На Разпети петък католическите църкви в Ерусалим са затворени

Архиепископ Пицабаля призова вярващите да се молят за страдащите и умиращите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е да са затворени! ТАМ НИКОГА БЛАГОДАТЕН ОГЪН НЕ ПАДА И НЯМА ДА ПАДНЕ! ИСТИНАТА ТОВА Е ХРИСТОС И ЗАТОВА БЪГОДАТЕН ОГЪН ПАДА НАД БЛАГОДАТНАТА ЦЪРКВА! ТАМ Е МИРА, СПАСЕНИЕТО, ЛЮБОВТА И БЛАГОСЛОВЕНИЕТО! Папата, протестантите и пр. са много добри хора изповядват много неща, но това са техни лични човешки църкви и общности!

А нашите православни скотове пет пари не дават. Като веганите са, мислят си, че всички са длъжни да се съобразяват с личните им вярвания.

Не само в Израел а и в цял свят са затворени а ние ще сеем заразата

Сееш единствено простотия

Абе май само БПЦ не ще да се съобрази със ситуацията. Очаквам нова вълна от заболели след православния Великден в БГ. Правителството си мисли за следващите избори и не затваря храмовете за миряни за да ги привлече да гласуват за тях.

Религиозен съм, за разлика от управниците съм ходил на църква и по комунистическо и не само на Ввеликден! Гледах вчерашнаъа пресконференция, на която свещенника твърдеше, че зараза в църквата не се предава! Как някой от журналята не пита ловешкия свещенник ли е епископ ли неше, готов ли е да се причестимс лъжичка, с която е бил причастен преди него друг човек, доказано бллен от кови 19.,

Разпети петък е след седмица.

Католици са. Една седмица са напред преди православния Велик ден

Ами евангелистите ?

Бе колко ти е акъла ?