Над 15 600 граждани на трети страни са задържани у нас за 11 месеца

Установените нелегални мигранти са 11 106, като преобладават афганистанците и сирийците

Обратно в новината

Коментари - Над 15 600 граждани на трети страни са задържани у нас за 11 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а укрофашистите колко са? и защо не с а задържани?

Като убият в ТЪМНОТО някой арабин, негър или китайци, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ.. Също и като утрепят някой арабин ДЮНЕР-джия.

от Мароко да шибат Боко в гъза дълбоко.

a uvedomihte li tehnite pravitelstva ili triabva da previkvat poslanici

Колко "не успяваме" да хванем

1 от 10 хващаме....ще хванем Шенген ама друг път

Да се екстрадират веднага като се хванат и ще се научат да не идват неканени наглеци.

ЕС можа да даде квота на Мароко да си ловува риба като пират в Средиземно море, но не може да върне НАЕДРО мароканските пришълци при султан Хасан? Още повече, че имащият се за "цар" , явно на комарджия, Симеончо, кръсти един от внуците си на приятелят си по покер и султан на Мароко с красивото "българско" име ....СИМЕОН-ХАСАН.

Кои са вторите страни?

Качвайте ги на влака и към Видин, Враца, Монтана Да живне района

Качвайте ги на влака или към Полша, или към леля Меркел, която ги покани, в БеГетото имаме достатъчно мат'рял за осапунване.

Нали вече стана ясно, че над 90% от пришълците се обявяват за сирийци или афганистанци, като имаше дори уникални случаи с около 20 припълзяли мангусти, които бяха обявили едно и също име, еднква дата на раждане и възраст. Просто в бързината каналджията им е дал едно и също листче с такива данни и те като папагали го запомнили. Странното е, че нашите гранични служби се връзват с тези врели некипели, и в резултат в информационния бюлетин влизат очевадно различни индивиди по възраст, цвят, външен вид и език дори, но с еднакви данни, които са обявили самите пришълци... А за другата група, пак неканени пришълци, идващи от север с луксозни коли и с наглост нечувана, вече става дума за съвсем друга категория... Но, резултатът за нас е еднакъв - ще дундуркаме и едните, и другите, все за наша сметка...