Коментари - Набелязаха три мерки срещу африканска чума, резултатът е непредсказуем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

десиславаТанева е турски шпионин ,задържане под стража

Преброяване на дивите зайци. Пак сме неподготвени както винаги.

Пропусната е най-важната мярка. Абсолютен контрол над политиците и държавата. За да не се налага на хората да се занимават с глупости, като бедняшко гледане на животни. Без тази мярка историята ще продължи по същия начин. Прасета, кози, коли, ниви, престъпления, болести, тъпотия - това е и ще е продуктът.

естествено, че ще бъдат загробени. Нали крадливата агенция взе европейски пари за да бъдат горени, после даде половината пари на частни фирми, на които подвижжните горелки гният тихо нейде си - само и само да не се ползват държавните крематориуми за животни и да не бъдат направени нормално нещата. Въобще не говорим, че животните на този човек очевидно не са болни - щом се влиза с 'бате, дай прасетата да ги колим, бате'. Но да, така е в мутроландия.

Национални предатели и боклуци! Долу ГЕРБ и ЕС!

1. Избивате си прасетата 2. Държавата прибира 13 милионки от ЕС, строят се вили, пълнят се офшорки 3. Даваме ви по 300 лв

Е вдига се цената на месото Просто се намирисва нещо икономическо. Може да е чиста постановка

Не очаквам някакви добри резултати след като ни управляват некадърници, каквито са всички досега.

Поголовно избиване на прасетата. Едни другари ще получат обещетения а други другари ще получат КВОТИ за внос на свинско за следващите 5 години. Кое не е ясно?

Овца, "набелязала мерки" срещу свинската чума и си сложила качулка след дъжд.

А честито вече ще трябваме да си купуваме шоково замразено месо от големите вериги. Искат да съсипят и последния бизнес останал в бг за да сме зависими от тях

Може и да е елемент от системата хибридния геноцид над българите в България.

Не е ясно кога ще пуснат чумата по хората.

Нещо по темата - защо и как са затворени екарисажите във Варна и Шумен и как "работят" новите мобилни инсинератори. "Война за трупове" - разследване на Генка Шикерова, кеото не бе показано по Нова тв. Отново става въпрос за откраднати държавни пари и как БАБХ реално си прави, каквото иска. Наглостта на някои хора на държавни служби е безгранична!!!

За кой ли път су убеждаваме, че Винету е по-умен от всичките министри. Представете си на какво ниво са. Хахахахахаааа

По байтошово тая калинка турена за министърка щеше да е нахранила прасетата вече. В Белене.

А, предсказуем е, предсказуем е!!! Питайте на Боко Чумаат зетчето какво свинско ще ви внася от ФАЩ - 20 или 30 годишно!!!

ПО-МАЛКО ПРОСТ. Щото там за "умни" не може да става дума.

И, естествено, министерството и и премиерът-слънце нямат никаква, ама никаква вина! А пък е най-кофти, че не могат да обвинят Станишев, Орешарски и бсп - щото чумата дойде при управлението на тиквите...мъкааа!

Интересно, какво е завършила тази министърка?

Какви мерки бе?от една година се знае че чумата идва и никой от властта нищо не направи,хиляди чиновници на партийни хранилки не направиха нищо да спрат чумата.

У..о близо -с отличие.

Ни я сме си виновни ни я никой друг и сега си плащаме за глупостта че избрахме чумата ГЕРБ.

само не разбрах ;законно установения ред ; от КОЙ е установен , от прасетата , от закона или от реда

их майко,каква снимка са извадили на гъбичасълата,изненадана,ама любопитна

Всичко в Булгаристан е батак.

Шилo

Простотиятра сред управляващите е пословична, а малкото проблясъци на разум винаги идват, когато вече е късно.

Какви мерки? Те прасета не соатанаха - те мерки щяли да прилагат.... Мерки се прилагат ПРЕДВАРИТЕЛНО, а не след като избил животните.

Моите прасета ги скрих в гората . Ще ми хванат цървулите да им ги дам. Диабетик съм и да няма да им ям вносното 20г месо от военновременните запаси в Западна Европа където го подаряват (при подновяване на запасите) и нашата мафия ще ни го пробута в магазините.

Да бе-резултатът бил непредсказуем! Аре, много моля! Резултатът е повече от ясен-тотално унищожение на личното стопанство! Това което не постигнаха гадните комунисти с масовата колективизация, текезесетата, дезесетата и оня министър на социалистите от социалното министерство, дето искаше да ги облага с ДДС, докторът на науките, генерал-лейтенантът, най-успешният министър председател, репресираният, но верен син на Партията най-накрая реализира решенията ѝ! Ура, др.Борисов! Партията не случайно е залага и вярвала в теб!

Тия само миткат от студио на студио, за да ни баламосват ,колко важно е да се изтрепат прасетата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Когато хората умираха от ебола,защо не избиха и съседите?

Тази чума беше открита преди това в Русия.... От Русия ни я донесоха Президента, Волен .... и всички руски туристи които идваха.

