Разследват как са попаднали в училища любовните гей брошури

Дипляните не били предназначени за ученици, а за консултативни кабинети - за "хората от тази група" и за това как да се пазят от СПИН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джендърската конвенция в действие по заобиколните пътища. Оставката е малка стъпка. Затвор трябва за "Изтървалите" този материал на Точното място.

на пушещите деца и ученици, пък и на родителите би била принос за общото здраве. в момента свалям от нета много интересна и неназидателна книга, чието издаване би било най-вероятно по-евтино от издаването на лъскави брошури с общоизвестни правила - и далеч по-полезно. какво се прави апропо за борба със зависимостите като тютюнопушенето и наркоманиите сред подрастващите в училищата? или нямаме такъв проблем? за един бивш пушач питам МЗ?

се вика "любовни брошури" - показано е достатъчно, за да ни залъгват с евфемизми. тия брошури са скарани с еротиката дори, за каква любов става дума? направили сте мечешка услуга на хората от "тези групи" - постигнали сте обратен на толерантността ефект.

Вчера разправях ли ви, че проблем няма! И колко от вас ми повярваха? Проблемът на дебилите се крие в дебилизма, запомнете го това! Не ги търсете в ЕС, нито в ООН! След като човек разбере, че има проблем, той трябва да започне да го решава!!! С жалби в нета обаче от световната конспирация срещу вас няма да можете да го решите! Я ми кажете сега, ама честно, като посещавате тоалетна, оглеждате ли се да не ви гепне някой Джендър за гушата?

хетерохората искат да имат внуци - демографската криза ли ще се решава с подобни брошури? за каква конспирация дрънкаш, като в много държави подобна просвета е част от учебния процес още от миналия век?

хората от "тази група" са отлично осведомени за рисковете, за спина, и нямат нужда от такива порнографски помагала - а на бас, че едва ли ходят в консултативни кабинети, а се обръщат към лекарите, ако имат проблеми. а целта на билбордовете също ли беше просветна? не беше ли просто подмазване на чужденците - да видят колко сме "цивилизовани"? оставете секспросветата на родителите, държавата не ги е раждала децата ни, нито ги отглежда. тъпаци.

Aaaaaaa, да връщате ръководството за кавалите!

Колкото и да се оправдава здравния министър, по нареждане на здравното министерство са "довлечени" тези брошури у нас, независимо къде са те - дали са в училище или другаде !! Защо ?! За да се изпълняват "заветите" на някой европейски велможи !!

И още едно уточенение - само на мен ли тази брошура ми прилича на едни билбордове с хомота и надпис "това е просто любов". Кой прикриват в момента, кой дърпа конците и защо няма вече оставки, на служителите, които са получили пари, за да покваряват дъцеата ни?

Отново да попитам кой работи реално в тези министерства на образованието и здравеопазването - специалисти или гей активисти и джендъри от определени организации, спонсорирани от определени организации и бизнесмени облечени с власт?

Как пък една нормална брошура не видях до сега от това ООН, но явто и там като в ЕП е пълно с идиоти....

На времето бяха в Държавна Сигурност Колкото по -добре духаха , толкова по-висок чин имаха Питайте генерал Гоцев Тез на снимката са деца и внуци на ченгетата-духачи

Gezungen

Пак я свършихме на метеното... Децата трябва да се обучават още от предучилищна възраст, но постепенно, с това което е подходящо да знаят на съответната възраст. Ама те този път много я направиха... Нищо лошо няма в сексуалното образование, но да е с мярка и подготвено не само от лекари, а и от психолози. И, ако се стигне дотам, “Кама Сутра” трябва да е свободно избираем, а не задължителен предмет :):):).

оставка

баси до дея докараха джендърите- калинки?! Оставка!

Чест и почитания, г-н Евгений Иванов - директор на МГ "Атанас Радев" - Ямбол! Имал съм честта да уча там, завърших преди 20 години и се радвам, че г-н Иванов е все така на мястото си!

И здравният, и просветният министри - под ножа! Само така ще се избегнат в бъдеще подобни "грешки"! А дано, ама надали! Защото тест да си политик е да си минал успешно преди това тест дали си обратен.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Срамота. Пращаме децата на училище да ги развращават и повреждат. То хубаво, че са намерили начин да прокарват европейските ценности, срещу добро заплащане, но каква полза има обществото ни от това? Тези директори и учители, които прокарват тези идеи имат ли деца, внуци? Тези политици, които се опитват да се правят на дръж ми шапката, имат ли деца? Щастливи и доволни ли ще са да гледат децата си с объркана психика? Всички по веригата да си подават оставките и да им се забрани да припарват до деца.

