Над 50% от македонците смятат, че отношенията с България се влошават

Проучването показва, че 42 процента от населението имат доверие в правителството на РСМ, а 56,5 процента - не

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко пъти ще ми натрапвате това поле. Трябва да се регистрирам ли?

Проучване Македония - добре, но пък какво от това? Дайте някоя по-съществена новина.

Да се съобразим с желанието на народа на югозападната ни съседка и да ги наричаме с избраното от тях име : северомакедонци.

Като изпълнят договора за приятелство тогава ще се оправят ...

какво е това македонци бе ахмаци??? тия сасеверномакедонци, ще рече спски цигани!

и това ще мине, като онова с "не съм робот"

Х

.

Да изпратим войски на границата като батко Путин, да напуснем НАТО и скапания ЕС, а да посредничим на Русия и Турция!!! Да отворим по една военна база на Турция и Русия и ихвърлим наглите хамериканци от нашта мила и многострадална татковина!По-добре васал на велика Турция или велика Русия отколкото на западнала и гендерна америка. Връщайте си децата, братята от Европа и Америка, по една пушка и на македонската граница! Ако искаме Путин и Ердоган да ни уважават, само така!

Няма "македонци". Има граждани на Република Северна Македония. По етнос са предимно българи и албанци, има и малко сърби и гърци.

СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ!

направо да се цепят на такива с Български пасоши, албански пасоши и кой иска сръбски пасош... те толкова. Македонците живеят у Гърция от 5000 години насам.....

Направо да връщаме турските имена на градовете и Султан Ердоган да дига османския флаг......

Дреме ми на оная работа кво мислят титовите макета.

Да изпратим "доброволци" в Донбас да получим опит как да бием укрофашисти, макета и прочую паплач. Вива Путин, вива Слави! Цялата страна ви гледа, искаме победа!

Радвам се че си съгласен с мен!!! Ще учим турски и арабски, ще четем Корана а не скапания интернет!!!

Тия нагли бахльовци могат ли да го изпампуркат ?! Наглите до безбожност ги трескат изотзад. правим им густо, правим им евала, тия рият срещу България ... може ли да им го сложим .... първи ги признахме, помагаме им, тия ни с3*ат в устата ... сър джон го е казал ... боклучаци батко !

Хаха.... те отношенията ни никога не са били по-лоши. И само по-зле ще станат.

продължавайте да ги наричате македонци, и после, защо се зъбят, защо си вярват, защо Гоце и Самуил, че и Хитър Петър не били българи, ми били македонци. Докато не се научите да спрете да дразните и без това чувствителния ни народ с ежедневни глупости за тези и от тези, няма да има оправия. И те са северномакедонци. Македонци аз поне не знам да е имало някога на тази земя, поне в историческите извори от преди няколко хиляди години до днешна дата.

Ти още тук ли си, или пишеш от Донбас?

Към сайта. Оправете си сайта! Не искам да коментирам . Само да прочета искам

Едиственно по-сигурния начим да се затрием като държава и народ от твоето предложение е всеки българин да вземе по един пищов и да се гръмне в челото.

Защо преброяването есенес в Македония няма да бъде проведено както трябва? Както казват руснаците, кучето е заровено там, а не в България.

Една българска проститутка със гръцко име и сърбин за сводник станала много прочута. Гръка понеже си пази имиджа веднага започнал да обяснява пред света че тая проститутка не е гръкиня и няма нищо общо с него. Да се знае. Затова гърка поискал от нея да си смени гръцкото име и фалшивото био в Инстаграм, иначе нямало да я пусне в Кауфланд. Оная склонила че да не умре от глад. От някъде се появил българина и се сетил че проститутката е българка. Вместо да си замълчи, и да посътпи като гръка - да я накара да си смени фалшивото био, он почнал да тръби гордо навсякъде че проститутката е българка. Българина даже искал от нея да признава че имаме общо био, и да правим общ профил в Инстаграм. Мотото което поддържал българина било "Проститутките са българки" и "Едно семейство в две панелки".

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО. А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години.. И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър ВЕЛИКИ в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или избити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните.. Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци.. Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента. Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство.. А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски убива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

EU през крив макарон!!!!

О не Един път да са прави!!!

Защо изобщо трябва да имаме отношения с макетата ? Вече имаме опит със строежа на огради по границата Да направим още малко и готово

Турция е потъващ кораб а Русия не ни иска

Защото един куп бай ганьовски възпитаници на Тодор Живковата школа на мисълта ще писнат че македонците били наши братя, трябва да сме приятели с тях и имаме обща история (тоест Самуил вече не е българин, а македоно-българин явно)...

Никога няма да чуете в Гърция някой да нарича северномакедонците "македонци". В Гърция македонците са гърци. Македонец е някой като Александър Велики например. Същото би трябвало и да е в България. Тук македонците са българи. Македонец е някой като Гоце Делчев или Даме Груев например. Македонци са и нашите прародители на които 2 млн българи се явяваме наследници. Аналогично ония в Северна Македония за нас не са "македонци". И вие скъпи Дирчовци не би трябвало да ги наричате "македонци". Така осквернявате паметта на нашите предци, които в Скопие и без това искат да забравим че са съществували.

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и гадните албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПЕДЕРовски да не се дават български паспорти! Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските келеши-еничари,албанската мафия и "българските" соросоиди(майкопродавци).

Шщ

100% от Бългафите не желаят да имат нешо общо с тези човекоподобни..

N

То е ясно,изкъпан македонец-това е чист българин и мръсна вода.

tupanarii

Бух

СА прави. Македония вън от чадъра. Като се нарекат Българи, каквито и СА, обратно вътре в чадъра. Хан Крум

Одобрявам.