Коментари - Над 15% положителни проби за COVID-19 у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос на дни е, да ревнат по телевизиите,че се надига нова вълна.

Какво ни намеквате? Не можем да се пазим и да не ходим на работа, трябва да се яде нещо, макар и с изтекъл срок! По-добре пакетче кайма тип народна в ръцете отколкото празни призиви и обещания за просперитет в необозримо бъдеще....... За такива като нас от популацията - препоръйчаха ни доматено сокче и това е. Някои обаче му добавят и водка, за по-сигурна профилактика. И с това пестене на вода и ток, като пламне един нов Кентавър, чудо ще видите.

Сганта разумче нямааааа Сганта разумче нямаааааа затова е този хал ходет ис вие без маски, бутайте се като говеда навсякъде и после ауууу хвана ме ковид

Идва зимния сезон ,газ и топло няма.Най-лесно една нова вълна,и всеки да си стои и да се топли в тях. Гледайте какво ще стане ноември!

Като мине вотът, ще се отприщи вълната. Пък според това как гласуваме, може и нов НОЩ да ни спретнат.

гама нова вълна какво? Папагалска шарка ли, мобилизация ли?

Иначе в мола ли ще се топлиш гане?

Ало, троловете, Защо се излагате бе? Само 7 коментара, при това поне половината не са ваши. Бива ли така да зарязвате ковда заради (пред)изборната кампания? Или в планините на границата с Грузия няма интернет?

Ало, dan, троле наш, Бедата е, че след ноември няма да те има, за да обясниш пак какво е трябвало да гледаме.

Ти д-р Иван Христов от УМБАЛ „Софиямед“ ли си?

Пази се от тромби, че да не умреш. Нали си набоден...

Маските коя вълня спреха?

Г-н Пишеш навсякъде, Не съм д-р Иван Христов от УМБАЛ "Софиямед". А ти трол ли си?

Г-н Троле, троле наш, Най-голям риск от тромбите има след ваксината против ненужни тролове, не човешката. Може би много твои колеги са си заминали така, но не сте масов случай, пък и не ви касае човешката статистика. Следващият риск, този път з ахора, са ковид тромбите, понякога са първи симптом при "безсимптомните". Сума антиваксъри и такива, които излъгахте, измряха без дори да доживеят до ковид тест. А ти пак си трол. Поне ти прави чест, че не си зает с кампанията на Възраждане.

Щото той един противен и си помислих, че си ти. Ама в УМБАЛ „Софиямед“ ли работиш или си работил?

В сащ, където бай Дън обяви край на ковид, са на около 68% набодени и имат 975 починали за три дни до 29.09. В България, където сме най-малко набодени на около 30%, имаме 10 починали за 3 дни до 29.09. Ние сме с около 51 пъти по-малко население от сащ. Тоест приблизително 2 пъти по-малко починали имаме от тях, а са над 2 пъти по набодени от нас... Починалите обявени днес са: жена на 82 г. със сърдечно заболяване; мъж на 76 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 73 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания.

Кентавър...

Стига с тия ковид заразени. Има грипоподобни заболявания и грип и веднага се появиха заразени от ковид. Самите тестове не могат да различат грип или друго вирусно заболяване и хайде всичко е ковид.Грипът ще изчезне и само ковид ще има.

това, КОЕТО ПИШЕТЕ СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Ало, Приличате си, троле наш, Не работя в УМБАЛ "Софиямед". Да не би и заради него да са ви намалили заплатите, че сме ти еднакво противни? А ти защо се интересуваш баш когато за тролове питам? Пак ли няма да огровориш? Трол!

Явно опашката на границата с Грузия за кратко е преминла през място, на което има покритие.

Ало, ддфг, троле наш, Онези с отрицателните тестове повечето са болни от грип, обаче почти никой не се тества за грип, затова няма. Да не би да мислиш, че 10% от учениците в момента пак боледуват ковид за 17-и път? А ти пак си трол.

