На среща с бизнеса: Сравниха Русе със златно птиче, затворено в кафез

Обсъдиха на форум потенциалът за развитие, трансграничните и транспортни връзки в областта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-доброто което можеш да направиш в този град.... е да го напуснеш. Самовлюбени селяндури, манияци, кретени и идиоти.... това е биомасата....

Аз по-скоро бих определил Русе като затворен кафез, в който не се допуска да влезе златното птиче.... Русе масово се напуска от млади и не толкова млади умни, квалифицирани и работливи хора, и на тяхно място вакуумът се запълва с трудно говорещи български субекти от околните села, Кубрат и Разград. Достатъчно е да се погледне седмичния бюлетин на Агенцията по заетостта, за да се види какви свободни раб. места има.

Градчето си е феодално, няма спор.

Най големи проблеми на Русе са простотията, комплексарщината, тесногръдието и липсата на инициатива. Дори и някой приходящ да е решил да прави бизнес в Русе, то ще се намерят месни "русенци", които ще започнат да го убеждават, че няма смисъл.

Е, мнозина правят бизнес в Русе и доста успешен. И нямаме само фалирал ТЕЦ, затвор и пазар за булки. А ти като не можеш, дали проблемът не е теб?

Русе беше цяла кокошка нявга, ама от него остана едно врабче измършявало.

Когато те продадоха на пазара за булки в Ески Заара, имаше ли завършен 8-ми клас ?

Какъв бизнес, какви пет лева! Бизнес се прави с грамотни бизнесмени и квалифицирани добре платени кадри. Кое от това го имаме в Русе.

някога някога ама не и сега.Пълна зала с недоразумения човешки.Тъп кмет,измислени бизнесмени и насрани калинки.Последното кметско недоразумение бетонира кея и направи "яхтено" пристанище на което още нито една яхта не е пристанала.Сегашното кметско недоразумение позволи града да замяза на Бейрут и само скимти като бито псе че не му харесвало.Вдигна си заплатата,вдигна данъците,но да създаде условия за разкриване на работни места - йок.Абе с една дума - малката Виена потъва.Но пък вода има за всички

А дай Боже- успехът ще е дело на всички в това число и на Русенци

Какво са им раздали в тия бели платнени торбики?

Присъстваха местните бизнес магнати: Цъно Бакалина, Вулю Тарабата, Митю Кафето, Генчо Акцизния.....