МЗ: Пристигат близо 53 000 дози от ваксината на "Астра Зенека", разпределяме ги в страната

Очакват се и 21 000 от "Пфайзер/Бионтех", засега обаче "зелените коридори" няма да бъдат възстановени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пристигат, ам"чи, как не, черен влак се композира от Бургас за София - дрън, дрън.... по зеленийо калидор

Който е бил във властта през последните 30 години - да му набием по 5 ваксини и да го оставим да благоденства...

сега остава и забрадките да сложим...

Аман от съвети и съветиници, калинки, гейове и тем подобни полуидиоти дават акъл....и за това сме на това дередже! Разбира се, че "зелените коридори" бяха поредната глупост, която можеше да бъде сътворена от герберските мозъци!

Е, кой сега лъже, я кво прочетох аз в друга медия - Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора. Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов. Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Къде е "опозицията БСП" да попита кога ги предплатиха преди да са произведени САЩ,Обединеното Кралство и кой януари ние платихме 115 милиона,че да се възмущаваме при трудности с производството им?И не само затова ББ ще бие БСП двойно като шкембе у дувар!Дори не подкрепиха преди изборите заявката за втори мандат на президента,чиято победа се оказа ракета носител и за победата дори и на Иванчева в Младост.Щели да решават след изборите?След изборите като се провалят ще изгонят Нинова и ще "престанат" на ББ.

Стига сте се излагали с тая компрометирана ваксина ,цяла Европа ни се смее!

Абе като не искате да се ваксинирате - недейте. Ако няма ваксини - "Що няма", ако има ваксини - "Що тази, а не другата", Ако има зелени коридори - "Що има", ако няма - "Що няма" АБЕ ВИЕ ЗАПРИЛИЧАХТЕ НА ВИЦА ЗА ВЪЛКА И ЗАЕКА - "ЗАЙО ТИ ЩО СИ БЕЗ ШАПКА..." Няма друга такава мрънкаща и вечно недоволна нация - прав е Иво Христов като казва че е нация от идиоти, ама малък процент дава на идиотите - 100% идиоти сме.

НЕ МЕ ЯДОСВАЙ ПЕДИ!!!! АЧЕ ЩЕ ТЕ НАВРА НА ЦЕНЗУРАТА ВИ В ГЪЗА, ЗЕЛЕНИ ПЕДОФИЛИ!! !!!

Спри да спамиш и си пий хапчетата редовно!

В ЕС са доставени около 6 000 000 дози от Астра Зенека. От тях 5 000 000 си седят по складовете защото никой не ги иска

Чехия стана втората държава в ЕС, поръчала ваксини от Русия. А нашите управляващи клечат в поза на покорни слуги и въртят далавери с боклука на Астра Зенека

НЕ МЕ ЯДОСВАЙ ПЕДИ!!!! ШЕ ЩЕ ТЕ НАВРА НА ЦЕНЗУИРАТА ВИ В ГЪЗА!!!

циклон

Ела де, от кога ми се рита козяшки джендър ако знаеш

БОРЕ, КАТО ПОЛУЧИТЕ ВАКСИНИТЕ ЩЕ ТИ ТИ ГИ НАБУЧА ЛИЧНО В ГЪЗА КЕФЕВ!!!! ИЗРОДИ!!!

Борисов няма ли да заповяда пак на лекарите юруш ваксиниране? 5 месеца мислиха план, накрая опукаха ваксините за 3 дни по метода кой превари с бутане и лакти, като биха инжекции на младите, а старите и застрашените да се спасяват.

В Швейцария я забраниха. Вчера Меркел каза ,че няма да се ваксинират с тая ваксина. В Германия се чудят какво да ги правят. Тук ще ги боцкат като добитък. Мама ви мръсна нещастна.

абе стана ли ясно кво има във ваксините? някой викат, че имало само физиологичен раствор? други викат, че имало нано частици и нано машинки-роботчета? трети че имало нано-компютърчета?... а?

Невежеството се шири и за него ваксини няма.

ББ каза, че ще пистигат милиони дози, ама сега идват колкото за два дни имунизации. Мутренсака му работа.

Българския народ е малък, но изключително прост.

Разочарован проваксър, да?

