17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ОТ ФИРМА ХАМАЛИ-72 ЕООД СОФИЯ.БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ.

Виждам, че освен мишо нарочно с малка буква, има и други идиоти, които се имат за умни. Че и определения раздавт. Мутрите и мангалите сте вие и умствените ви възможности са като при тях. Под коментарс на тъпака написах дълго обяснение, като за малоумни. Ако и сега не схванете, значи сте неспасяеми. По-скоро мисля, че няма да схванете четейки умствените ви изблици. Потресаващо е колко прости хора има, че и държат да си покажат простотията и да обидят опонентите си и то така, че самите те да се опишат в пълния си блясък. То мутри, то мангали, то сволачи, направо сте се описали сполучливо. Пак ви казвам, Баце е Айнщайн, Исак Нютон и Николай Коперник взети заедно в сравнение с вас. И намерили да се подиграват на умните и красивите. Че те са атомни физици пред вас, бе!

цървул прост, пръкнал се в някой долен коптор, копирай линка и го отвори, ако въобще заеш как става, да видиш какво пише във Википедия, и какво е общоприето по отношение на летоброенето, ... пристани да натрапваш собствената си глупост, ... жалък нещастнико, дави се там с шльоковица и забрави да умуваш за неща които са отдавна установени: https://ru.wikipedia.org/wiki/XXI_%D0%B2%D0%B5%D0%BA

Точно от линка, който си дал става ясно, че 21 век започва на 01.01.2001, тогава започва и първото десетилетие и завършва на 31.12.2010, съответно второто започва на 01.01.2011 и завършва на 31.12.2020! Просто и ясно!

Да минава по- скоро пиянския и наркомански фестивал, наречен Нова година, че ми писна на кора. Задръстване, окъсани, сополиви, смрадливи , грипави цигани и селяни са превзели магазините и купуват все едно идва краят на света. Малоумна пасмина. Измет. Безправни скотове. Утре е ден като всички останали, пак сте в кереча- бедни и гладни.А пиратки и фойерверки трябва да бъдат тотално забранени. Дошъл селякът от нейде си и ще хвърля пиратки да стресира бебета, старци и животни!

с къв тръгнеш такъв ставаш, ... не обиждай съгражданите си защото и ти си същияв очите на еврпейците

Е, и ? Всяка година едно и също- ми всеки си посреща когато часовникът избие...

Нова година не настъпва ли първо на остров Ратманов в Русия?

Не, не настъпва там първо. Настъпва първо непосредствено на запад от линията за смяна на датата, т.е. в местата, посочени в статията.

за много години..мислех си какво ли би било 3000 година да мога да празнувам ама надали:)

За много години!

Не думайте! Стойте си в къщи да не ни подмине като снежна виелица, бързо се окъпете, че водата е кът, и чакайте. Чакане му е майката. И бащата. Дори лелинчо и свако му. Ако нсе пак се разминем, честита ви година който номер там иде подред.

2020 не е началото на новото десетилетие, идиоти. Новото десетилетие започва 2021 г. Същите тъпаци сте, като тия, дето твърдяха, че новото хилядолетие започвало 2000 г. Научете се да смятате, елементарно е.

Явно нивото на образование в България е съпоставимо с интелектуалното ниво на нейният вожд. А бе, охлюв мизерен и ти, следващият "интелектуал", като сте се родили, от раждането си до първата година да не би да не сте живяли? После във училището не сте ли учили математика? Не сте ли имали учители които да ви обяснят че броенето започва от нула а не от едно? Че всичко което се намира между нула и едно е часи от еденицата?? Но иначе сте "красиви". И "умни". Жална и майка на България с такива екземпляри.

Я пак си прочети писанията и формулирай ясно какво точно твърдиш! Последната година от 20 век е 2000 г. Първата от 21 век е 2001г. Първата година от второто десетилетие на настоящия век е 2011, а последната 2020, кое не схвана? След като едно дете се роди започва ПЪРВАТА година от своя живот, след като измине тази година детето НАВЪРШВА една година и от следващия ден започва втората година от живота си! Кое е сложното?!

Мишо не се хаби да им обясняваш, пак няма да те разберат, тая сволач на територията е станала по проста и от Вожда, ... това са само мутри и мангали дето още пъплят там още, ...

Ти разлика между година, т. е. период от време обхващат 365(366) дни и числата 0 и 1 като математически стационарни точки правиш ли? Може ли да попитам къде си ходил на училище?

глупи чети тука таблицата да проумееш простотията си: https://ru.wikipedia.org/wiki/XXI_%D0%B2%D0%B5%D0%BA

Охлюв мизерен е учителят ти по математика ако изобщо си ходил на на училище. И ти ще ми говориш за ниво на образованието. От раждането започваш да караш първата си година и като я завършиш навършваш една година и започваш втората. После третата и като я завършиш ставаш на три пълни, после на четири т.н. до 10 пълни, когато закръгляш първото си десетилетие и от единадесетата започваш второто до двадесетата, когато го закръгляш и него. Третото десетилетие започва от 21-вата година. През първата си година си на нула години и еди колко си месеца, до достигане на една пълна година. Броиш до една, до две, до три и т.н до десет пълни и това ти прави десетилетието. Второто десетилетие започва от първия ден на 11-тата година, съответно третото от първия ден на 21-та. 2020 е последната от второто десетилетие на 21 век. Не споменавай интелекта на вожда, че в сравнение с тебе е направо Айнщайн. За протокола, нито съм от умните и красивите, нито ги харесвам. Ти имаш умствените данни да си от тях.

все по-трудна нова година

Нова година ми изглежда все по безинтересна и скучна.

Това е просто смяна на една дата с друга! Не разбирам за какво е цялата тази еуфория, за много хора това е повод само и единствено за поредното преяждане и препиване. Нищо повече. Ако ги попиташ какво точно празнуват едва ли ще последва смислен отговор....

всъщност това въобще не е така, погледнато в човешката история ,това е нещо много..а който се освинва си е негов проблем

От кога Нова Зеландия е с нова столица ?

Не четеш внимателно! Казаха, че най-големият град Оукланд! Нищо не са казали за столицата Уелингтън.

Обаче го редактираха. Имаше едни време , преди 49 години, един водещ географски пътеписи по телевизията . Симеон едикойси. Той така веднаж наречен Сидни столица на Австралия , та после се наложи да се извинява. Доцент някакъв беше от СУ. Днешните обаче не се и извиняват. Даже не се коркат много и да редактират. Читателите да си се оправят.

При нас е дошла от сутринта, но чака г-н Борисов да пререже лентичката. Което най-вероятно ще стане довечера.

Ша гледаме румчо балкански със злобно изражение