17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дълбаенето на варненския канал, даден без търг на руски фирми.

Един от дарителите бил Димитър Желев. Същото име фигурира и в списъка на Бобеков, доколкото си спомням срещу него беше записано 50 млн. Така се казваше и основния акционер на фалиралата на практика Варненска корабостроителница. С чужда пита помен ще прави. Някои май си мислят, че могат да си купят задгробен живот с пари.

Варненската катедрала не е втора по големина!!! Катедралата Св. Димитър Солунски във ВИДИН е! Инфо от уикипедия: Местоположение във Видин Вид на храма православна църква Страна Flag of Bulgaria.svg България Населено място Видин Вероизповедание Българска православна църква - Българска патриаршия Епархия Видинска Тип на сградата кръстокуполна Архитект Генчо Кънев Време на изграждане 17 – 18век 1885 – 1926 г. Съвременен статут действащ храм, паметник на културата „Свети великомъченик Димитър Солунски“ е православна църква в град Видин, България, катедрала на Видинската епархия на Българската православна църква. Катедралата е втората по големина в България след патриаршеската катедрала „Свети Александър Невски“ в София[1]. Видинската катедрала е паметник на културата от национално значение.

В конституцията е записано, че църквата и държавата са отделени една от друга, а правителството и Варненската община отпускат по 200 хиляди лева на църквата, което е едно грубо погазване на конституцията, но прокуратурата спи. Съдебната система у нас е една пародия. Тези пари можеха да се дадат на училища и деца за интернет!

милионите вече ги имат за нищо... Вервайте им.

Е айде сега. Да не се впрягаме чак толкова. Нищо не е станало.