Над 300 задържани при опит за гей парад в Истанбул (снимки/видео)

Местните власти не разрешиха мероприятието и разгониха демонстрантите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ясно, че ще ги разгонят. Не е нужно да споделят пред всички какво правят в леглото!

Ти караш жена ти да върви 3 метра след теб?

Набиха педерастите и ги наебаха. Браво.

Не поддържам Ердоган и смятам, че Турция, която той срой е опасност №1 за България, но трябва да призная, че наложи ред много мъдри решения за страната си... Естественно направи и глупости, но, това е друга тема... Турция и при него продължи да се развива, за разлика от нас, който деградираме... Нашите политици щеше да е добре да се поучат от турците...

Турците против анадолската любов?

Искам да ги видя на фона на тази новина наще родни педали как ще обяснят какви сме ганьовци и неандерталци

Ама и аз не искам Кобилкина, николети, златки, да ми се чепатат по сливи от всяко издание или да ми обясняват как трябвало жените да пускат на мъжете у задния двор, че да имало мир в къщата или да ми демонстрират в ефир филхармонични трикове и умения. Или да гледам как некъф дебил опъва в кенефа жена си по телевизията на първа брачна нощ.Ама на тех не ги арестуват....

Само така! Тия извратени типове, само болести развъждат! Бой до спукване!

Задържани при опит за гей-пара... ха-ха...

Само така, бой по педерунгите!

Ако не знаеш каква е дълбоката разлика между гей-любов и анадолска любов не си никакъв джендър, а прост измекяр.

И тук също трябва да последваме примера на нашите съседи, както и на Унгария, и да се забранят тези прайдове. Който желае вкъщи може да си прави каквото си поиска, но такива групови мероприятия, свързани с извращения, трябва да бъдат потушавани , а участниците в тях да бъдат глобявани и да полагат обществено полезен труд, за да се превъзпитат !

БРАВО! НАТРАПНИЦИТЕ:НАГЛИ-ПЕДАЛИ,ТРЯБВА ДА БЪДАТ-ОБЕЗВРЕЖДАНИ! С НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ,СА ПРЕВЗЕЛИ-КЛЮЧОВИ ПОЗИЦИИ,НАВСЯКЪДЕ! ПРЕДСТАВЕНИ СА-НЕСЪРАЗМЕРНО! В РЕАЛНОСТА СА:2-5-%,А ВЪВ ВАЖНИ СФЕРИ(ЗПОЛИТИКА,МЕДИИ)-50-80-%!!!

О'добрявам!

Просто, не трябва да осигуряват никаква полицейска защита на "гордите" участници и те ще попаднат направо в анадолският рай.

Само така комшии.. Затова сте и ще бъдете сила с която се съобразява запада, не голи охлюви като нашите мекотели

Иначе евала на Ердоган - реши проблема със замах. "Няма такова нещо като ЛГБТ" и край.

Ще носят ли отговорност педерасисти, които го правят с маймуни при почивки на отдалечени острови,след което се прибират в България заразени и продължават да заразяват други педали, а лечението им е за сметка на цялото общество?

Тук дошли от чужбина, вероятно за гей прайда, си докараха маймунска шарка. Преди и СПИН е предлагано да се нарича гей-свързана имунна недостатъчност. На запад е забранено и да даряват кръв (гейовете "мъже"). Трябваше здравните власти да го забранят. ;) Освен че поне прокламират сексуалност, да има цензура 18+ години и да се провежда в късни часове. Ако си кмет, може да промениш и мястото на събитието - примерно в цигански квартал. Ако се оплачат, значи са расисти и не зачитат права. ;) Интересно защо сакати, слепи, глухи, шизофреници и така нататък, не правят прайдове? Примерно разни с раздвоение на личността да искат да си бракуват едната личност за другата. ;) Аз бих забранил прояви прокламиращи болестни състояния. Най-малкото гейовете живеели 10-ина години по-малко се твърдеше преди. Да не говорим за считано 13 пъти повече педофили и така нататък. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество.

"Ако си кмет, може да промениш и мястото на събитието - примерно в цигански квартал. Ако се оплачат, значи са расисти и не зачитат права. ;)" Това наистина е много добро като идея!!!

На снимките усещаш как СПИН и Маймунска шарка витаят из въздуха.

Браво на султана.

Интересно нещо са обрязаните маймуни, натискат се за еврогейския съюз, пък бият педерасите....

Г7 незабавно да предприеме санкции срещу Турция. Това е потъпкване на чове....опа геиските права.

Хей хей хей наричат се "транс правата"(защото само да си гей вече не е модерно) или нарочно изключвате транссексуалните хора? Според организаторите на парада в САщ той е изцяло и само съставен от транссексуални. Тоест вече няма място за обикновените гейове на този тип паради!? ахаххаха А казваха, че единственото което искат е правото гейовете да се женят!?

Не съм фен на Ердоган, ама в случая - евала!!!

Викаш направо депедерасирани?

Сега ще си намерят търсеното-як секс в анадолски затвор.

Скоро и у нас, че тия джендъри не се търпят

Не харесва твоя коментар.

Сочат, че всички лгбтк индианци са под 5 процента от населението на планетата. Ае са някой да ми даде логичен отговор на въпроса: Защо ги ползва соросмашината за налагане на нови ценности?

Какво означава "евала" на български?

Що се нарича Истанбулска конвенция като в Истанбуля ше ги приберат да мият публичните кенефи?

Сега аскера ги кара на сухо.

Ама тия либерастите ептен объркаха държавата май. Искам следващият път да пробват в Афкганистан или Ирак.

По същата причина по която ползваха БЛМ - електурални трикове. При ЛГБТК има и друга причина, разбиване на стериотипа на християнското семейство.

До младет А къде оставяш баш педерасите - анадолските манафи?

И Киркокорчо, и двамата...

а така, евала на турчина... ма дали и нашите имат смелост да забранят това афиширане на педерастията или пак ще свият уши както са се огъзили на запад