17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Одобрявам действията на служебното правителство

Заглавието е манипулативно. 51 % от какво ?

Над 51% от гласувалите в сайта не е същото като 51%. Реално може да са гласували 11 души и 6 от тях да одобряват. Създавате фалшиви новини...

51% от троловете одобряват.

НА РУСКИ МЕКЕРЕТА!

Малко им е на герберунгелите! Те са се загнездили във всички по-важни и отговорни ДЪРЖАВНИ служби и не пускат кокала, въпреки че са пълни некадърници и калинки! Важното за тях са високите нереални заплати, бонусите и привилегиите, а работата - много важно, друг ще я свърши или няма! Вземете за пример само Фандъкова - колко малко и некачествена работа за милиард и половина! Герберските калинки и корумпирани чиновници трябва не само да бъдат отстранени незабавно, но и съдени за всички финансови и морални злоупотреби с населението!

ПРАВИТЕЛСТВОТО СИМУЛИРА ТЪРСЕНЕ НА БОМБИ ЗА ДА ПОКАЖЕ ЧЕ НЯКОЙ ГИ БИЛ ПОСТАВИЛ !!!

Съвсем скоро вас ще изринем мръсни подлоги на ватенките!!!

Че те стъпките на правителството до сега са само кадрови. Всичко друго си е като при старото правителство.

Направо напишете че 130% от българите одобряват червената хунта на мутрата РРадев. Напишете и че 80% от живеещите на Марс също харесват военната хунта!

И аз харесвам действията на служебното правителство! Особена като Черепа назначава хора на нъзлови постове. Така всички виждат как РРадев и кукла на конци управлявана от червените Мутри! Мутри нътре, мутри вътре в правителството!

Видяхме в миналото ,,мутри вилнееха,ако не платиш рекета ,ти крадем колата,ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ,ПЪК И ГИ НЯМАШЕ,БЯХА УЖАСТНИ ЗА ХОРАТА,ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИЩАТА НЕВЪЗМОЖНО ДОРИ И С КРЕДИТ ДА КУПИШ И СЕГА ИСКАТ РЕСТАВРАЦИЯ.

КОЙ НОРМАЛЕН ИСКА ХУНТА ДА ГО УПРАВЛЯВА.КАТО ГЛАСУВАХ ,ЧЕ СЪМ ПРОТИВ БЕШЕ 65/35

Неограничено гласуване ще претендира за представителност. Колкото десетките плюсове дето се появяват две секунди след публикуването на коментари, толкова и тия проценти са реални. Реално служебното правителство в момента плюе на закона и конституцията за да си назначи свои хора навсякъде. Да не говорим за публичните лъжи които се изприказват точно от служебните министри.

Ако си отговорите на въпроса къде отиде шефа на Басейнова дирекция гр.Плевен ще разберете отговора на въпроса....

бившият премиер не произлезе ли и той от тези среди, а? Или да заметем под килима миналото му?

Не искам да мисля, че НЕ ще отидем на трети парламентарни избори тази година. Надявам се партиите да проявят същата безотговорност и неблагоразумие, за да яхна властта за винаги, добави кандидат президента. В противен случай или българският народ, или Русия, или черепа, или прокуратурата ще ме пратят там където заслужавам.... Не мислете, че ми е лесно, но това мое Его, не е като самолет да го управлявам. Но за всичко са виновни Американците. Защо ли ! Ами те ме нарекоха Мойсей, казаха ми нещо, което и сам знаех, че съм Единственият. Е лесно е да им се вярва, и аз сам влязох в капана. Научиха ме да управлявам самолет, но не ме научиха да управлявам себе си. А и как ли....!? Цял живот съм изпълнявал точни заповеди, а сега само една - руши ! А как ? Трябва сам да измислям, но от къде акъл за това ?! Така че друг път нямам. Просто се поддадох и се продадох. Ще руша. За това много ум не трябва - намираш подходящите и те го свършват Но аз, аз ....Надявам се да свърша като Сталин, а не като Хитлер! А вие там долу - мислете за мен като за слънцето, въздуха и водата без които ще загинете ! Какво значи една България, пред моята несравнима Личност, пред моето неповторимо Его.... !? Аз трябва да успея, какво са няколко милион българи в сравнение с Мен, Несравнимият ! Замълчете всички и се подложете под подметките ми ! Радвайте се, че сте прах в краката ми ! Така ще разберете защо живеете жалкия си живот - заради Мен.

точно 51%... и от гласовете 90% с ИП сменячки... тъпи ли сте бе дирници?

Дира са големи манипулатори. Правилния коментар е: Половината българи НЕ ОДОБРЯВАТ служебното правителство!

НЕ ОДОБРЯВАМ МАФИОТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОТРЕПКАТА РАДЕВ !!!

След дни идва ГЕРБ!

Нормално мислещите хора одобряват,искат честни и прозрачни избори, а крадливите и нагли мутри не искат да се оправи държавата, а само да смучат от народа.

Не одобрявам правителството на Божков!

Сегашния шеф на МВР то, а нещо да кажеш. Защо много хора са забравили или не знаят. Не бих ги одобрил тия, дори и посмъртно.

Останалите 50% от населението ще го заличим, как така няма да одобряват, откъде, накъде, а? Предлагам и от списъците да ги премахнем и да сложим Радев за цар, Слави за шут, Божков за ковчежник, Мая за мадам..., приказна държава, сбъдната мечта на всеки идиот!

Вие лъжите, анкетата не е защитена. Манипулирате хората.

Който плати протестите,той определи правителството6

На 11/07 излезте и гласувайте за силна партия против мутри вън,Христо,трифонов.и есента го махнете от президентството за да не забие България в Азия.

Неодобряващите вече са много повече.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Е както виждаме идват още по-мутри, които само търсят реванш и са готови да уволняват журналисти и доктори. Да не говорим за намерението на марионетката на Радев дето искала да дава правилните указания на администрацията, която "учудващо работела". На 11 ако ни разрешат да гласуваме (в което се съмнявам) трябва да се гласува за възстановяване бе правовата държава и против фашизмът на Радев. Засега са Стапищови и ни чичо да седна и то използвайки МВР. Нещо да са направили освен смяна на хора с техни хора?

Фашистката диктатура винаги започва с военщина и подкрепа на мнозинството. И дълго се държи така, просто останалите не могат да се чуят. Хайде журналисти, доскоро уволнение от министъра на вътрешните работи заради специални средства, които използвате: компютър, микрофон, телефон и даже мозък. А би трябвало да използвате само инструкциите на министъра. Той каза че съжалява че го е казал, не че си го е помислил.