Ало, кво става с набодените, троле прост, В САЩ става същото, което беше преди два месеца в Израел. Там се случи точно това, което ви казвах. Имаше епидемична вълна, която отмина и сега пак жертвите им пак са по-малко от българските. Същото важи и за ред други държави. НА американците с 300 души на ден ще им трябват общо 6 години за да ни стигнат по официална ковид смъртност, ако бройката се запази и през това време тук не умира никой. Но надали можеш да разчиташ на това. А ти пак си трол.

МАските спряха първата, от март 2020. Тогава всички ноесха.

Те всички им трябва много години, да ни настигнат по смъртност въобще без ковид, защото сме в топ 3 на света от много време, и топ 1 в Европа от години...

Това са пълни глупости. Март нямаше вълна, обявиха извънредно положение, на петък 13, което е показателно, след случай с една възрастна жена с много болести, която почина, разпространение практически нямаше, защото бяхме затворници под домашен арест.

Те и посмъртно правят ковид тест, нали така правят стъкмистиката... Аутопсия, която е задължителна по закон обаче не правят...

Зевзек, понеже имаш отговор за всичко да те питам нещо. В моето семейство само жената е ваксинирана (лична свобода и уважение към свободата на другите) Вече 3-ти ден жената е с ковид, като настинка но малко по лошо. Живеем в една къща (разбира се) и аз се грижа за нея. Защо аз и децата не сме болни?

Ало, ......., троле наш Това е защото не сте си направили тест. А може би защото жената досега се е опазила от по-лошите варианти, които вие сте преболедували още през ноември 2020. А може би сте изкарали някой омикрон преди 2-3 месеца, а тя не е. А може би е защото просто ментиш като разпран. Мога да предположа, но не съм врачка да ти кажа точно защо. Обаче ти пак си трол.

Ало, Мхм, тролице проста, След като на всички им трябват години, тогава защо през пролетта на 2020 имаше около 60-65 държави с по-висока? А защо втората по обща смъртност държава не е в десетката по ковид смъртнсот. Кажи бе трол! Ще избягаш ли от въпроса пак?

Ясно........благодаря за мнението ти.

Ало, Мхм, тролице проста, Защо лъжеш бе? Кой те излъга, че правят тестове посмъртно бе? Кой е този закон, според който аутопсиите са задължителни? И кой те е излъгал, че не правят такива? Тук вече те хванах как лъжеш като разпрана. Аутопсията може да установи непосредствената причина за смърт. Примерно тромб. Но не и причината за образуването на тромба. А ти пак си трол!

Пак заповядай!

Г-н Хм, Имаше вълна, но слаба, защото беше спряна. Включително с маски, но не само с тях, ами с почти всичко останало, взето накуп, не отделно. ?Без което и да е от тях, включитлено маските, вълната щеше да е по-силна. Никога не сме били под домашен арест. Ако си се чувствал така, понеже не можеш да ходиш на дискотека и ресторант, това си остава твой проблем. Почти навсякъде другаде нямаше забрани за ходене.

Забелязахте ли как до обяд нямаше никой, и след това половината дежурни се появиха почти вкупом и за кратко? Да бяха един или двама, да каже човек случайно е. Ама не. И това се случва не за пръв път около избори. Вероятно след 3-4 месеца ще се случи пак. Кажете ми сега, че не работят за политически интереси!

"Това е защото не сте си направили тест"., затова не сте болни, ако си направите, ще се тръшнете и вие. Болен, за който още не е проумял, не е носителя на вирус, а развилия симптомите. Как да обясня - всички здрави хора имат ракови клетки, които, разбира се могат да се установят ако се изследват кръвни проби, това не значи че всички сме болни от рак.

Логигата ти е бетонна........ако не се замисли човек.

Ало, .... леле, не се ли уплаши?, троле прост, Ако не си направиш тест, просто няма на каква база да ти изпишат профилактичните тромболитици. Рискът от ковид тромби като първи симптом си е твой. А ти си трол.