На соларно кафе пред... министерство на възообновяемата енергия (видео)

"Грийнпийс - България" предложи на министър Андрей Живков да преименува ведомството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Грийнпийс България" отдавна не са това, което са били. Днес са ударно подразделение на в рекламния бизнес на ротшилдовата мафия. Еврейството не можа да вземе връх и контрол на производството на въглеводороди. И реши да установи монопол върху възобновяемите източници. Балтията в цената там е огромна, поради което се компенсира с активна реклама и промивка на мозъците. Защо промивка. Ами защото докато ротшидовата Ексон мобайл продава газ, той е екологично гориво. Но почне ли да го продава друг, той става "вреден въглеводород". Въпреки, че газта е призната за екологично чисто гориво. Всичко това е ловка манипулация, лъжа и измама. Няма грижа за природа, за хора, а установяване на монополв енергийния сектор. Младежите просто ги използват, наивността им. Има може би значение, колко ще струва това соларно кафе. Защото за да се стигне до него, трябва да се мине през ред инвестиции включително производството на този панел, доставките му, срока на живот. Които може да се окажат значително по-вредни за природата от да кажем използване на газ. Необходим е сериозен анализ и то обективен, а не манипулативен. Всичко това е рекламен цирк за шарани и глупаци в американски стил за американски овце. Усвояване на едни пари. Просто не е сериозно. Някой трябва да направи сериозен инвестиционен анализ. И ако това действително си струва, тогава да прави такива реклами. А то тук като се знае, кой спонсорира тая организация и какво иска той, то просто цялата хубава идея е опорочена. Тя е средство за постигане на други цели.

явно всички искат ,ние или ес данъкоплатци да им построим ,печатница на пари наречена енерго парк и да им плащаме доживот скъпити цини на токя!!! скоро лудитите ще се появят с пушки!!!

За да сме напълно честни, енергията от слънцето като цяло изобщо не е толкова "чиста", защото за производството на един панел е нужна страшно много енергия, редки метали и остават много отпадъчни замърсяващи продукти

Пълни глупости! Другарите от Греенпиис как ще коментират проблемите на най-зеления щат Калифорния. Отново нбямат ток и не могатда с и включат климатиците завалийките. Имоти за милиони нямат ток, защото са "зелени". Пълен смях и тотален провал на "зелената" енегрия, която пък изобщо не е "Зелена". Соларките се правят от дефицитни материали и цената им расте, Перките убиват птици и създават ужасен шум. Убиват природата в региона. ВЕЦ убиват живота в реките. Общо взето цялата енергия е просто възобновяема, но НЕ И зелена!

А колко мръсна енергия е използвана за производството на слънчевия панел?

А може ли да си поръчам едно кафе за 23:30 ЧАСА.

Ама това техните господари въобще не ги интересува. Те искат зелена енергия и толкоз.