Избягалите затворници са обявени за международно издирване

В момента продължава търсенето на избягалите затворници по няколко направления. Радослав Колев и Владимир Пелов са обявени за международно издирване.

Обратно в новината

Коментари - Избягалите затворници са обявени за международно издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ПА НА КОЙ МУ ДРЕМЕ- хората ги няма парите са дадени където и на който трябва -то и братя Галеви ги търсим отдавна-на кой му ДРЕМЕ

ГЕРБ въведе модата с шуробаджанаците. Не може за шеф на затвпорите да сложиш една лелка, нямаща грам опит в сферта! Така че случката е в реда на нещата

шуробаджанащината не е от вчера по нашите земи, пич! Винаги я е имало, винаги! А най-голямата шуробаджанащина е при соца.

На втория ден след бягството,за което знае и коментира цяла България главният секретар имал откъслечна информация,ами да се обади в някоя телевизия да му обяснят за какво става дума,великденска седмица е все пак,може да се е молил досега в някой манастир за справяне с престъпността човека

обаче аз си разпродавам имуществото и заминаваме със семейството! 20 години работих (най-често на 2 места), плащах данъци, бях домоуправител и се надявах, че работя и лащам тази държава да се оправи... И какво? Хрантутят цигани, престъпници правят каквото си искат... Съжалявам, оправяйте се нататък сами!

Какво са правили надзирателите и служителите на затвора, докато бегълците спокойно са напускали през централния вход?!?! Сигурно са подали код "кафяво" и са се сменили с чистачката - тя е препускала с метлата след бегълците, а те са бърсали с парцалите накъканото.

"Той посочи, че при тази бърза реакция Владимир Пелов и Радослав Колев едва ли са стигнали много далеч извън столицата." Защо тогава са обявени за "международно издирване". Ботевград в България ли е, според вас, или си знаете "професионализма", та вече ще ги търси Интерпол.

Да се разпусне полицията и армията- стига изедници и хрантутници

Противно ЖАЛКИ и НЕКАДЪРНИ!!!!!

Господин маринов, много добре охранявахте маджо, а сега едни затворници не можете. На ваше място, след стотиците провали, които преживяхме, и продължават, би трябвало да си помислите дали въобще ставате за тази длъжност.

си е плащаАл! Държавата какво му плаща на мариноff? И той е БДС (Беден Държавен Служител).

pompai

Веднага ,всички които са допуснали тава да се случи в този ден +директора на затвора да влезнат в килиите на тяхно място ,докато ги заловят.

Аз ли нещо бъркам или?! Работата на МВР не е да прави заключения,предположения и т.н."как се е случило",а да не позволи това да се случи! Моля експертите за мнение..... А ние-всеки да се спасява от такива изверги както намери .

Аз ще Ви кажа един виц от преди демокрацията: Срещнали се французин, англичанин и Бай Ганьо. Заприказва ли се кой какви проблеми има и как живеят.Бай Ганьо се похвалил, че българите са се справили с всички проблеми. Тогава го попитали: А какво правите, след като се е справили с всички проблеми. Бай Ганьо отговорил с гордо вдигната глава - създаваме си нови!

А свързахте ли се с профсъюза на хигиенистите:)))) защото както се видя те са много по действени и наблюдателни за разлика от високоплатените многобройни ченгета. Ако спрете по малко да приказвате по малко за смях ще ставате както стана с ингилизте и скрипал..

Братя Галеви вече ги посрешнаха. Спокоооо - избягали са от панделата, прелитат тихо през Мутристан и кацат при Галевите. Не се плашете. Ако ги усети МВР ще изстреля стотици изстрела с РПГ и ще ги утрепе за да не кажат кой им помогна, ама това май е минало. Съдията ги вкара, министърката ги пусна. С рабфак министърка толкова. Раздавайте оръжие на народа и закривайте МВР.

