На 17-18 март завършва ремонтът и отварят тунел "Витиня"

По най-съвременния метод се работи, похвали усилията на строителите премиерът Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Исторически ремонт е това... няма аналог в световната история... дори тунела под Ламанша го изкопаха за 3 години, а едната тръба на Витиня я ремонтират вече над 3 години!?!?!?!?!?!? Заедно с другата донят 5 г.... "хвала на такива строители"...

България на три ракии!

Половин реновиран тунел за 15 години...който съвсем скоро ще започне отново да се разпада...

Мутри в тунел.. Добро начало за всеки виц.

На Мето Илиенски шофьора какво прави там? Да не се е изгубил?

Търси тефтера със сметките на Мето Иленски и карта на съкровище (чували с бяло)

Е друго си е вместо да ходи по строежи,да чака да му го построят(както е чакал да го освободят),да спретне една патриотична реч и развее знамето,като истински българин!

Крие се като плъх, да не би да срещне народната любов, както във Варна. Беше доста забавно Буци как бяга с мръсна газ, с 200

куфара/гадже да ли е успяло да вдигне пилончето и да върже една празнична лентичка

Едни стоят, други лаят, кой каквото си може ..

Баце определено е от лаячите

Няма страшно. След изборите пак ще затворят единия да копаят противопожарните връзки.

Ами, кога ще го затворят пак, че нямам търпение да седя отново в задръстване.

След като го открият ,демек срежат лентичката ще пуснат трафика през него ,ще затворят другия за 3-4 месеца за ремонт!! После започнат тунела след Правец..... и така да доде има луди да наливат пари , а други да ги пълнят в ЧЕКМЕЖЕТО! Така че сигур към 2050 год. може да има магистрала КОЯТО ДА НЕ Е РЕМОНТИРАНА 1 ГОДИНА. ОТ КАК МУТРЬО Е НА ВЛАСТ ТАКАВА НЕМА!

Не се виждат работници.

след като го "завършат", няма да е лопо някой да направи видео - влиза в този новоремонтиран тунел, след това влиза в който и да е 50 гофишен тунел в алпите. И да сравняваме... Някой хора би трябвало да умрат от срам

СВОБОДА ИЛИ ТУЛУП!

Мутро крадлива, за 10 годин ремонт на участъка до правец похарчи 400 милиона като най голямото крадене падна на въпросния тунел който ни струва 76 милона !!!!

Бабикян или Нищоправеца ти ги написаха тези 400 милиона на листче,гнидо протестутска??

Големите ремонти започват през 2011 с ремонт на участъка след Яна! За 10 години магистралата е в по лошо състояние отколкото преди ремонтите /това се вижда от всички редовно пътуващи/ .Парите може да видиш от статистиката!! Само за една тръба на вития за последния ремонт, подчертавам последния ремонт са похарчени 63 милиона!!!! Железница дето го строят сега струва по малко!!!! Апропо как България след 10 години мутренско управление се оказа с 40 МИЛИАРДА ДЪЛГ!!!!

Значи с държавни пари, с държавен джип и държавен шофьор се вози частно лице Младен Илиянски?

Младен Маринов по каква линия е на клипа ? Може би малко да се надигне ПР преди изборите ли ? Големи циркове само и само да останат на власт ! За жалост от много бързане накрая ще знаем и резултата от откриването на тунела. Веднага проблем, надявам се не пострада някой гражданин, който грам няма вина. Един път поне да падне на главата на тези, които заслужават ! Боко идва ти времето, хората им писна от лъжи. Зависимите са ясни, че си ги вързал ! Те искат не искат ще пуснат бюлетината, ами другите ?

може да търси тефтерчето със сметки на Мето Илянски

Водача на партизански отряд Жипкар излъчва скрит под земята, доволно потрива ръчички, след получаване на сакчето

Така бързаха предизборно и на Гешов и затова умря момчето. Цялата работа на този мутрафон е такава. Кражби и ПР. Нищо друго. След 2 месеца ремонт на ремонта. Цените немски, качеството нигерийско. После мрънкате: Що сме най-бедни в Европа? Що ни се подиграват всички?

Цялата ОПГ в пълен състав с малки изключения. Трябва да се разбере колко точно от ремонтите ще могат да прилапат.

Долу пък дават за някакви си флейтистки... Кавала е истината недоклатени пишман духачки. Честит празник момчета!

А кой тунел ще затварят, че то никога няма два работещи всновременно

Я, тунел. Бях забравил, че го има.

Отново предизборно ударно откриване на нещо, което трябваше отдавна да е направено. А след изборите ще започне ремонта на ремонта и така да кроя на света. Сега само пудрата, пък после ще видим...

Наспахте ли се?Виждам че 3 март не ви вдъхновява,като този на видието които преди 3 години беше поканил Ердоган на 3 март.Мутро пак си на САФАРИ честит празник.Честит празник и на Роско Тапета еничар продажник .А сега си послушайте едно маане докато БЪЛГАРИТЕ празнуват.Дай Боже скоро да се отървем от вас !!!!!!

Пак ли шпакловаш дирника на Фигуранта,гнидо протестърска??

РОСКО Плевнята е ПОМАК във вените му тече ДС-комсмсомолска-турска кръв 2014 в 1 предаване вБТВ Роско сподели че през 1984 год баща му дъртия комунист-ПОМАК е укривал в мазето на къщата 4ма БРАТОВЧЕДИ-ПОМАЦИ които се криели за да не ги ПРЕКРЪСТЯТ с СЛАВЯНСКИ-РУСКИ имена Ахмед на АЛЬОША Сезгин на СЕРГЕЙ Метин на Митко Вели на ВЛАДИМИР

Там дето Боко отиде, после се срутва.

