Над 1,5 млрд. лв. е бюджетът на София за догодина - ето как ще се харчат парите

Общината пуска 8 метростанции от трета линия на метрото, ремонтира 15 булеварда, строи 15 детски градини. Предвижда минимални прагове на данъците за колите и вилите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което пише е тезисите на БКП, според който бяхме изпревалили Америка. Литературни творби на книга + кражба на живо. Цяла София вече 30-та година се съсипва от олигархията, едничка цел - пари !

а бул.Дж.Баучер и клоаката на "Кръста"

Нека бъдем реални, изключително много неща се направиха в София, столицата ни е променена и продължава да се променя, като се превръща в една все по-добре изглеждаща евроейска столица!!! Да, има още много неща, които трябва да бъдат направени и да се подобрят, но това е процес в развитие. Искам да поздравя кмета на София и целия екип, който стои зад нея, резултатите са на лице, продължавайте все така!!!

до кога ще се краде поголовно в столична община и даскалицата няма да бъде подведена под отговорност. явно системата за ограбване е много законспирирана. ЗА СЕГА?

Искате неискате Софиянци Герб и Бойко ще управляват България ,а Фандъкова Сафия до 2020г. След надграждането ни, всеки да се оправя кой както може. и леви и идесни и тролове и нормални хора.

Ще се харчат ,както досега 50% ,а другите 50% ще са с крилца !

А за теб комбинация от 3 пръста

Както някои вече отбелязаха - работи се здраво и резултатите са видими. Аз нямам какво повече да добавя, освен няколко примера за здравата им работа - Графа с надгробните камъни, градинката пред Свети Седмочисленици, наводняващата се метростанция Сердика ...

Парите се увеличават, а София все така си прилича на гето. Колко от тези пари се инвестират в града, а колко се усвояват от пасмината. Факт е, че градът не се харесва на никой който някога е бил в чужбина. Посоката на развитие е надолу, освен няколкото образцово проекти за опорни точки пред електората.

Има един разказ на Елин Пелин - "Напаст божия". Та тая кметица е като в разказа - напаст божия или напаст гербаджийска!

E kak да се харчи - с лека ръка. 50% към наши хора, 50% хвърлени на вятъра. Така се харчи. Вие какво очаквате - нещо смислено ли да се прави?

Нали уж такса смет е да се облага замърсителят?! Такса смет се събира според площта на имота, независимо колко човека живеят и произвеждат отпадъци. За физически лица. А за юридически лица - многократно по-висока, независимо дали и колко отпадъци произвеждат. Напр. офисна дейност, компютърни услуги, програмиране и т.н.., при които за цяла година едва ли има и един плик 5-10 л отпадък трябва да плаща над 1000 лв. месечно!!! До кога???

Освен това,ако жилището ти не е "основно" и не живееш в него,таксата смет е двойна!!Значи,хем не живееш в него,хем не генерираш смет,фем плащаш двойно!Къде го има това по света,бе?!?

Поклон и хиляди благодарности за всичко, което са направили за нас Кметицата и ГЕРБ. Ама още можеше, пък и трябваше: Например, ако искаме София да се разраства, следваше да се поработи и в областта на ЕНЕРГЕТИКАТА (София е богата на предостатъчно количество безплатна и чиста ГЕОТЕРМАЛНА енергия). За сега ГЕРБ и Кметицата си заравят главата в пясъка, но липсата на структурни промени в енергетиката в един момент пак ще изиграят лоша шега. И още нещо: Какво мислят кметството и другите икономически корифей за данък печалба нула процента???

Евала, така се прави! Това е печена кметица - казва колко има и как ще се харчат, директна е и е честна с народа

Доволен съм от тези новини - има и пълна прозрачност, както трябва да се прави! Народът също трябва да бъде доволен

Добре, че са Бойко и Данчето .... ако имахме комунисти на власт парите щяха да са петорно по-малко и разликата да е открадната

Кметицата е много печена - не лъже народа, не мами, честна е. Какво повече да искаме?!

Да намалеят тъпанарите и платени мекерета. Ама докато тая е кмет няма как да стане!

Това е европейско поведение от един кмет ... евала и поздравления

Кметицата е голяма! Ето това е! Жената казва колко има и за какво ще се харчат и как ще се харчат, вместо да краде като комунистите

Пълна прозрачност! Какво повече да искаме?! От какво сме недоволни?! Имаме читав премиер, читав кмет - също

Имайте в предвид, че ако БСП управляваха нямаше да има и една стотинка бюджет

Смея да твърдя, че това е един наистина доста внушителен бюджет и трябва да сме благодарни за това нещо....

zaxxon@

О-о-о, усмихнатото лице на корупцията, от къде изпълзя?

Браво! Ами, работи се... и се виждат резултатите.

Не се напъвай няма да си ти следващия кмет много сесамозабрави очи се от властта Заради Иванчева заради презастрояването заради ремонтите некачествени и зловредни заради лошата наредба за шума която допуска работа в неделя и събота под прозорците ти и още и още и още

За дупката на Фандъкова и ГЕРБ тези милиарди са малко, не могат да я запълнят, та и пари за ремонти в София да останат. Нямат наяждане

Като на графа

Ще отчитаме дейност една година като на града за да открадне парите

То е ясно как ще се изхарчат парите

С всеки изминал ден българската столица София става все по-красива и благоустроена! Поклон за всеотдайните и неуморни грижи на Йорданка Фандъкова - достоен приемник на Бойко Борисов на кметския пост! Гордеем се с теб и ГЕРБ!