забравихте чес нали! Колко ви трябва - един нов сеир и сте ушити здраво с едни стотици милиарди евра дорде трае сеира, а със заема, арбитражи и т.н. работата може да отиде на над 1 милиард лева. Гонете апашите - там екшъна е по-голям.

стотици милиони евра (320-360), отделно заеми на компанията и дело за арбитраж.

НИЕ ГИ ВКАРВАМЕ ТЕ ГИ ПУСКАТ.

,,... Двамата са преодолели съпротивата на 3-ма надзиратели,,..??? ,,.. Двамата са преодолели съпротивата на ,,чистачката,,...,,???, доколкото разбрахме не е имало ,,съпротивление,, а ,,толерантно,, отношение към живота на ,,бягащите,,...!!!

Младене, по-голям некадърник си и от бойко. Не стига, че не ги вкарвате, ами и малкото, които са вътре ги пускате.

Демек - ако може, пак някой друг да ни свърши работата...

Гинка Върбакова вече не е актуална , сега са наред тия двамата . През това време държавата изчезва.

В държавата европредседателщва бягат затворници, влизат самолет пътници без проверка, оневиняват се 7 митничари, "6 годишно дете "прострелва ресторантьор итнт.

селянка купува електрическа компания с национално значение и т.н. и т.н.

да ги черпят каквото те поискат... И няма смисъл да ги хващат - така или иначе "отгоре" ще ги пуснат...

Двама избягали пеша през централния вход на затвора, но чистачката ги е подгонила с метлата до черната кола !

kirchevo

Умоляват се гражданите(а и селяните също)ако заловят бегълците ВЕДНАГА да ги предадат на МИЛИЦИЯТА.

да ги черпят каквото те поискат... И няма смисъл да ги хващат - така или иначе "отгоре" ще ги пуснат...

Поредния безумен цирк! Двама рецидивисти успяват да "избягат" от затвора в София, който се намира в периферията на центъра на града, посред бял ден, да излязат парадно, необезпокоявани през главния вход и да се качат в кола, която ги очаква. През това време всичко е потънало в мълчание и тишина и те потеглят на плануваното си пътешествие, необезпокоявани от никого. Може някой сценарист да използва сюжета за Комедия по истински случай.

Другари селски дебили, по важното е че светлата демокрация върви с пълна сила. Тя родната полиция ни пази нали така се пееше в една песничка пък имаше и друга една за последния валс, затова за всеки случай си купете и ковчезите да не би следващия "Тянгун" да ви лупне по тиквите прости.

Братя Галеви 2 !!!!!

Заливат ни всеки ден с какви ли не циркове,нищо чудно и това да е организирано само и само да не виждаме милиардите,които се крадат от управляващите! На народа му дай зрелища,а ние ще си крадем! Десетки милиарди влязоха от ЕС,десетки милиарди се изтеглиха,като заеми и накрая пари за пенсии и заплати няма,всичко се руши,това,което се построи на втората година се е разрушило,пълен бардак! В държави,като Сърбия и Македония,които не са в ЕС и НАТО и не получават пари от никъде е по добре от България,как става това,как?!?!?!? Не им пука на управляващите,какво става в кочината България,интересуват ги милиардите ,които влизат от ЕС и това е,важното е да се докопат парите,народа да го да!!!

Горките надзиратели, толкова са се изтощили от молби и протести за увеличение на заплатите, че не са им останали силички да спрат затворниците. Горките надзиратели какъв ли шок и ужас са преживяли. Нека сега отново им увеличат заплатите, а може и два, три, пет пъти. А ония двамата да ги гони народа.

боико гони ги бре излязал и се не варнал тия де са били като ония нямало митница срам ама с по няколко работи

сега с галеви ще играят заедно... белот

Както се казваше в една реклама - не става само с ядене, и ум трябва! Та и вашата работа - не става само с лапане и рев за заплати - на едните ви наляхме 100 млн. отгоре, на другите тези дни 15 милиона - и акъл трябва, и поне някаква мъъъъничка доза почтеност и отговорност към работата, за която ви плащаме! Не ви ли е срам, бе - през централната порта и само чистачката подире им?! Пу! И какво от това

Не е изключена Активна постановка с цел промяна законодателство или друга задкулисна цел на средно или високо ниво. Не е задължително всички от ръководството а МВР да са в час.

