На първо четене: Приеха законопроекта за съдебен имунитет на бившите руски президенти

Този имунитет ще бъде предоставен също и на семейството на всеки бивш руски президент и ще касае и имуществото, транспортните и комуникационните му средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някoй

такъв имунитет ще трябва на Тръмп, защото отсега "демократите" го нарочиха да го съдят след мандата му. Напомням, че Никсън получи такъв имунитет при своята оставка след Уотъргейт.

Всеки в тоя пропаднал свят иска да се освободи от отговорност, ейй. Ами какво правите на отговорни позиции тогава бе, джанъм? Изобщо не се захващайте.

Само гузен и виновен може да вкара такъв закон за гласуване.

Съветските джуджета се застраховат в случай, че нещо им се случи. Този закон да не го е внесла отново баба им Терешкова? Явно нещо са се уплашили. Не, че няма за какво да отговарят, а пък тези двамата там са отговорни и пред целия свят. дано си го получат най-после!

Т.е. ако убие руско дете да спаси Русия няма да е виновен. Или 10... Или 1000.... Или 1 млн... Що за тъпотия? Ако подложи на геноцит опозицията която му доказва престъпленията - нищо не се е случило. Невинен? Няма ракава държава. Имаме поговорка - гузен не гонен бяга. А този бяга зверски от отговорност за действията си. Хайде русороби. Пуснете ИП сменячките и ни насочете вниманието в друга посока за да не говорим за това. Нали така?

изненада е, че не е и посмъртно

Хах , е ся вова докара мокри сънища и химерни мечти на наш рубленчо :)))

В България здравеопазването е в колапс, а журналята отново се загрижили за руските президенти... Пробвайте да извикате линейка или да си намерите място в болница - няма. Деца изобщо не преглеждат, сякаш те не са хора...

Но завоалирано, по-лицемерно, с демократична маска. Полицейска държава, с илюзия за човешки права и за свободни медии. Последните избори бяха само върха на айсберга. В Русията, може би е по-брутално и безцеремонно, поне така изглежда.

А, забравили са да споменат в списъка на застрахованото и авоарите в чужбина- офшорки и пр. -това е важен детайл, да не се пропусне, защото горките хора на едно -две имения и две -три яхти или някой скромен хеликоптер няма как да кретат цял живот. А и имуществото иска поддръжка- чистачи, охрана, готвачи, масажисти, градинари и пр. насъщни дейности- тва струва пари.

Ония примат, премиера на клозета щял да връчи на РъбЪля да му припише тоя законопроект, като вместо президент, замени думата с министърпредседател

Да ни насочват внимамието в друга посока ЗА КОЯТО ИМА СТАТИЯ

Старата мантра - всички са мадкари... Знаем и таьи опорна точка.

Къде е статията, в която пише, че в България няма здравеопазване, интензивна помощ, спешна помощ, както болнично лечение/прегледи за деца? Напротив, има куп лъжливи статии, в които разни министри и мин. председатели лъжат на килограм. Всичко е така в България. А ти може би си някой от негативни герои на Под Игото?

Днес бях в болница. Осевн мен чакаха точно 2ма. Стига лъга.

Нямаш ли роднини и приятели в САЩ? Новини не гледаш ли? Ако си бял и нормален - спукана ти е работата.

А безсмъртието кога ще го приемат?

Нямам за цел да убеждавам никой, затова призовавам всеки да пробва сам. Някой ден, когато се сблъскаш с реалността, и на теб ще ти казват, че лъжеш...

Молодцы!

Нормално за братушките сега сърбите и Радев ще обменят опит

Schilo

Кво сте недоволни, бе? Нали следващият президент ще е Насрални? Ще се ползва и той.

Както писах по долу. Веднага ще излязат русоробуте да ни карат да гледаме в друга писока за да не видим голия гъз на господаря им. Ти го доказа. Просто чети на долу троле

Следващите две законодателни стъпки на думата: закони за наследяване на президентската власт по първородство и за утвърждаване на божествения произход на президента.

след като се имунизира с руската ваксина

Това просто е смешно. И жалко. Опитва се да се спаси защото знае, че скоро ще падне.

Schilo

Чакай сега, този закон няма да е само за Путин и Медведев. Щеше да ползва и Елцин, амча той се спомина. Ще ползва и Навални, нали той, според вас, ще е новия президент на Русия?

Трол

следва биометричви и генни изисквания- ръст до 150 см, монголо-еврейски произход, КГБ ист, тъпкан с ботокс

Schilo

?, пише за Ловеч, като статията изцяло потвърждава написаното от теб.

Schilo

Кво бе, Насрални няма ли да го изберат руснаците?

Елцин много се нагушка на не го закачаха корупцията е във всяка държава

Остава само да го коронясат за цар на Русия.

Гузен не гонен бяга.

Schilo

Че, ако им е кеф, що не?

Еврейчето Шаломов нали е доживотно цар на педеРассия. Как ще стане?

Мафията навсякъде - недосегаема! Особено в комунягските държавици!

На невинните не им трябва такива педалски страхливи закони.

Короната не и дреме за имунитети.

Клоунска държава. Направо да кажат, че е Бог и че може да прави каквото си поиска. От ленин, през сталин, та направо при капуткин. Тия руснаци няма никакво чувство за самосъхранение.

това неможе да е вярно! и кои са тия " бивши" российски президенти? може ли някой по умен русолюбец да ми ги изброи?

може да стане несменяемо джудже на Дед Мороз или Снегурочка

на педала путкин му трябва

Ох точно това ме интересуваше промените в законодателството в Русия. Сега може ли смотаните журналисти дани информират и за промените в законодателството извършени днеска в останалите над 200 държави по света. Само се чудят как да вмъкват водещи новини свързани с Русия или Америка за да има много коментари и трафик да изкарат днеска 5 лева от реклами от тази статия и викат ама свобода на словото сме били на 111 място. Много ни е 111 място - трябва на последно да ни сложат.

много бързо се отказа,"трол" и готово, поне някоя опорна точка дай и ти де! ц ц ц ...

Че и се намират хора да слагат минуси а не се замислят, че в България се правят промени в законодателството което никой не ни уведомява. От следващата седмица като приемат промените в закона за здравеопазване вече няма да имаш задължение държавата на лечение от каквато и да е болест а ще е по желание но видите ли имунитета на Путин за някои е по важен. Ами хващайте самолета и се омитайте от България като ви е по-важно какво става в Русия а не в България.

Да го мумфицират и сложат в мавзолей. На мавзолея да пише Вл. Вл. Путин

Счупен крака брои ли се за болест? Щото за друго лечение може и да няма тъгуващи.

Медведев горкият е бивш, другите са доживот

Чети първия пост ПОД КОЙТО ТРОЛИШ. Само в него има факти и предсказание коет ТИ ДОКАЗА.

Медведев е бивш. Елцин също, но той умря!