Шофьор преби жена след лека катастрофа

43-годишен мъж нападна и нанесе побой на украинска гражданка след лек инцидент на пътя с автомобилите, които двамата управлявали.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор преби жена след лека катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е сериозно престъпление, Строго да се накаже. Дано жената оздравее скоро.

Украинската кучка явно е избягала без да се извини с което естествено е вбесила мъжа. На такива кучки боят им е малко ! Каквото търсила, туй и намерила !

Карам същата кола. Може ли да си толкова пр...зТ да си усложняваш живота заради дарак, който струва 1500 лв? Вярно, здрави, еФтини и непретенциозни коли са, но това е пълна простотия. Кифлата одраскала колата, голяма работа. Препсувай я, напишете протокол и кой откъде е.

Оставам с впечатление, че след като го е "одраскала" не е спряла и се е наложило да я догонва. Според мен това го е вбесило. Типично поведение на рускиня, те не смятат българите за равни.

Нали? След което българин показа поведение на истински мъж - преби жената. Което е също абсолютно нормално за български мъж. И още - жената е украинка, европейка.

Не оправдавам постъпката на мъжа,трябвало е да стисне зъби и да си здържи нервите ,но като си представя колко е била нескопосана тази жена-сигорно е изкарала извън нерви мъжа, а може и остата да е била като повечето жени което би наляло допълнително масло в оганя!

този простак заслужaва да го пратят да живе в русия!

съм съгласен с казаното: "Когато автомобила се е превърнал в най голямата ценност на простака се стига дотам- да раздава правосъдие." Но ми се струва, че корена не е ценност. Психолозите отдавна са забелязали феномена, че атмобила се превръща в лична зона на шофьора. Т. е., ако някой удари автомобила, все едно удря шофьора. Аз също съм шофьор и го наблюдавам у себе си. Нещо като уголемяване на личното "аз" с размерите на автомобила. Когато не шофирам ,разсъждавам точно като Вас. И това също е парадокс. Увеличението на личното "аз" е само когато сме зад волана, а когато сме извън автомобила, е различно. С всеки е така .....

Кой крив - кой прав не е ясно. Ама е хубаво тоя да отнесе една реална присъда че много станаха подобни говеда.

хем не е ясно, хем присъда... направо да разстрелваме на улицата "в името на народа"...

За едни тенекии избиваме комплекси, пребиваме жени ... А после се сърдим като ни кажат в очите, че сме лош матрЯл. То не, че оня дето го каза е по-стока де ...

типишен путиняр.

Жена шоφьор, негър-скиор,евреин-миньор , педераст -боксьор и ЦСКА -отбор,няма.

Gal

Владо-умник също...

Готино

vasil

Педерасти- боксьори има.

Ако я беше пречукал, щяха да му дадат сигурно 1 година, условно. Но за хулиганство - 3.

Точно това щях да пиша.

и двамата са за бой....

Интересно разказана история. Но тя може и да е била така - извършване на ПТП, умишлено напускане, преследване, залавяне, граждански арест и съпротива при арест... А как е била в действителност, не знам, но и не вярвам на журналисти.

Пребил е жена в крайна сметка, дори и да е било така както го описваш. Единствения оправдаващ побой вариант е ако тази кака е преследвала мъжа с одрасканата кола, да е излязла с бухалка и да е започнала да го налага с нея.

Нали знаеш, че когато някой няма акъл, той не разбира от друго освен от бой. Действията на мадамата показват добре , колко и е акъла, а освен това може и да е нагла, което е много вероятно, седейки по действията й. Мъжът на мадамата трябва да е благодарен, че обществото безплатно я възпитава. Феминизиратите защитници на нарушаването на правилата по пътищата ще започнат да ми слагат миниси ама ДГД

Иван Петров

от къде знаеш пребита ли е или взаимно са се полагали? това, че така е описано от журнала, не значи, че е така

Първо, категорично не одобрявам подобни изцепки. Второ, смятам, че пропсукаме нещо: ако някой ти одраска колата, той е длъжен да спре, да повикате КАТ или да попълните протокол. Иначе, ако пострадалият няма застраховка, ще трябва сам да си плати ремонта. Тука обаче мачето продължило да си кара, а може би се е опитало и да избяга. А е трабвало дса спре, нали?

Той потърпевшият ако няма застраховка, и 5 протокола да попълниш, пак ще си плати ремонта. Ако не може да се установи извършителят - плаща Гаранционен фонд, но пак - ако имаш застраховка.

От днес ,след тази случка ,въпросният Евгени, ще му викат ...ЖЕНЯ и като име и като ...пол ,след като го набарат родата на клетата украинка... Лошото е ,че ще трябва да плати и яко за пластичен хирург ,защото в лице ще изглежда ,нещо средно като Анита Мейзер и Цецка-Майката-току станали от сън :)))

и как разбра, кой крив, кой прав? ако те нападне жена с цел физическа разправа, няма ли да се защитиш? тук не е ясно как е било, но веднага раздаде присъда

к*рец за правый сектор

Сега Евгени, който е един редови неудачник ще понесе ''цялата строгост на закона", а шайката "ескортаджии" (с удобно прикриван "началник") малтретирала и била журналистите и блокирала цялото движение на магистралата се и ще се развява безнаказано. И после американските посланици са ни виновни, че открито казват, че правосъдието ни е избирателно.

Аз затова винаги шофирам със заключени врати!Имам и електрошок,но ще трябва да си купя и спрей-първо спрей,после електрошока.Да видим кой кого!?

