На секретна служба против нейно Величество

За създаването на автомобилната аларма и как "разузнавачът винаги трябва да остане разузнавач" - историята на Конон Молоди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-грозното в цаялата статия - британците прибират и амниситрат немските изверги, експериментирали с концлагеристи при създаването на биологични оръжия. А днес британците врещят за морал, достойнство и защита на потиснатите. Лицемери до последния лорд/министър/кралска особа.

Разузнавач- крадец на интелектуална собственост. Абе по-лесно е бе. Особено, ако Правителството стои зад теб!

Само като видиш източника - лента.ру и се отказваш да четеш измислици.

Разузнавач или крадец на интелектуален труд! Те военните умът го нямат за нищо. Не случайно в България имаше научно-техническо разузнаване, което крадеше от "гнилия" запад. Маймуните крадат, щото не им стига умът да създадат!

По данни от 05.10.20 : 1. Одобрение за протестите - 66,2% 2. Одобрение за правителството -12,8% 3. Одобрение за НС - 7,6 Мисля, че това казва всичко....

И кой ти вярва?

напоследък по цял свят изборите имат навика да показват точно обратното на проучванията, така че не ни ги навирай тия глупости пред носа

Само дето не знам защо, на тия протести има по-малко хора отколкото на Илиянци в делничен ден. Нещо куца с тия вашите проценти....

Сега поне разбрахме на кого дължим токова много откраднати коли след 1960 и токова много безсънни нощи от пищящи ненужно аларми.

"Набережна" на български е "крайбрежна".

"Сделано в СССР ! "

Нашите са разузнавачи, техните - шпиони.

Умира от масивен инфаркт,причинен от МИ 6 !?

Името му е Ко́нон Трофи́мович Моло́дый. Под Портън разбирайте Porton Down, лабораторията, близо до която живееха Скрипалите. Копие на Porton Down, подземните етажи, беше показано във филма "Мъртъв сезон".

История за глупак завърнал се в савецко-сталинската кочина.

глупак о

"Кръгъл глупак" говорещ и пишещ на руски, немски, френски, английски, китайски ! Станал милионер в Англия "между другото" - докато в същност се е занимавал с друго ! Глупак (според теб) защото не продал майка си и баща си за пари, а имал ценности !

Ееее, навремето какви разузнавачи имахме - Волков, Медведев, Кузнецов .... А сега - Зайцев, Капустин, Малъйш :)

На великите съветски разузнавачи всичките им вербувани агенти са евреи, но сега евреите вече имат друга кауза и руските шпиони станаха клоуни дори в нашата страна! И този Щирлиц искал да му се прави пластика, защото в москва се е чуствал независимо от всичките привилегии, като в кочина след добрата стара англия

прилича ми на филма Мъртъв сезон от края на 60-те

Некой знае ли на Това клепките му хоризонтално ли мигат или вертикално?

зачетох се.... В 1951 г. се говори за ПРЕДПОЛАГАЕМ враг САЩ и Англия. - хахаха.. още през 1946 г. Чърчил е обявил Студената война и Желязната завеса, какви предполагаеми врагове. Съвсем истински са. Като прочетох и за "Мориса и Леонтин Коен" и вече се отказах да чета нататък .. Семейство Крюгер са Морис и Леонтина Коен - разменили сте имената на мъжа и жената. Явно статията е писана от любители-самодейци без никакви познания в историята и бъка от грешки.

"Молоди скоро НАМИРА термос с проби от биологични оръжия и веднага го предава до "центъра". абе от какъв език сте превеждали?! Вървиш си по пътя и намираш термос с био-оръжия

от Руски през гугъл преводач - в края на статията, пише, че източникът е лента.ру

Интересна статия... Много рядко бих се навил да изчета нещо подобно от край до край... :)

чети книги за разузнаването. Там е доста по-интересно, по-истинско, и без грешки и тъпотии.

Истински герой!

Кой обича шпионите?

Пример за себеотрицание и родолюбие! Всеки, който служи така всеотдайно на страната си, без значение коя е тя е достоен за уважение!!!

колко са го обичали се разбира от случилото се накрая - уж болест

бе казала, че "те не са хора". Май трябва да го разбираме буквално. Затова я убиха, защото знаеше истината за тях, а не защото бе любовница на Доди.

бахти мумията тая стана ли на 150г ?

от ранга на кралицата и прочие, не умират просто така. Когато станат твърде стари, за да не будят подозрение, ни "снасят" новина за "кончината" им, а всъщност минават процес на регресия и им връщат младостта. Така продължават да си живеят необезпокоявани от никого.

Личи си какъв боклук си.