Добро измъкване. Преди от здравното министерство твърдяха, че 42% от регистрираните от СПИН тук са гейове ("мъже"). Това като сметнеш колко са малко, излиза че вероятността да имат СПИН е над 1000 пъти повече. Точни изчисления едва ли могат да се направят. Дори в началото е предлагано да се нарича "гей-свързана имунна недостатъчност". В САЩ в началото почти 100% болните от СПИН са били гейове. Назапад (Франция Германия, Великобритания) е забранено да даряват кръв. В брошурите за кръводаряване трябва да има това обозначение някъде - контакт мъж-мъж, може би на съкращение. Има си обяснението с някакви микроразкъсвания, плюс че имат много контакти, с примерно 500-1000 други такива. От там това е хубаво да се казва, но не и да се дава в училище, където децата се учат и от лошото. При обратните имало и много други проблеми. Сред тях педофилите според четено от американски психолог, били 13 пъти повече. Имали 2 пъти повече други психически проблеми. Самоубивали се 2 пъти повече. В природата те нямат поколение и не предават гени. Един вид тя се чисти от неполезни мутации. Точно това представлява сбърканата сексуалност - неполезна мутация. Както се разглежда, как змии за 30 години са стали с 30см. по-дълги и по-малки глави. Да, но тук полза няма. Води се целенасочена пропаганда на обратните. Ако по комунизма ми бяха казали, че има тякива, нямаше да повярвам. Виждал съм как по западни медии го налагаха преди някое друго десетилетие. В разни предавания (шоута на живо), дори напълно несвързани с такова нещо и накаря дай да покажат някакви такива. И така всяко второ. Затова съм допускал, че може да е налагано от медиен магнат или група. Покрай това спрях да ги гледам тогава.

Това са рекламните материали на ГЕРБ, за предстоящите избори. На брошурите са снимани индивиди от Младежкото ГЕРБ

ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАААА

абе на тая служителка в РЗИ - Ямбол, разпростанявала брошурите защото ги счита нормални за деца, дали са и правили фистинг както е описано в брошурата - разширяване с юмрук на аналния пръстен (не се шегувам, така пише!)

дир, както личи с вас имаме малки различия и по отношение на названието на въпросните боклуци. Заглавието реално е трябвало да бъде "Разследват как са попаднали в училища брошури с гей пропаганда". Само че тъй като явно вас някой ви стимулира по начин, дето ще оставим на логически обоснованите предположения на читателите, пак гледате колкото пропаганда да изцъркате в заглавието. Колко поетично само сте вмъкнали "любовни". Само да ви напомним, че така можете да ги наричате в някой ваш специализиран подсайт предназначен за обратни. Не ви минава номера. Явно си показвате на коя страна сте.

.

нещата са ясни - цялата тази история си има специален сценарии: 1. уж по недоглеждане или лично решение на някой си, брошури, съдържащи между другото и натуралистични обяснения какво е фистинг, попадат в училища при децата, вместо в кабинети за борба със спин 2. вдига се шум и се разбира, че брошурите не са за деца, а за МСМ - да се предпазват от хив 3. вдига се още по-голям шум и всички - сайтове, телевизии, вестници почват да пишат за тази брошура 4. брошурата лесно се намира в интернет 5. децата, защото забраненият плод е най-сладък, от любопитство се снабдяват с брошурата, за да разберат за какво е тази истерия - ефектът на Страйзънд в действие 6. много деца прочитат тази брошура, дори и най-малките - разбират какво е фистинг, риминг, шейвинг, и се наслаждават на снимки, взети от гей-порно 7. задачата е изпълнена, отровните семена са посети, някои са получили добри пари за цялата схема, изпълнена перфектно

Има си описания как се пробутват абсурдни идеи. Тъй нареченият "Прозорецът на Овертрон". Като там примера е, как да направим човекоядството нещо нормално. Реалният е с обратните.

В украйна преди 2 години с такива джендърски диплянки обучаваха малките момичета как се прави секс бизнес! Хора следете с какво обучават децата ви! Да не се изненадате! И всички трябва да сме безкомпромисни по този въпрос! Крайно време е да се организира шествие с мотото: НЕ НА ДЖЕНДАРИЗМА В БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНЕ!!!

ДЖЕРБ !!!