Случката е идеален начин една група управленци да се разправи с друга, която ще бъде нарочена за отговорна и ще бъде . Много чужди съветници има у БГ, които дават акъл и искат резултати, понеже те държат парите / банките/.

.изпуснато ---дискредитирана и трябва сама да отстъпи от властови позиции.

както и в много други бягства МВР разчита някой друг да им свърши работата ! Я гръцката , я италианската полиция ще ги хване , ако не здраве да е !

А може и чистачката да ги хване...

Значи се допуска,че границата е на решето и затворниците са избягали в странство.

След като, надзирателите са подчинени на съдебна система, редно е Цецка Цачева да си подаде оставката! Държавата е на автопилот, където "разровиш", навсякъде гнило !

Въпроси: Как са отворили килия,коридори?Как са преминали портала? Как са придобили оръжие вътре?Къде е охраната?Това става с много пари и осигурено бягство извън България. Какво да правим? Как какво?Веднага да се уволни чистачката за несправяне.

Тоя мутрьо и министърът му какво чакат та не подават оставка? Или европейските им ценности им пречат?

Много ама мноооого е трудно да трудиш у затворо. Требе да си с големо образование, даже да можеш да пишеш, да си тарикат и мноого як - у шкембето и у га.о. А парите малко, много малко - че те пазарат с 5 заплати. Ако ги увеличат пет пати, че требе да ни пазарат с 25 заплати и тогаш беганьето от затворо нема да е така лесно. Те това е моето заключение!

Министъра на правосъдието допуска в подопечните затвори-бягства,разпостранение на наркотици,с една дума хаос.И какво следва.....В нормалните държави-оставка!!!

Чистачките....!!!!!!!!!! Бацеееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!

Това верно ли е станало ? Хахахаххахахах ! Не е истина в ква бананова република живееме.

Що бе, не отговарят във фейсбук ли? Лошо...

Една от внедрената мутра в МВР . Много обичат да се правят на страшни , след дъж качулка.

А бе другарю Главен Секретар,я отивайте да празнувате! Дайте на чистачката един пистолет и да ходи да ги търси.Вие явно не ставате за тази работа.

Система за видео наблюдение?! И никой не е всигнал тревога, никой не звъннал на полиция ли барети ли, каквото там разполага преди да се изнесат по живо по здраво. Охраната на затвора не се е оргарнизирала да даде отпор и т.н. Бе на бати Бинету калинките ептем станаха за смях. В една западна демоклрация изповядваща евроатлантически цености (хахахахаха) още вчера да е литнала главата на правосъдния министър - майката на нацията и целия антураж по веригата за такъв инцидент

ChatGPT

Полицаите от края на града предвидиха това! :)

"Аз ги фащам - те ги пускат."

Баси, единият от 20 години излежава шест за добро поведение. Той трябва да има по-добро поведение и от Майка Тереза.

Два дена още не могат да намерат тежко въоражени рецидивисти. А тоя човечец на снимката, при всяко по-големо престъпление е все по-неадекватен и смешен. Тая "държава" тотално се е разкапала а институциите й отадавна са изгнили.

А можеха от МеВиРето поне да викнат телевизионен екип и да заснемат филм Умиргай трудно 12 (на обяд), на който и бате Бруси ще ни завиди.

Шило

Пистолет в затвора...Познайте от един път, как може да се случи това.

се случи,без съдействието или бездействието на охраната в затвора.Иначе излиза ,че двамата бегълци притежават способностите на Волф Месинг и "Чао Регация".А кой е Волф Месинг .ще разберете от Ю Туб ?Той е побъркал самите Берия и Сталин.