Само на мен ли ми се струва, че тези зелени коридори ги направиха понеже нямаше желаещи да се ваксинират от лекарите, учителите и другите, които бяха приоритетни?

Дози, дози, дози.. имам усещането, че говорим за наркомани!

Business Insider "Меркел казва, че няма да приема ваксината COVID-19 на AstraZeneca, защото е твърде стара Петък, 26 февруари 2021 г., 14:34 GMT + 2 Темпът на разпространение на ваксините в Европа се забави след този на Обединеното кралство. Съобщава се, че хората отказват да приемат ваксината на AstraZeneca, след като европейските лидери поставят под съмнение нейната ефективност. Меркел, която е на 66 години, бе попитана от германския вестник Frankfurter Allgemeine дали ще получи доза ваксина на AstraZeneca, за да противодейства на схващането в Европа, че ваксината е неефективна. Канцлерът заяви, че няма да получи ваксината, тъй като тя не е била одобрена за хора над 65 години в Германия. "На 66 години съм и не принадлежа към препоръчаната група за AstraZeneca", каза тя пред вестника. Повече от 1,4 милиона дози ваксина на AstraZeneca се намират на съхранение в Германия, докато здравните работници са приложили само 240 000 дози, каза Томас Мертенс, който е председател на постоянната комисия по ваксини в Германия, съобщи New Scientist ...."

тия подчовешки мръсници тука само козируват, обаче когато довършат задачите, дето им спускат отгоре, ще им отрежат главите и на тях и ще им вземат всички подкупи , с които са ги купили за да движат по места мръсните планове

Какво ти стана? При теб ваксината няма да помогне. Виж за някакви розови хапчета.

И ванксинките си вървят, и забраните/локдауните си вървят, и бизнесът с тестове процъфтява! Екстра!

Чрез зелените коридори се ваксинират силните и здравите.Тези, които планират да нямат проблем да пътуват към чуждите курорти през лятото. Които могат без проблем да чакат с часове на опашките дори и в студа.Старите, болните, трудноподвижните, които са реално по-уязвими и с перспектива за по-тежко протичане ако се заразят разчитат на личните лекари но ваксините да тях достигат в по-малки количества.

Не бяха заявили, затова пуснаха зелените коридори.

Естествено, че няма да отварят. Целия цирк беше за да може ГЕРБ-ерски мутри да се ваксинират без да може някой да ги съди. Всички общински съветници дето се бяха ваксинирали преди зелените коридори, сега се отърваха.... Нищо идват избори, и ако народа пак избере ГЕРБ, напълно си заслужава съдбата.

Поредния неразбрал.

педерунгел. кажи къде са "загиналите" от грипа бе манаф, ще ти еба фамилията долнопробна!!

айспльок, е те сега ти ебах бащата тъп, неграмоmен турчин!!! :-))

„Ако се ваксинирам, мога ли да спра да нося маска (и)?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ресторантите, баровете, училищата, фитнес клубовете, фризьорските салони и др. Ще се отворят ли отново и ще могат ли хората да се върнат на работа нормално? Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ще бъда ли устойчив на Covid?“ Правителство: "Може би. Не знаем точно, но вероятно не." ● „Ако се ваксинирам, поне няма да съм заразен за другите - нали?“ Правителство: "НЕ. Ваксината не спира предаването." ● „Ако се ваксинирам, колко време ще продължи ваксината?“ Правителство: "Никой не знае. Всички Covid" ваксини "все още са в експериментален етап." ● „Ако се ваксинирам, мога ли да спра социалното дистанциране?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако всичките ми родители, баби и дядовци и аз се ваксинираме, можем ли да се прегърнем отново?“ Правителство: "НЕ" ● „И така, каква е ползата от ваксинирането?“ Правителство: "Надявайки се, че вирусът няма да ви убие." ● „Сигурни ли сте, че ваксината няма да ме нарани или убие?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако статистически вирусът не ме убие (99,7% преживяемост), защо трябва да се ваксинирам?“ Правителство: „За да защитим другите“. ● „И така, ако се ваксинирам, мога да защитя 100% от хората, с които контактувам?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако имам тежка нежелана реакция, дългосрочни ефекти (все още неизвестни) или умра от ваксината, ще бъда ли аз (или моето семейство) обезщетено от производството на ваксината или от правителството? Правителство: "НЕ - правителството и производителите на ваксини имат 100% нулева отговорност по отношение на това експериментално лекарство" За да обобщим, "ваксината" на Covid19 ... Не осигурява имунитет Не елиминира вируса Не предотвратява смъртта Не гарантира, че няма да го получите Не ви пречи да го предавате на други Не премахва необходимостта от забрани за пътуване Не премахва необходимостта от закриване на бизнес Не елиминира необходимостта от блокировки Не премахва необходимостта от маскиране