++++++++++++++++++

Няколко дена се обяснява образователния министър пък сека почна и здравния да се обяснява и двамата по джендърската тема и около нея.Обаче поредицата от случайности едва ли е случайност. Явно НПО-тата не спят и активно развиват дейност като се опитват децата ни да манипулират.

Представят го като грешка, провокация, но е официална политика на Европейския съюз!!! И да ви харесва и да не ви харесва Вие сте част от този съюз и ще правите компромиси!!!В противен случай има член 50 и го напускате като Англия!!! Само с възмущение не става!!! И ако Курнелия не беше се противопоставила Бат бойко и Истамбулската конвенция щеше да приеме, като един кротък и хрисим човечец!!!

Дай да се махаме от евроджендърския съюз и да си ходим при Путин. И без това много го боли, че заради Бойко загубиха Троянския си кон.

...и колко ни струват на нас данъкоплатците на които съдирате кожите ,тези брошури ?

Министърът ни лук ял ни лук мирисал ….Оставка на министрите на здравеопазването и образованието !Това не е за първи път .

лесно се лъже

да видим кога ще посегнат и на славянството!

измислени неща не се посяга... няма смиъл... за тва и на измислениете 100тина пола ниой не посяга...

Оптимистите изучават английски,песимистите изучават китайски,а реалистите изучават Калашников.

Последни новости от "либералните" нововъведения: Във Франция и вече в някои общони в Белгия родителите няма да са "Майка" и "Баща", а "Родител 1" и "Родител 2"... ...Сега очаквам реакция от родителите на деца с повече от 2 родителя да протестират, че броят на родителите е ограничен само до 2... ...Преди 30 години станахме свидетели на края на комунизма, сега сме свидетели на тоталния морален крах на "либерал-фашизма"...

така ли пише на лиШчето от Масква?

остави тази Мурзилка

кажи

Орешарски е виновен!

ДИР-а, вие червен социалистически сайт ли сте? Питам за един приятел...

не сме - ние сме рупори на либералните НПО!

СА

Не, бе, джендърски. Успокой се!

Така: 1.Въпросната брошура е ПРЕИЗДАВАНА три пъти !?!?! / с чии пари?/ 2.Брошурата е предназначена за кабинетите за анонимно и безплатно консултиране и изследване на хората от тази група за ХИВ/СПИН (КАБКИС). 3. Кой, как и с какви пари открива и финансира тези кабинети? Не е ли с разрешение на Мин. на здравеопазването? 4. Защо никой не ме консултира безплатно за нищо? Защото не съм гей ли? 5. Брошурите са били в складове на пет Регионални здравни инспекции в Монтана, Видин, Ямбол, Кърджали и Хасково. - тоест, пробвате дали ще мине номера в малките градове, защото ако това беше станало в София, Варна, Пловдив, Русе или Бургас, народа щеше вече да е на улицата и да иска оставки! 6. "... а ръководствата на инспекциите сами са решили да ги разпространят в училищата..." - КАК ТАКА НЯКОЙ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ РЕШАВА НА СВОЯ ГЛАВА ДА РАЗПРОСТРАНЯВА ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ??? На кого ги разправяте тия глупости???

освен това брошурата е написана неграмотно и е илюстрирана с кадри от гей-порно

В Американския колеж разпространявали ли са тази брошура? Преди години там беше основан ученически ЛГБТ клуб, съществува ли още?

Значи само гей мъжете трябва да бъдат опазени от СПИН, като им се показва как да се пазят?!? А останалите може и да не се опазват. И нямало нищо лошо в това! Това разбрах от обясненията на разпространителите на гей брошурките в училищата.

Въпросът тук е: Кой е одобрил тяхното съдържание ? А не мили ми Кратучно - Как са попаднали ? Много ясно че се опитват да пробват остротата на българското общество с поредица от уж дребни издънки на теми: педали, боклуци и тям подобни, като се крият зад наушким образователна цел. Само не мога да си обясня това поведение и желание на управляващите да се опитат и прекарат българското общество с налагането на тази Истанбулска конвенция. НЕ ВИ ЛИ СТАНА ЯСНО, че БЪЛГАРИТЕ са традиционалисти и таквиз НЯМА ДА МИНАТ !!!

Нали Вършечкият дебил настояваше миналата година да се приеме Истанбулската педерастия до м. юни задължително?!

Тия не на нас... уж СЛУЧАЙНО били паднали от небе... Аха , вервам им

След дъжд, качулка!