Народе! Не разбра ли, че права се отвоюват с кръв, а не с хленчене и постове в нета...

УБИ понинъка на българина, в името на "капитала"! пп. Още малко е всяка кокошка ще искат да се "регистира", за да знаят "точно"- колко храна имате, за колко ще ви стигне, кога пак ще влзете "в магазина" и т.н... колко въздух издишате , за да знаят с колко допринасяте за "глобалното затопляне", т.е. с колко "вредите" на планетата. "Отчет и Контрол" на всичко - това е бъдещето, към което ви тласкат изтрещялниците, лежали в стаята със скелетите!

мисля си колко е ;демократично по европейски ; да оковеш някой с белезници в собствения му имот и ;хуманитарно; да му избиеш животните , и накрая да се окаже че окуляра на микроскопа е замърсен и вирус няма

чекистите, за да имате повод - "за кръв"! Но сте много плоски и предсказуеми в действията, боравейки с твърде архаични инструменти за манипулация!

Как е българи? Гледате ли новини на ТУРСКИ по НАЦИОНАЛНАТА си телевизия? КТБ "фалира" ли? Наргилета смучете ли? Циганите мародерстват ли? Местан осъди ли "държавата" за 681 лв.? Армия имате ли? Гюбеци мятате ли? Чалга слушате ли? А ЕТНИЧЕСКИ "партии" в "българския" парламент имате ли?? И свинско месо, скоро само на хартия ще виждате. НАП хакнаха ли го? Срив в системата блокира ли границите ви? (няколко пъти годишно) НАДЯВАЙТЕ ЧАЛМИТЕ!!!

Да се маха от Банкя

Вярвам на Константин Констанов от Възраждане ,но не и на тая министърка,тя не е за този пост.Възраждане: Африканската чума по свинете не е доказана! Спрете избиването.Възраждане даде пресконференция в Българска телеграфна агенция (БТА) по повод твърдяното от управляващите наличие на свинска чума в България. Участниците в пресконференцията от страна на Възраждане, измежду които и ветеринарния лекар и активист на движение Възраждане – д-р Пламен Пасков, доказаха с аргументи, факти и документи, че държавата в лицето на БАБХ, откровено лъже, по повод наличието на болестта у нас, а твърденията им се основават на съмнителна диагностика на заразата От Възраждане предложили, от всички досега установени огнища да бъдат взети повторни проби, които да бъдат изпратени в независима международна лаборатория, за ново изследване. Същото ще бъде платено от Възраждане, но при едно условие – при взимането на повторните проби, да присъства специалист от страна на Възраждане в лицето на д-р Пасков. Присъстващите на пресконференцията представители на БАБХ, разбира се не приеха това предложение, което още повече засили съмненията в техните методи и начини на действие. Вместо това, те се държаха грубо, провокативно и на нашите аргументи, отговаряха с нападки и невъздържано поведение,казват от Възраждане.

майката - кремълски капут! Гледай с и там протестите, че вече и там имаш само 25% идиоти!

"Тя отбеляза, че африканската чума е бедствие за ЦЯЛА Европа." Мне, Чумата върлува из бившите СОЦ. държави. Тъкмо З. Европа ще ни снабдява със старо свинско месце...

България се управлява от прости, некадърни алчни,крадливи,криминални ,аморални и нагли мерзавци. И това се търпи от хората. Оставка, съд и затвор , това е решението.В обратния случай,ще загробят всичко живо.

И над всичко това стои оня, който го олицетворява-великолепният, магнетичен Батман от Банкя!

се управлява от умни хитри, алчи чекистни-силоваци, аморални перверзници и шибани копелета, които са... "зад завесата" ... ние не ги виждаме, но ги знаем!

От ветеринарно епидемиологичния център се върнаха от отпуск и се сетиха, че трябва нещо да се направи...ами ако бяхте правили редовно проверки и взимали проби нямаше да се стигне до тук. Ще правите анализи на така нареченото ''частно'' на прасетата от задния двор както правят лекарите. Като отида на лекар и съм зле ме преглzда и на частно. няма да ме остави да умра я....

"От Възраждане предложили, от всички досега установени огнища да бъдат взети повторни проби, които да бъдат изпратени в НЕЗАВИСИМА МЕЖДУНАРОДНА ЛАБОРАТОРИЯ, за ново изследване." Кауза пердута - колкото изпратиха проби за чумата по овцете и за качеството на магистралите...

Господин Лайнаров, Министърката се поправи навреме и уточни ,че АЧС е влязла в Европа през Грузия. Не ни прави на гламави.

След дъжд качулка ! Когато трябваше да се действа миналата година , вие се спотайвахте и имитирахте дейност ! Сега Българина ви изгуби доверието в институцийте и не ви вярва !

Не разбрахте ли червени тролов, че голямата Лъжа иска да затрие живоитновъдството в страната, но да стане премиер. Как може бедни дебили толкова глупаво да се вържат на една корумпирата Лъжа.