На какви послания залагат партиите и коалициите в кампанията за изборите на 11 юли?

Общо 23 са партиите и коалициите в интегралната бюлетина за предстоящите избори

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви послания какви глупости говорите??? Единствените послания можете да чуете само от ГЕРБ и и тия там патриоти ли бяха какви бяха. всички останали в един глас пригласят на пропагандата от служебното правителство. В края на краищата нали затова има там тяхни хора. Изключение прави партията на Слави и чиито послания са........... Ами няма такива-има само пълна тишина.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Това е мечтата на Румен Радев , а червената "Медиана" им "даде" над 50% от гласовете. С други думи ..... гласуваш за Слави и получаваш БСП на власт.

всичките тези партии ? Вече почти 32 год. само послания ,апели, ние можем,ние ще ,той е, онзи е и т.н. Има нещо сбъркано във всичките тези послания.Какво е то ? Ами много просто , след изборите отиват в кошчето за боклука.Какво се получава на края ? Отговорът е хаос и говорилня.И пак отново. Какъв е изхода ? Аз не знам, но може би все пак някой ще знае.Вапцаров го е казал " Народа прост, живота тежък,скучен.Живот без маска и без грим, озъбено свирепо куче "

Докога ще хрантутим 240 нищоправци, плюс още 3-4 пъти повече персонал в НС??? Това е една яма, в която изтичат огромни ресурси, при това без никаква полза, освен за тези 240 търтеи. Нали щяха са се намалят на 120? От 9 млн станахме 6,5 млн население, а тези 240 продължават да смучат ненужен бюджет...

и да, в момента в който влязат във власта ще забравят обещанията. и не само това - бих казал че ще направят точно обратното на 'посланията' познаваме си политиците, нали

всички имат един и същ призив: Лапай докато все още има!!!

с грижа за ТЕБ.ще видим КОЙ е ТЕБ

Без герб,ЗАЛАГАТ НА МАШИНИТЕ,ТО ЗАЩО БЕШЕ ТАЗИ ИСТЕРИЯ.ЦЯЛ СВЯТ ГИ ОТРИЧА,

Пак ли ще има избори

Много лесно може да се оправи страната и да стигнем поне Сингапур. :) Достатъчно е 80те% да станат малцинство.

Едва ли някой вярва на думи, все още. Казано е "По делата ще ги познаете". Бях решил да гласувам за Изправи се..., но когато видях,че в листата им в Благоевград присъства адвокат Албина Анева, която ми е нанесла непоправими щети, се отвратих и от тях. Вероятно, няма да гласувам.

Абе направо го кажете - “Време е за шоу”. То от вас друго не се очаква.

Не намаляваме! Хората отиват някъде да работят и живеят сносно и там си раждат българчетата! Мога да го докажа! На три годинки вече се пее химна на чист роден език и се изчаква развиделяването... Срещу природата не можеш се бори, може с останалото и то до време!

Пак са ни постлали ...същия продран опърпан килим, то друго няма и не се предвижда. Все някой трябва да е заел вечно 27-то място по стандарт, така да се каже. Жертва в името на общото благо след усвояването по дестинации и локации.

ГЕРБ слага "Ред в хаоса". ... Е откъде се взе хаоса? От предишните? Тройната коалиция? Да живей!

От хаоса сътворен от платените вдигнати юмручета и протестни партийки!

Костов е виновен!

послания много за постигане на целта да ни служат най-добре,но за да стане това е надеждата - стани да седна,че да служа.

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

Едно хубаво предизборно послание към нацията ни!

Пеевски казва,че от него по-честен няма

Аaaa, много моля Вождът е по-чист от него. Да се свети името на Великомъченик Бойко Борисов. Прекръстете се няколко пъти пред иконата на стената!