за 6 дървета повече от 10 години... Междувременно още и още стават опасни...

Значи задължителен комплект към оборудването в автомобила трябва да стане и трион или брадва. Не знаеш кога ще ти потрябва ;) Иначе седиш и чакаш да дойдат да те спасят.

Смисъл от сигнали няма. Вадете резачките и брадвите и разчиствайте сами.