На НАЦИОНАЛНИЯ празник президентът Радев на ВЪРХА, Мишока в ТУНЕЛА.

Имаш предвид Фигуранта Радев, нали!

Българските тунели що са толкоз черни от вътре? Тъмно е като в рог.

Следващият репортаж на Бойко ще е от братската могила на КОМУНИЗМА.

Че кога се е гътнал Борисов, та ще го ровят в братската могила на комунизма?

БОЙКО е кат ЧЕРНА ДУПКА където са появи изсмуква ПОГЛЪЩА всичко предимно жизнена енергия ,светлина ,пачки по 500 Е ,моми остават без девственост,старци гладуват ,изчезват спестявания на малчугани от портфейлите, КТБ пълни БАНКИ фалират, ПКП остават без гащи,изчезва вода от ЯЗОВИРИ,пресъхват бостани ,падат свлачища,затрупват се пътища,спира ТОКа ,късат се диги,изникват планини с боклуци ,избухват складове с боеприпси ,обръщат се тирове ,палят се хора,появяват се земетръси

До "аха". Научи се да пишеш без граматически грешки, на училище ходиш ли, червенотиквениче?

Търси се бик за Бико. Едно време по селата се предлагаше тази "услуга" за хора, които има само крави в стопанството.

Защо са го стенснили толкова тунела? Станал е като на Караянчева.. прякора

А бе този Бойко ги умори тези червени кхмери. Всеки ден показва какво се прави при ГЕРБ в България, а комунистите вдигат жестоко кръвното. Няма да останат за изборите, инфарктите ще ги уморят.

Какво се прави? Харчат се огромни пари за бутафорно строителство

За 17-18 март добре,но коя година? Вече 40г. Само се ремонтира този възел.

А кога започва следващият? Веднага след отварянето на тоя?

Искам тези тролове по-долу да кажат нещо с какви пари 28 годишната селянка от Крушовица купи най-богатото външно-търговско дружество "Техноимпекс", с какви пари купи братът на Весела Лечева гранд-хотел "България" в центъра на Бургас. Като ми отговорите ще ви питам и за други БСП богаташи, списъкът е дълъг.

Може и тя да е имала чекмедже, незнам. Но за Баце знам, че по това време пазеше колите на СИК на паркинга

Страшен боклук е вОжда, па и нагъл на всичкото отгоре...

Следващ репортаж от тръбата във Варна. Или от Графа или от третия диаметър на метрото, дето Перловеца се оказа по-голем от всички. Или просто от шкафчето....

Поредната лъжа. Четете романите "Несвяст" (https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR29NrRZsbdmH6ySY9ZiuYgHesNEqUjE8Xaek-WD4BeUdph24Henilt-fEQ) и "Мироречие" (https://drive.google.com/file/d/1iWW801bO8SA4u1NDr42JEszPckE7Ag41/view?fbclid=IwAR0W2vo8sBoOt3O9x7eEabjmOzf7H9UTqFA7IWFhPj3F2uwIn2SDWjnoMo4), свързани с алтернативно бъдеще на България и света, както и на Езика на мира, в който няма думи като "майка", "баща", "мъж", "жена", "брат", "сестра", "син", "дъщеря", "черно", "бяло" и т.н. Достъпът е безплатен, разпространението - също. Благодаря Ви за подкрепата!

Спри се бе трол, поне на великия български празник се спри! Имай поне малко уважение към паметта на падналите за свободата на тази страна. Уродливо тъпо ко.е.е!

Тва за тунела е ясно. Довечера агнешко на чеверме или прасенце на фурна ще има по случай празника на ...кой ли беше той ?

следващите седмици ще е голямато рязане на ленти......Витиня, Околовръстния път, сигурно нещо там между Ботевград и Мездра......дали пък някъде около шумен някой метър магистрала няма нужда от откриване......

Вчера и онзи ден кърпеха околовръстното в района на Горна Баня. За две лопати асфалт (буквално) направиха задръстване от Младост и Люлин!

Каска, Баце, каска. Това е строителен обект, но както знаем за теб правилата не важат.

Подземни води от Перловец има ли в района там, или направо да ходим пешА?

Стига с тези лъжовни реклами за добре свършена работа...

И сега ще затворят тръбата към Варна, че тя се износи за толкова години.А как си бяхме свикнали ...

Давай Бойко, напред и нагоре за милата ни България. На 04.04.2021 г. ББ-4.

Биков?

голямо лапане пада

Преди една година изровиха южната дъга при Младост и до ден днешен няма излизане към околовръстното. Колко още ще им трябва да се асфалтира кръгово при Младост ?

Подземни води от Перловец има ли в района там, или направо да ходим пешА?

Ремонта завърши ГЕПИ Груп на Вальо Златев аверчето КГБеец на Тиквата НАПЪЛНИ доволно шкафчето с пачки сега очаквайте на есен 2021 нов РЕМОНТ на тунел ''Витиня'' отново от ГЕПИ Груп така де нощните щкафчета имат свойствата да остават празни за целта трябва са пълнят регулярно

Шкафче е сега, ама поради просперитета, тенденцията е да се мине към гардероб.

Колко излезе крайната цена на тази "убавиня". 3 пъти над предвиденото? Или повече?