И инсинуации. Нагледахме се на подобни покрай този вирус. Никой почти вече не им обръща внимание. Вижда се по опашките за ваксина.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com

Аз искам мъж !

Взимаш обикновена жива ваксина. разреждаш 1/10 или дори 1/100. потенцираш , ваксинираш. от една- десет. евтино. и бързо. и лесно. без странични ефекти. но ние, хората, обичаме да ни е скъпо, трудно, мъчително и бавно. живи и здрави.

Да се върнем към болезнените ваксини за едра шарка. С големите петна от изгаряне по рамената. И уврежданията по децата при бременност. Соц идилия. И въпреки страничните ефекти, ваксината бе огромен напредък. Но видиш ли сега модерна ваксина с реално никакви странични ефекти е проблем. Политика и тъпотия, това е.

нищо подобно- никаква социдилия- става дума за изопатични ваксини. вие дори не осъзнавате за какво иде реч. това е качествено ново ниво. а индустриалната медицина продължава да се опитва да се намесва все така грубо във все по-фини нива на тъканите. жалко за жертвите на нейното невежество. но и това ще се промени. някой ден.

В Англия има регистрирани десетки хиляди със странични ефекти и 240 умрели - споре правителството им е случайност, че след ваксината са умрели. Ми не не е случайност. Та тая работа с никаквите странични ефекти си е чисто твоя лъжа

при силно разредена и потенцирана ваксина няма странични ефекти.

Германия само за ден бие 60 900 ваксини, а мутренското правителство онзи ден ваксинира 0 (НУЛА!) човека.

Англия е ваксинирала 20+ милиона досега. 400 000 ваксинирани ДНЕВНО !!!

И Великобритания, и Германия са с над 10 пъти по-голямо население от България. Това толкова сложен факт май не е по силите Ви да го включите в уравнението.

Астра Зенека е недостатъчно ефикасна и няма достатъчно! От американските ваксини няма достатъчно,и като се стопли се развалят много бързо на под -70 градуса,и има много малко. ГЕРБ ТРЯБВА бързо да внесат руските ваксини Скитник В ! Отказ се равнява на Отказ от лечение, медицински Геноцид !

конската ваксина била много добра понеже Чебурашка така бил казал. Аре бегай. Ако искаш Москвич, чемодан, дрезина, бутане, Москва.

Мразим да бегаме. Возим мутри към затвора.

Имаше навремето един препарат, пестицид - "Циклон Б". Ако се сещаш ... Едни хора го използваха много.

Налични би трябвало да има 15 000 ваксини Астра Зенека и 40 000 на Пфайзер и Модерна. А са поставени само 5321 дози за последното денонощие. Или в организацията нещо куца, или се изхвърлят ваксини. Нещо куца в организацията по ваксиниране и Астра Зенека не са ни виновни колкото и да се пени Министърът. Какво като днес са пристигнали 53 000 ваксини ако ще поставяме по 5000 на ден? И 5 милиона да пристигнат все тая. Гигов е некадърник.

купуваш си климатик- производителят дава гаранция. купуваш си телефон- производителят дава гаранция. купуваш си обувки- производителят дава гаранция. купуваш си ваксина- производителят не дава гаранция. къде дават така? ако обичате, дайте гаранция на стоката си. вуе.

Някой кара ли те да си сложиш ваксина?

ако искам да си сложа, защо единствената опция е ваксина без гаранция? в магазина само обувки без гаранция ли продават? или климатикът се продава само без гаранция? смешни сте. вуе.

ГЕРБ! Борисов предложи ваксинационни паспорти вчера на онлайн срещата с европейските лидери!

