МВР започва проверка на II РПУ-Плевен

Проговаря нов свидетел от близкото обкръжение на Ивелин Иванов-Мечката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти Всички които получават пенсия и заплата карат така, каквото могат да откраднат до края.

Само тук. В. Това управление... Навсякъде корумпциаа до. Ушите

теа полицаи у Плеуен требе да са руднини на цачева ... хахаха

Не стига, че са биячи ами са и корумпирани! Да се разжалват всичките, за да види този народ, че нещо се прави по въпроса, а не се отчита дейност само.

Добре, се.. корумпирано ченге кара кола за 2 Бона.. Некорумпирани политици карат Бентли и Ролс. Каква е тази работа..?!

Некорумпираните политици си купуват апартаменти по 1 милион... , а плащат по 200 000.. Даже някои от тях са от Плевен.

Този с кола за 500 лева, а онзи с апартамент за 1 600 000 лева.

Ако целият състав на МВР от министъра до сержанта премине тестове на полиграф,какви интересни резултати ще се получат!!!!!!!!А единствено това е решението за "почистване на къщичката"!!!Не е тайна,че МВР се използва за всичко от отнемане на бизнес до отстраняване на хора от власт!Информация има за всичко и всеки,но се използва избирателно!!!

Както всяка комисия назначена отози когото ще проверява Все едно да се самопроверяват ми тя вътрешната комисия е все от едно и също обкръжение Явижте Цветанов е кадровик в правителството и тези които ги е нозначил сега да го проверяват че и в МВР Е СЪЩА РАБОТА .

Хайде сега и в близкия Червен бряг да идат. Че и там е ясно и на прабаба ми кой продава. Но (ченгетата) си ги пазят

някои (ченгета) още от началото на прехода?! Ако не помниш ще ти припомня, а именно че и те са хора и имат само две ръце и една заплата, а трябва и семейства да хранят! Жалкото е че това го казваха не само някои (ченгета) ат този регион, но не само го казваха но го и правеха в цялата държава и за това стигнахме до властта на бухалките и още ред други неща!

Ако Пресконференциите и медийния шум от МВР беше същия след резултатите от проверките им ... тогава означава нещо, наричащо се ефективност. Другото е дим без огън

Един полицай можеш да го разбереш за кого е работил по време на службата си в МВР след като се пенсионира и започне нова работа. Новата работа след пенсионирането подсказва 100% полицаят на кого е служил през годините в МВР. А ако е намерил пак държавна високо платена работа значи е служил на власт имащите от политиката. Всичко е свързано и празно няма. Аз не познавам полицай който се е пенсионирал и да отглежда животни или зеленчуци!

Обсада......Тотлебен......Шукри паша.......героизъм, атаки....... Както се казва в едно заглавие на пиеса - "Закуска за наивници".

Кошери, ограда, някаква стара таратайка, и някакви 200 лева. Та аз плащам повече на компаньонките в София. Мирише ми на изгорял бушон.

Да, много нелепо звучат тези истории.

Пак добре,че не е признал зо свирката дето му я правил главния,че проверката трябваше от евросъюза да я правят.

То в София властта се драсна с престъпниците,та какво остава за местните бабайти в страната.Та полицията и се покланя

Рекетьори в държавна униформа, че и дилъри на дрога защитават ! Българската реална действителност...

След това да проверят и 1-во РПУ, те не остават по-назад от колегите си. А накрая да проверят и ОДМВР-Плевен, там работят такива шушумиги, че пишат трите си имана с няколко грешки. Наскоро пак имаше скандал с ченгетата в Плевен, че подхвърляли дрога в колите на набелязани жертви и едно, че разчистват пазара, второ- отчитат фалшива висока разкриваемост на наркоразпространители.

Преди години в това РПУ не се ли самоубиха двама полицаи?

Бяха теглили жестоки кредити за техен колега, който ги излъга и те останаха да плащат вноски, които бяха прекалено големи за доходите им. ........скапана работа, всичко смърди.......

Ако,беше такъв, те щяха да го хвалят,колко е бизпощаден и смел към тях.Толкова им е акъла на шефовете !

Че къде полицаите не са на партия с дилърите на наркотици, в Плевен, Габрово, Несебър, Бургас, София, Пловдив - къде? На всякъде е така, във всеки град, и всички хора го знаят, само в инспектората на МВР не знаят. Брей какъв инспекторат, там да не работят глухи, слепи и незнаещи служители / като трите мъдри маймуни/ така предпазващи се от злото наркотици.

Нищо не разбрах - ама долу горе е, че някакъв дилър на най-долно ниво се оплакал, че полицай му продал кола, дето горяла масло и с други цървули, безработни наркомани носели кошерите на полицая до вилата му ?! Те милиони правят от наркотици, тук за някаква стара кочина за вторични суровини и 10 кошера цяла новина се прави, че и разследване от Вътрешна сигурност на МВР ;))

Каква изненада, в цяла България е така.Всички властимащи са корумпирани.каква изненада, те са заканотворците и пазителите на реда