МЗ: Ранените при верижния сблъсък на "Струма" са 13

От здравното ведомство се извиниха за допуснатата неточност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

следователите са установили, че в резултат на многобройните водосвети от тиквоча и сюрията попове пожарникарската магистрала е подгизнала и е причинила днешното мелле и предлагат цвинокьо царвула да покрие щетите

Масово не се спазва дистанция - тъкмо оставиш "дупка" между теб и предишната кола и някой я "запълни". Много дебили карат, много .... И закъде бързат - за да са 20 метра по-напред на следващият светофар или "тапа"

Знаете ли го? На времето си бил най-големият шампион на ф1. Та той казвал: който кара бясно в гъста мъгла, го наричат “Ники Лауда”, ама знаят ли, че аз до тях пълзя с 20 ?

Е да, някой от пострадалите са карали по-бавно, ама са ги опраскали от зад. Аз така, в една мъгла, и то в града, видях предният пред мен че е спрял, бавно стигнах до него , и аз спрях (беше колона), стоя, стоя и....бам! Като ме надъни един от зад, не стига че ми смачка задницата, ами колата подскочи напред, и предницата ми отиде. Сандвич!

Трабват още по тежки наказания за превишена скорост. Трябва и камери през 5 километра. Само така ще се научи бай ганю да не бъде терорист на пътя.

не става въпрос за ПРЕВИШЕНА, аза НЕСЪОБРАЗЕНА скорост и съответно НЕ спазване на дистанция, най-вероятно поради липса на опит и т.н.

И двете. При видимост 3 метра за да се блъснеш така значи си карал прекалено бързо за мъглата. А си карал бързо просто защото си си свикнал да караш бързо. Защото знаеш че не те хващат.