17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мир на праха му. Беше велик! Жалко.

Все-пак трябва да уважиме решението му, ако е искал да се самоубие, нали така ? Другото е потъпкване на човешки права и на свободната човешка воля, съобразно евроатлантическите ценности, което е недопустимо.

Спин!То се вижда че е педал от 5 километра!

Luna0102

Само африканците мрат от Спин, защото не могат да си позволят лекарствата. Мислиш ли, че точно този няма пари да си купи най-доброто медицинско обслужване и лекарства?

коментарите на старата версия изглеждаха МНОГО по добре / не плащайте за таз гняз

навън е чудесен ден интересен е на имитататорите/подражателите си само този дето пуска плочи ... безполезен, няма да открие ваксина или лекарство или студен термоядрен синтез

Каквато и да е била причината , тъжно е когато си отиде някой толкова млад !

Новината ви не се чете.Не плащайте за обновения сайт.

Пукнал е от старост.... Добре де, от наркотици! Голяма работа! Много хора мрат от наркотици, ама за тях не пише и ред във вестниците, що така?

Направи 0.5% от нещата които той е създал като музиката и дори тогава няма да имаш право коментираш подобни простотии.

И от къде е информацията ти, че е "пукнал от наркотици" ? Понеже и DJ и го асоциираш с наркотици, тя музиката му е много далеч от графа "наркоманска". 2016 си прекъсва кариерата заради здравословни проблеми, но никъде не се говори за зависимости.

Кой умрел? Кой беше този?

много, много жалко. толкова талантлив и млад. нямам повече думи.

Достатъчно е само да го" погледнеш' в очите и причината з а смъртта става тутакси ясна

шведа е правил от концерти по 20-30 милки в ЕВРА на година за 5-6 години е стигнал 100 МИЛКИ което е привлякло внимание на служби/Англииски МИ6/ които са рекли а тоз младеж ще го предозираме сЕКСТАЗИ и ше у онфисукуваме парите 100 милки е добра плячка ОМАН тази стана се упрвлява от 1шеих-хомосексуалист кото има 99 човека охрана/до един пакита манафи/ които е дошьл на власт убиваики баша си-с помоща на ми6 и англииски барети от САС за награда англичаните от 40 години ТОЧАТ ГАЗта на Оман Шведа е вложил 100 МИЛКИ вьв Арабски Инвестиционен фонд и арабските банки Saudi British Bank ;QATAR National';Lebanon Gulf Bank ;Burkhan Bank Kuwait ония са постриоли я луксозна клиника за Пластики я небостьргач в Дубаи я джамия в Косово и са изльгали шведа оня е ицкал да ги изтегли ама тць ИОК иса го отровили с Хстазито

колко си тъп и завистлив. сигурно щото си некадърен и смотан.

Пич чети малко история първо не е Шейх ами Султан ,второ не е убил баща си ами го е изпратил в изгнание (Лондон) и трето не е хомосексуалист ами Педофил обича да боцка малки моченца...и още много неща който явно не си запознат ))))

Кво речи 1978 Кабус бен Саид идва на власт сключваики договор с МИ6 барети от САС да свалят баща му тои да вземе ВЛАСТА за награда им ОБЕЩАВА сключване на договор с АНГЛИИСКИ фирми кито и да ТОЧАТ на воля ГАЗОВИТЕ находища.Типично подло-коварно-2члино/такие/ по арапски

Сайта ви е под всякаква критика след като го променихте. Или върнете 90-тарския или се научете да използвате платформата като хората. Смешно е как или няма снимки или новината се чеете от средата на някои статии. :)

Браузърът ти е най-вероятно стара версия на Мозила ;)

Живеел в Оман? Е, сега трябва да познавам всеки арабин. И всеки арабски диджей. Друга работа си нямам.

AVICI-в превод от санскрит/тибетски/ БУДДИСТКИ АД/Buddist HELL/ Шведа явно не подозирал че Буддисткия АД цари 9година вьв бедна Бьлгария

е превод от санскритски ?

Беше много добър! почивай в мир!

RIP

Може и да греша,но не са ли наркотици +още много други такива неща?