Борисов вчера Подкрепи Зелени паспорти за тези които са ваксинирани . Така,на Всеки който не се ваксинира .. ..му Се Отнемат Правата на Придвижване, ..Ходене на работа......... Борисов Подкрепи това !

Да караш здрави хора зорлем да си слагат недопроверени ваксини, одобрени набързо, по целесъобразност ... Не знам какво да кажа. Тези във властта са готови и с кредити на ни загробят, и хората да накарат здравето си да рискуват бадева, само и само те да останат на власт и да го играят единствени възможни спасители. А те не са никакви спасители, а брутално арогантни безскрупулни крадци.

Налични би трябвало да има 15 000 ваксини Астра Зенека и 40 000 на Пфайзер и Модерна. А са поставени само 5321 дози за последното денонощие. Или в организацията нещо куца, или се изхвърлят ваксини.

А за парализираните пациенти след ваксиниране защо не пишете или ви е забранено да давате информация за страничните ефекти от ваксината.

напиши ти като имаш информация. Къде са? Колко са?

„Нюрнбургският кодекс за медицински експерименти, написан през 1947 г. ... заявява, че изричното, доброволно съгласие на пациентите необходими за експерименти с хора. Това означава, че пациентите трябва да бъдат уведомени, че участват в изпитване и трябва да бъдат предупредени за всички възможни нежелани събития, това означава информираното съгласие.

Ганьо Андрешковци не му трябват такива кодове, той разбира всичко и знае, че АЗ и останалите бандити се грижат за неговото здраве... малко температурка, тва-онва, кой ти гледа...

Баце според българския закон, защото живеем в България а не в Германия, информативно съгласие трябва за почти всички медицински манипулации и назначаване на лекарства Заври си тъпотиите отзад и чети закона

Въпроса е че никой нормален няма да даде такова съгласие за ваксина, за която производителя не носи отговорност. А тъпунгерите дават съгласие, защото си мислят, че някой мисли за тях и ще им бърше дупетата

Баце за няма ваксина за която производител да носи отговорност. Пак ти казвам оди и чети закона. Стига писа тъпотии. За ваксините отговорност носи правителството ни!

Истината е, че от прехвалените мерки на властта не зависи нищо. С парцалени маски борим вирус :) Нито пикове, нито спадове зависят от великите "мерки". Властите по целия свят са уплашени да не лъсне истината, че от техните действия нищо не зависи и няма никаква полза. Те биха станали излишни, ако народът започне да си задава въпроса "за какво са ни тия, като то нищо не зависи от тях". Затова те с всички сили ще разиграват циркове с извънредни положения, истеризиране и насаждане на страх у хората, за да се изявяват като единствени възможни спасители. За пример вижте как Боце повтаря мантрата, че добре че е той, иначе президентът щял бил да назначи служебно правителство, което щяло да умори хората !!!

Абе нашите избушват тъпомери....... Как само с една доза ще се ваксинираш бе? Къде са изследванията, че въобще си заслужава подобна операция? Какви са ползите от една доза ако сте преболедували? Тоя кандардижев, ше плати ли кръвнина на семействата, които загубят близки, защото са си сложили една доза по негов съвет?

Не знам какво да кажа относно така плануваната ваксинация... За сравнение в Дания се готвят да ваксинират по 400 000 на ден от средата на март. В центъра до нас в четвъртъ при теста ваксинираха 32 000. Изводите оставям на вас.

В България трябва средно по 120 хиляди на ден, за да има въобще смисъл от упражнението. Иначе оредимда завършим една вълна ваксини, на първите ваксинирани ше е почнал да им пада имунитета....... Това коет се прави за момента е доста зле. Ама не знам какво хвалите Дания...6% са там ваксинираните. В България към 5%.......дано потръгне от средата на март....абе ако ще и от май да тръгне, но за България това е 120 хиляди инжекции на ден минимум

Къде ги видя тези 5% ваксинирани в България? Борисов приказва за 350 000, като смята колко щели били да са ваксинираните до края на март + преболедувалите (които той и фалшивият му щаб наричат "излекувани", а те са си просто оздравели).

