Мюсюлманите празнуват Рамазан Байрам, Радев и Борисов с поздравителни честитки (снимки)

С разбиране, прошка и добра дума заедно по-уверено надмогваме и кризите, заяви държавният глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има много мюсюлмани, какот има и много ВИРУСИ... АКо не ги изтребваш, ВИРУСИТЕ- мюсюлмани ,ще те убият.. Тия двамата, ПОДКУПИ ли взимат от арабите- Мюсюлмани ?? Както взимаха подкупи- Стефан Атамболов и поп Кръстьо, които ги убихме. Тия двамата, и особено- Президента, по- ДОБРЕ да поздравят Нацистите и Фашистите.. Щото тия са били СЪЮЗНИЦИ на България.. А Мюсюлманите- Ислямисти са ВРАГ на БЪлгария от 1400 години.. И от тогава застрелваме и колим и убиваме Мюсюлмани- Ислямисти, за да имаме държава.. До 1990 г, сме убивали и изтребвали всички мюсюлмани... Като убият Мюсюлмани- ислямисти, в ТЪМНОТО, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

да им е честит и светъл празникът на нашите сънародници мюсулмани

БОЛИ МА УЯ......... ЗА АХХХХХЬЬЬЬЬМММЕДДЪ И РЕЛИГИОЗРАТА МУ ЗАВИСИ МОСТ.

Дреме ми!

Докога ще работи СевдаTV и ще излъчвате бръщолевиците на Тулупа? Като какъв Тоя продължава да се обажда? Писна ни повече от 10 пропиляни за Б-я години да му четем и слушаме дуднещите простотии! Все едно да публикувате какво е казал Волен Сидеров, защото и той е председател на ПП, въпреки че неговите изказвания са били винаги по-смислени, по журналистически и по-културни!

Вероятно има закупено и неизползвано рекламно време от преди това. Договорите трябва да се спазват.

да не е забравил , че вече не е премиер/ или е решил да се преквалифицира на ходжа?

Българските журналисти са задръстени. Набийте си го в чутурите:месеца се казва рамазан само в Турция а по света се казва рамадан. Празника се казва аид Ел фитр или само аид. ТУРЦИЯ не е най голямата мюсулманска държава. В Саудитска Арабия, емирства та, Иран, Египет, Северна Африка се празнува края на месец РАМАДАН. Милиони мюсулмани Не празнуват края на рамазан а на рамадан!

БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА..... РАМАЗАН... РАМАДАН.... БАЙРЯМ СЕ ТАЯ! НАРОДО ГО БОЛИ УЙО ЗА НЕВОЛИТЕ НА ЧАЛЛИТЕ, ФЕСОВЕТЕ И ЧАЛШАФИТЕ.....!

На рамазан а рамадан!