банскялийският тиквун когато беше кмет орева махалата за липса на пари а сега даскалицата управлява без да гъкне и краде като за последно. да не забравяме че тиквуня е най богатия човек в българия забогатял от изнудвания и далавери.

Не пипайте трамваите по Борис преди да пуснете метрото!!!

Парите ще бъдат усвоени от правилните хора от ГЕРБ, а София още повече ще заприлича на град,пострадал от бомбардировки

Тъпа мармозетка

Бушонът "Крусев" гръмна, а инсталацията и главното табло как са, държат ли фронта?

Кой пък го измисли този БУЛЕВАРД Филип Кутев и интересното му разширение?!? А Великото южно платно на бул.Тодор Каблешков е реално 500 метра!!! Какво само го предъвквате всяка година! КОГА най-сетне ще се направи пробива на бул.Т.Каблешков до бул.Черни връх? Тази отсечка от около километър толкова ли ви е непосилна или си запазвате проекти, с които да лъжете и през следващия мандат, ако сме толкова тъпи да ви го дадем?

Много малко хора си дават сметката, колко голяма е разликата между 1 милион и 1 милиард: 1 милион секунди са около 11 дена и половина, но 1 милиард секунди са почти 32 години. Според мен населението свикна с думата милиард и когато чуе, че ще се харчат 1,5 млрд. лева не си дава сметка, колко много пари са това и какво крадене ще бъде.

А бул. "България" ? Беше ремонтиран един мижав участък, останалата част от НДК до Чепишев е в трагично състояние, дупки почти няма , но е на кръпки и е истински друсалник. А уж е представителен булевард, с лъскави бизнес сгради и жилищни мастодонти , но е като след бомбардировките на Белград, само че там отдавна всичко е обновено и красиво направено , безупречно асфалтирано и с модерно улично осветление. Идете и вижте общинари! И го приложете по-скоро и в София. И те са на Балканите!

1,5 милиарда е бюджета благодарение на съдирането на кожите на софиянци!!! Колкото по голям бюджета,толкова по голямо ще е дрането!!! Вземат парите от хората и ги дават за ремонти,които се разпадат за месеци... УЖАС!

Девизът на ГРОБ е " Строим за да крадем".Нещо , което реално струва 1000лв се дава на фирма , която го изпълнява за 3000лв и двете хиляди се открадват от мутрите и техните фирми.Затова санирането на един апартамент излиза по над 20000 лв при реална цена 5-7 хиляди.Затова за скапани плочки се обявяват цени по 1000 лв на м2 вместо по 200-250.Затова крадливата даскалица трябва да хваща пътя към Самоков или Сливен.

А девиза на твоята партия е само крадем, затова и след нас само дългове, приказки и неспазени обещания!

Крадливата даскаличка вече е разпределила плячката. А вие ще марширувате по грозната сивота на Графа и ще си траете.

"Как ще се харчат парите" като във филма "Господин за един ден"

Стеснението в участъка на бул. "Монтевидео" при бъдещата станция на метрото трябваше да е разширен до края на декември. Нищо не беше предприето. Там продължават всекидневните задръствания.

викаш, че на Цар Борис къмто 2040-та ще сменяш паважа, а? Щото сега е като след бомбандировка, а до тогава и плувен канал ще е ...

Да питам тия перки на акули и тия женски гърди КАК МОЖАХТЕ да ги изплескате по "Графа" и кой ги одобри в този им вид?!!

Каква е тази снимка?Иди и се снимай в някоя квартална улици ,шли на някой "тротоар"на София да видят всички колко добре се справяш.Коя градинка ще разтуриш ,защо не си посочила в изявлението си.Къде да паркират хората ма............?

Нищо не казва за новия завод за боклук, зад Централна гара. Нали ще тегли кредит и с този завод ще подобрява качеството на въздуха!?

Единственото което Фандъкова и кликата и могат е да крадат, от ремонти, от метрото, от зоните за шаркиране, от боклука, от разрешителните за строежи, от..всичко. тъпи сме, че избираме тази шайка престъпници години под ред.

Вярвам повече на жена, която се отказва служебната си кола и се качва на градския транспорт, отколкото на такава, която плаче по всички телевизии, че са и взели синя буркан (колата на НСО) или ходи да си купува рокли с охрана!

вярваш на жена, която съсипа града? гербераст

аз тоя милиард и половина бих го вложил вместо в София в Пловдив Стара Загора и Сливен ама мене кой ме пита

Изчакай малко. Метрото в Сливен стартира през 2163.

Тези дето искат да изхарчат парите живеят в София ...

Нито дума за интегриран билет Метро/довозващ Автобус(трамвай или Тролей). Нито дума за зонален билет. Нито дума за преосмисляне на съществуващите автобусни линии, защото са неефективни. Нито дума за махане на трошките по улиците. Нито нуда за подземни гаражи. Нито дума за нови тротоари, колчета да не се катерят селтаците, повече паяци по кварталите и солени глоби за паркиране в зелени площи. Нито дума за шведите дето горят гуми и парцали. Нито дума за отказване на ГТП на изтърбушени и замърсяващи коли. Нито дума за безобразното строителство. Нито дума за садене на нови дръвчета, обособяване на паркове. Нито дума за велоалеи.

Интегриран билет за метро и наземен транспорт имаше, но поради твърде слабия интерес вече го няма. В едно бюро за билети ми бяха казали, че продават по 10-ина броя на месец.

Махай се компир самоковски, нямаш нито ценза, нито мотивацията за кмет на София. Върви на гербавата си майна.