Банкянският така стартира и началото на ваксинацията - с помпозни фанфари (как започваме ваксинация заедно с първите в Европа) и хвалебствени репортажи по телевизиите. А то се оказа, че сложиха първа ваксина на 1000 човека и всичко свърши. Ваксините свършиха. Всичко беше за парлама - за да се тупа властта в гърдите как вече е започнала ваксинация и да се представя за бащица-спасител. Така навремето и Цветанът на мисълта - Цветан Цветанов (Цвък) - демонстрира как многомилионната му система за лични документи вече издава биометрични паспорти. И демонстрира как на него му издава паспорт. После се оказа, че това е било само за PR, а реалното издаване на документи на граждани започна чак след 1 година.

Добре де, може ли да сте толкова неграмотни? Ми естествено е и нормално да вдигнеш температура след ваксина. Нали тялото се бори да изгради имунитет... да пребори чуждото тяло.. как имаче ако не с температура... напрегнете си веществото в главата, който има де...

естествено е да си тъп, очевидно...

да отворят за НЕваксинирани... иние имаме права... искам ваксинирани идиоти да не се вясват...

Яжте си ушите!

Първо защо бабишкера Шмъркелана отказа да си сложи ваксината?!? И вижте това: 38-39 С масово сред учители след AstraZeneca Масово нежелани реакции сред пловдивски учители след имунизация – температура 38-39 градуса, втрисане, при някои – повръщане, мускулни спазми, високо кръвно и сърцебиене. от сутринта Plovdiv-online е засипан от сигнали на оплакващи се от остри реакции пловдивски учители след поставена ваксина. В случая става въпрос за препарата на Астра Зенека, но нежелани реакции има и при скъпата ваксина на Пфайзер/ Бионтех. Хаосът по веригата от поставящия ваксината през отчитащия нежеланата реакция – общопрактикуващия лекар, РЗИ, Агенцията по лекарствата е пълен. И така – фактите. 4 от 5 от ваксинираните учители за 1 ден в ОУ Гео Милев не само, че развиват нежелани реакции, но са и в болнични. Те са ваксинирани с Астра Зенека в РЗИ. И четирите случая са на хора от 29 до 34 години. Без проблеми е минала ваксинацията само на тяхна колежка на 54.

Същото е и в София - аптекарки споделят, че при тях идват след ваксината хора с висока температура и други оплаквания!!!

Така е, потвърждавам! Много мои колеги и познати се ваксинираха със същата ваксина и имат същите оплаквания: над 90% ( не съм ги смятал но много малко, само двама са без никакви оплаквания, въпреки че са с прекаран инфаркт, диабет и хипертония но са добре)!!! Зомбирането обаче е на 100%!!! Всички си казват: "Аха, все едно съм болен, значи има реакция!" И са доволни???!!!??? ЗОМБИ!!!!!!!!!!!!

А брадатият педераст от НОЩ ги лъже, че това било "нормално"! За лагер са всичките!

Абе това минава за един два дни не е страшно

въпросът е в дълготрайните странични ефекти и късните!

Банкянският лъжец разигра пореден цирк. Няма как да не е знаел, че има ваксини само за 1 ден, но той отвори "зелени коридори", сякаш започва да прави масирана ваксинация. След което казва "Виждате ли, аз направих всичко възможно, но онези мръсници не ми доставят ваксини". Няма как да не е бил наясно, че ваксини ще има само за 1 ден. Цяла година се нагледахме на циркове от типа "ние много се грижим за народа, добре че сме ние".

Патката

Хайде, овцата, нареждай се със стадото на първа игла.

Ще има боц, боц по дупетата :) Иначе няма моренце в Гърция :)

За едно ядене сте гптови доброволно и чип на врата да ви сложат. Прост народ.

Много обичам да ме боцкат по дупенцето! Особено ако е с COVID19 ваксина, аууу, как ще изтръпна като ме ваксинират... отзад!!! Нежно, нежно ще ми влезе иглата, с лубрикант!

За март, Очаквате доставки, Но за април, няма да идва НИЩО. Тогава какво ще очакваме? Руската и Китайската ваксини, ли? Е да, изборите ще са минали, На кого му пука? На българския народ, само!

Супата

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

след провала на зелените коридори НОЩ откриват кафеви куридори изотзадзе за всички пре.б.ни