МВР: Крадците се активизират по Великден

На Великден домовите кражби бележат ръст с 30 на сто, предупреждават от МВР.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Крадците се активизират по Великден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офффф;) Кога се активизират крадците сме напълно наясно - от опит, така да се каже! От МВР да обявят полицаите кога ще се активизират - че ви плащаме да ловите крадците, а не да ни водите статистика и да ни давате предписания!

Мвр мързеливи прости статистици ! Окрадоха без да разбиват отключили си айдуците мръсни навсякъде бъкано с отпечатъци дойдоха влечугите от криминална полиция симулираха дейност снеха отпечатъци и накрая съвсем нагло казаха да пием студена вода! След около 3 месеца формално писмо - извършителя неизвестен! За чий хуй за тия боклуци - да взимат заплати от нашите данъци! Безсмислени структури по-добре без тия паразити!

Тия некадърници от МВР пак откриха топлата вода!!!!Вместо да ни казват това което знаем да вземат да си вършат работата като трябва а не само да просят за заплати!!!!

първо бих казал че нямам приятел или познат, който да не е бил обиран някога, аз лично преди 14г, но преживяното да откриеш жилището си заключено отвътре и после да завариш вътре пълен погром още ми държи ясен спомен. Сутринта гледах репортаж от Мало Бучино - хорат меко казано бяха вдригнали ръце, нямаше един необрат - техника, АТВ-та, инструменти, влизане през покрива, убито куче ... извращение. И всички потърпевши изказваха едно и също мнение - полицията я боли - казвали им сложете си СОТ ... Ама иначе реваха преди 2-3м и стачкуваха за по-високи заплати, и ги получиха - ЗА КАКВО ??? КАКВО ПРАВИ ПОЛИЦИЯТА ЗА ДА НИ ЗАЩИТИ ОТ ЦИГАНИТЕ ??? ИЛИ ОТ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СЪЩОТО - ЗА КАКВО НИ Е ДЪРЖАВА ВЪОБЩЕ, КАТО ТЯ САМО ВЗЕМА А НИЩО НЕ ДАВА ????

МВР: Крадците се активизират по Великден. Вие пък се деактивизирайте както винаги, та да им е по лесно на крадците.

Защо сте ми скрили коментара?Аз какво невярно казах? Аз съм потърпевша няколко пъти и знам как работят от МВР. Или липса на доказателства,или кражбата е под 200лв.,или нямате касови бележки за бижутата и техни снимки,или следи няма....полицай живее във входа ни,няколко апартамента бяха обрани....А за телефонните терористи колко пъти кадърни журналисти са правили репортажи и всичко си остава глас във пустиня. Това бях написала ,какво обидно има в това,като това си е чиста истина.

Привет, Докато МВР само констатира, а не превентва, ето моите съвети: Вратата ако ще и 5000 лв да струва важната част е бравата! Няма да правя реклама, но има едни брави за 170 лв, които са с тръбен ключ и не се отключват! Никой не реже врата, а се отварят евтините касови брави с т.н. "таралеж" точно за 1 мин. Имате две брави - 2 мин. Другото, което може да се направи е да се върже лампа с таймер - настройва се всеки ден да се пуска и гаси в различно време. Третото - продават се автономни аларми с магнитни и обемни датчици за около 200 лв със СМС известяване. Така нямате лепенка на СОТ и не се знае, че има аларма. При влизане изненадата от сирената прогонва неканения на секундата. Не на последно място - не дръжте пари в брой, таблети/лаптопи и ценности. Никой няма да помъкне 50 инчовата ви плазма - взимат се малки неща, които могат лесно да се скрият по дрехите. Весели празници!

А може би някога ще се активизират и МВР.

ЗАБАВЯНЕТО В ДИР БГ ИДВА ОТ КРИПТОМАЙНЪРИТЕ - ЗАТОВА AD-BLOCK НЕ РАБОТИ :)) ... КОЙ Е НАЙ-ХИТРИЯ ИНДИАНЦИ , А ?

А ВИДЯТ ЛИ ХОРАТА ТРИМАТА АЛБАНСКИ ВОЙВОДИ - ДАЛАВЕРИ СЮЛЕЙМАНОВ - КРАСИМИР КАРАОСМАНОВ - И ВОЛЕН ПИДЕРАСТ КАКИТЕ ПРИБИРАТ ОТ УЛИЦАТА И ПАТКИТЕ И КОКОШИТЕ :))

При нас всичко е криворазбрано.

Ако не бях Българин , щях да си пимисля , че през останалата част на годината НЯМА чкажби , и това е някакъв феномен ! Сега разбирам , защо спя така спокойно , а то било , защото МВР-то бди и отчита активизацията - Не е много , но все пак е нещо !

Нали е демокрация - И бандитите имат права , и те са хора - Нека живнат малко !!!! Гонят ги цяла година - Нека си поемат дъх !!!

то демокрация, ама... къде е полицията? и аз живея в демокрация. Не си заключвам колата (забравям) няколко пъти оставям гаража на къщата широко отворен за цял ден... Ама има полиция :) и бдителни комшии. А вашата демокрация е забраевила за полицията

Нашата ''демокрация'' е друга бира ! И ние не заключваме , защото и да заключваме , няма файда !! Това е в кръга на шегата - Много добре разбирам за какво говориш , но Бг отдавна не е нормална държава - кога ли е била де ама........?!

Много лесно се деактивират крадци. Обесваш десетина от тях на площада и да висят там, докато изгният от врата и паднат. Гаранция след това кандидатите за крадци ще са много по-малко.

А МВР кога ще се активизира за да заработи големите си заплати и сладкото пенсиониране?

Защо да работят - Тяхното така или иначе НЕ се губи ?!

А КЪДЕ са милиционерите? Нали получават заплати от нашите данъци? Пазят мутрите и избирателите на ГЕРБ...

МВР - Министерство на ваканциите и развлеченията.

"На Великден домовите кражби бележат ръст с 30 на сто, предупреждават от МВР." Вместо да предупреждават все едно са страничен наблюдател, да вземат да си свършат работата! Безделници!

,,а сега да кажат кога крадците не са активни ?'' Отговорът е много прост--когато спят,разбира се.....

А МВР кога ще се активизира? Или щом върви заплатата няма нужда. :)))

МВР: Крадците се активизират по Великден. Всички знаем че са в народното събрание и в правителството!

Това МВР няма да е лошо да го премахнат изцяло. Затова ли Тиквата им даде 100 милиона наши пари, за да ни учат как да се спасяваме сами?!

Пазете си се сами, защото няма кой друг!

И безполезна. Блока бил сложил решетки.И това: "Съветът е на оперативните работници от полицията, които настояват за анонимност, защото ще следят за обирджии и по празниците." Кърти мивки.

А инкасаторите за водата и парното как ще записват резултатите , след като се призовава да не ги пускаме ? Особено с топломерите, не всеки знае какво да запише и предаде като данни .

Те са активни вече над 10 години,начело с бойко върбаков!!!

"Крадците се активизират по Великден" крадците са активни през лятото когато сме на почивка , по Коледа/Нова година , по сливането на други празници, когато караме ски за няколко дни през зимата... МВР открива топлата вода с този анализ. :-) а сега да кажат кога крадците не са активни ?

Къде ще са или те както обикновено са статистици...

на агне, разбира се.