Путин ги е напечатал и пуснал. Нали така евроатлантически гербери и социалисти тип Станишев,Йотова, Манолва и други таива джендър фенове?

О , не е смешно тавариш. Планът за окепазяване на свободата и представянето на запада като гнил не е от вчера, не е и от онзи ден. И не е от Русия и СССР , а ПРЕЗ Русия и СССР. А активни мероприятия за злепоставяне отдааааааааавна се ползват от комунистическите , но и от западните разузнавния. Комунистическите чугънени отрепки сега вече са първи дами и кавалери на виеснките балове. Даже не си дават сметка, че основната им роля е да дразнят хората тънещи в нищета. Така и тука с брошурите. Определено са нещо отвратително. Но и оределно не са като да са попаднали само по невнимание...... Е другарката Нина Спасова журналистката или Тошо Тошев питайте що е то двойно и тройно екранна медийна кампания за очерняне на някого.

Която е отгледала толкова тъп "тавариш"

Явно евро гейството пробва всякакъв вариант за да проникне и в нашата страна.За жалост удрят право в десятката-бъдещето на страната ни-децата. Това е толкус долно ,че всички участвали в тази акция трябва да бъдат така санкционирани ,че да не помислят вече за такива провокации.Що за държава сме че да не можем да упазим децата си от този бич на века.Атакуват ни отвсякъде , но нищо чудно-вижте лидерите на европейските страни -на Германия, Франция , Англия , Холандия , Люксембург, -всички ти са бездетни или гейове - Какво очакваме от тях? Нищо добро,просто поредица от сорта Истамбулска конвенция и т.н. ,целта е гей обществото да се легализира и фаворизира. Срам,срам, срам и за ЕС и за нашите управници.

А защо се нарича ''ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ''ами не НЯКАКВА СИ ДРУГА?

ти що не се изкажеш нещо за статията по-долу за мъжа, пребил жена си. Какво евро гейство, Мурзилка?

Ганьооооо

Ако се задължат всички хомосексуални двойки да всъпят в брак, ще видите как бързо ще се декларират хетеросексуални. Голям процент стават гей, защото се боят от брака и от отговорности. Гарантирано от наблюдения.

Добре де, защо точно тези, дето виете на умряло, че това било кремълска провокация, руска работа и анти ЕС пропаганда, не изискате властта да накаже най-сериозно виновните за тази гнус. За уронване престижа на държавата и подронване имиджа не ЕС. Значи хем Кремъл е виновен, хем руската пропаганда у нас си има свои проводници, хем това са наши хора и затова няма да ги пипаме, но понеже трябва да има виновен, това ще е баба Мара чистачката. Нещо не се връзва, или поне е обяснение в стил - Кремъл ни сра в гащите. Та руското посолство ли или българското министерство ги разпространява тези брошури. Или нашето министерство е част от мощните руски атаки ? Явно вече болните мозъци у нас са доста и не само не се лекуват, ами са на щат да пишат коментари. Колкото по-психо и по-педал - толкова по-добре. Навремето комунистите ни учеха, че западният империализъм е виновен за това, че българските кокошки снасят малко. Сега същите комунисти ни учат, че Москва била виновна, че българското министерство раздава в българските училища гей брошури. Егати напредъка.

Vladimir Bereanu 25 февруари в 16:08 ч. · Цветан Цветанов преди ден обясни, че понеже управлението е много стабилно и хората живеят все по-добре, и това предизвиква напрежение в страната. Следвайки логиката на Цветанов, мога да ви информирам, че най-стабилно управление и най-добър стандарт на живот имат гражданите на Венецуела. Макрон във Франция не се сети за това гениално обяснение, но той няма бляскавия ум на Цветанов.

Мъж може ли да забременее от Мъж,и Жена може ли да забременее от Жена,и защо тогава им се разрешава на такива болни мозъци да осиновяват малки деца,където не е ясно дали няма да се гаврят със тях,и кой разреши да облепят Станция Сердика на ескалаторите за прекаване лепенки на лесбийската организация лтбт?

Хомосексуализмът е генетично заболяване, но за съжаление на специалистите, добрали се до тази истина, не им разрешават да го публикуват официално. Съжалявам за хората, които са се родили увредени, защото не им е лесно да приемат различността си, но не могат заради това да насилват хетеросексуалните да го приемат за норма, защото си е заболяване! Заболяванията трябва да се лекуват, а не да се усилват и насърчават по всякакъв начин. Всички, които умишлено насърчават извращенията и наглостта на "онеправданите" хомосексуалисти, нямат място в нашата държава!