17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ALL RADICALS ARE BASTARDS......

АЛЛ РАДИКАЛС АРЕ БАСТАРДС....... ТАЯ НАРКОМАНИЗИРАНА ПАСМИНА ОСВЕН ДА РУШИ, ПАЛИ, ГРАБИ, УНИЩОЖАВА ЗА ДРУГО НЕ СТАВА

само в Германия, но и в цяла Европа нормалността ще се върне, когато след ВСЕКИ протест във ВСЕКИ европейски град има не по 50,а по 5000 ранени полицаи. За по-сигурно и поне 5 индивиди от управляващия "елит"!

свободата и демокрацията...

RIP Germany...

Оффф, от 10 години съм в Германия. Всяка година на 1 май крайно левите се бият с полицията. Колегите казаха, че е традиция от 80-те. Много дълго умира тая Германия...

Чакайте сега...нещо се обърках. Защо в Германия не протестират за да се освободи Навални? Или за да стане Тихановская президент на Беларус? Не беше ли това най-важното за Германия през последните месеци? После, защо в новината липсва злодеят Путин? Нямат ли някой склад с боеприпаси през последните 15г, който да се е запалил, без съмнение с помоща на Петров и Баширов! Я да се поучат от България и от швейковската Чехия! Сами не се ли сещат!

Остро осъждам пребитите мирни демонстранти!!!

Да не са набили някой пишман журналист, че ще паднат в класацията...

За хората дето са видяли Германия през крив макарон ше поясня: Това са традиционни протести в Германия на всеки 1ви маи! Набийте си го в дебелите глави, това не са протеси срещу корона мерките., а протести на леви радикали! Леви, които смятат,че ромите в България са дискриминирани, че правата на малцинствата сточт над тези на мнозинстото, че носенето на кърпа от мюсюлманките е форма на феминизъм, че границите на Европа трябва да се отворчт за мигранти от целия свят. И все такъв бълвоч!

да ни убедиш,че след толкова демонстрации срещу Ковид-мерките вчера е било само заради 1-ви май,значи си много далеч от истината...За уточнение,гледам от вътрешната страна на макарона...

Глупав влак, казано е, че е имало около 20 мирни протести...не ми се вярва правителството да арестува себе си, демек левите ултраси. Това, което си написал за традиционният протест на 1 май е вярно. Но вече е трудно да се каже кой за какво се бори и протестира...в тая много объркана ситуация, която само либерастките болни мозъци могат да сътворят.

Мили родни леву...дери , да ви света , че явно не сте в час - левицата в Германия ( а и навсякъде по Европа и САЩ ) това са приятелите на бежанците , защитниците на ЛГБТ и млацинствата , това са тия , които ще вземат като данъци голяма част от парите ви за да ги дадат на маргиналите :) Па вие си ги подкрепяйте хахаххах

Точно тия дето си ги изброил никой не би посмял с пръст да ги докосне. Те са от котилото на Сорос. Протестите им всякога са разрешени. За останалите, обаче нещата стоят различно. И като дръзнат да протестират им се пускат такива, които мерят полицията с камъни и това става повод за арестите им и заклеймяването им. Антифа винаги са готови да нарушат мирния протест. Така, че хич и не вярвам, че това са същите тези, които прокламират либерастките лозунги на управляващите.

За Русия започват с колко било арестувани, а за Германия с колко полицаи били уж пострадали! ПРОПАГАНДА!

На хората вече им писна от ЕС чиновническа диктатура! Германия и ЕС явно имат нужда от алтернатива!

Точно така! Време е да пробваме със СИВ отново! :)))) Писанло ти е да тролиш за жълти стотинки, ама като не ставаш за дурго... :))

А по телевизията нищо не казват за каквито и да е протести, агледаме само асфалт, джипки и караници в народното събрание. И катастрофи с влак в Индия...

Много избирателна им е либерастката "демокрация"... За едни може, за други не може. Само сороските комсомолци имат право да маршируват и да развяват лозунги.

Да,защото Сорос работи за унищожението на бялата раса!

Путин изрази притеснение от случващото се в Германия и настоя нацистите (пардон, немците) да не отнемат правото на жителите си за демократични протести!

Точно натам се е засилила либерал-фашистката им "демокрация" и цензура в иначе демократична на думи Германия. Неправилните протести са манипулирани и саботирани. Само сороските комсомолци могат свободно да маршируват с извратените си либерастки призиви. И, разбира се, мощните гей паради...

Абе дебиле точно тия левундери са храненичетата на Сорос хахахахх

Кире, позволи ми да знам по добре от теб, все пак живея в Берлин...

Протести СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА. Браво! ... Катерина З. ОСЪДИ ли протестите?! А Тулупа изрази ли солидарност с немската полиция?! Попита ли защо президентът Радев КРЕЩЯЩО мълчи?!

Протестират (като всяка година на 1 Май) крайно леви либерали,които един ден през живота си не са работили и нямат такова намерение и все се оправдават с потисничество,дискриминация и т.н. На крива ракета Космосът и е виновен.

А санкции?

Що бият демонстрантите .Няма ли правозащитници там Къде са НПО на Германия.

Оставят на всякакви видове демонстрации да правят каквото си искат, НО ... ако демонстрацията е за свобода и срещу мерките я смазват жестоко в зародиш!

Има ранени полицаи ,бе човек,за кво смазване на свободата говориш?

Май има повече ранени цивилни. Какво цвилиш бе фашист? Хората са се защитавали.

100+

Ех, друго си е, ако бяха спретнали един гей-парад. Полицията щеше да ги охранява...

А, охранява. Никой не смей да ги докосне... По скоро самата полиция участва в гей парада. Не си ли гледал клипове от Шведистан...?