И защо така сте се барикадирал в колата си? Толкова ли зле карате?

За всеки случай!Човек никога не знае какво ще му се случи по пътя.Изроди всякакви-жив пример е тази изцепка на луд!

Публично обесване!!! Да видим ще налитат ли на бой смелчагите-рамбовци! Всички станаха много смели на улицата. По-силните нападат по-слабите. Има страх от всички мутроподобни, има респект от БМВ, Мерцедес, Ауди... всичко що е черно и голямо. Ако българинът трябваше да се характеризира само с една дума, то тя е НАГЛОСТ!!! На тоя прост и нагъл народ му трябва строга ръка!

Мъжете в България станаха такива, че да не смееш да ги доближиш и по-точно да те е страх теб да те доближат. А ако си на 15-20 можеше да извади бухалката на Ангел чалгара, да или не.

Държава от диваци съпругата ми упорито отказва да кара в България а иначе навън си кара спокойно.франция,Испания.даже в Африка.

Много плашлива твойта...

един, поне един вкарайте за тези 3 години, пък да видим тогава така ли ще се държат

Няма да помогне, vespa, където и да го пратят и както и да го накажат нищо няма и не може да промени примитивният мозък на такива.

Сега тоя чобанин -михайловградски ще разбере що е то украинска мафия.Ще се,, самоубие"без оставено писмо.

Огледалото на предното стъкло е само за обратно виждане а не да гримиране и червосване. Огледалото на сенника пред шофьора е да си правите каквото искате след като сте спрели. Мобилния не го ползвайте когато шьофирате . Трябвяли тази инструкция да е на таблото в сяка кола? ТРЯБВА.

Толкова много мъже се гримират докато карат, обаче не, подиграваме се на жените. Искам да кажа говорят по телефоните си.

Най-тежките катастрофи почти винаги са предизвикани от мъже, глупендер. И ако видиш как жени управляват професионално и с изключителна прецизност дабъл-декъри в Ирлания и Великобритания, ще ти се завърти главата. Полът няма значение и не определа предназначението, което намираш за огледалото на сенника. Сексист, ограничен простоват човек!

В Монтанско или си пръв, или си в кръв.

ЗА ТАМ КАЗВАТ ,ЧЕ ЖИВЕЯТ НАЙ-ЛОШИТЕ ХОРА...ОЩЕ СА В КАМЕННАТА ЕРА -НЕ ЗНАЯ 'ИЗВИНЯВАЙ' 'БЛАГОДАРЯ'.....Е ПОНЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ....

Според повечето съфорумци право на всеки водач е да преценява степента на увреденето чуждо МПС и дали да спира след ПТП или да си продължава по пътя, все едно , че нищо не е било!

пребита или не жената също трябва да понесе санкции за причиняване на ПТП и скриване от местопроизшествието. Утре тази жена може да убие някой.

Съвети към жените шофьори, извинявам се - и към мъжете шофьори - също, за да няма дискриминация: 1. Научете се да управлявате адекватно колата си 2. Ако не ви се удава, учете бойни изкуства 3. Ако и това не ви се удава, носете хладно или огнестрелно оръжие 4. Ако това ви се струва нередно, ползвайте самолет с еднопосочен билет, тука е така и ще си остане.

6. Ако не ви се носи отговорност - просто не шофирайте!

Аз имам в колата секира,електрошок, палка и газов барабанлия за всеки случай си купих и доберман карам жигулатор лупан от всички страни и си свиркам щото съм от Перник а некой ме е ударил,ужулил казал нещо за майка ми или не дай си боже изпреварил - ще гледа премиера на живо на новия филм / Рамбо- умирай бързо смотан шофьоре

Аз пък имам 9х19,15 броя и ще те накарам да си изядеш брадвата ,електрошока,газовия котлон и добермана

Гледай само оня да не е тираджия, че може да не те забележи докато минава през теб.

за пореден път т.н. "мъже", които не ставате за нищо се изказват и оправдават това животно.

този субект наистина не е за обравдаване... По-лошото е че мнозина оправдават жената, малко ло хора загиват всяка година. Извинявам се но такива като нея са по опсани за обществото отклкото "животното"

Аман от простащина и агресия по улици и пътища.Герой от Монтанско. Интересно,ако не беше Олена,а мутра с грамаден,черен джип,дали щеше да му налети на бой. Имаше готин клип от Москва в Тубата. 2 скачат от черно Кубче 63 и пребиват от бой колоездач.Нещо им пречел на движението.През това време,зад тяхната кола,спира др.джип.Започва да им свири,за да освободят платното.Джигитите,вбесени,се засилват отново да бият"нахалника с клаксона".Да,ама не.От втората кола се изсипват четирима по 2 м.,с бати и Калашников......и като ги почнаха....Накрая ги оставиха проснати по очи,взеха им колата и отпрашиха.На това ли трябва да се наглеждаме ежедневно!?

Не бе, трябва да правим като тази - блъскаме чуждата кола и бягаме.После като ни настигнат, блъснатия ще го осъдят поне за хулиганство. Толкова ли не разбра какво се е случило в Монтана?!

Че Оленка е крива в случая,спор няма.Въпросът е за боя. Ако си нормален,звъниш на 112,даваш им номера,казваш на ченгетата какво се е случило и виновничката бяга....само с псувни и бой,не става.

Дядо ми казваше, че украинците били доста подли и долни хора. Аз постоянно спорех с него, че не е така, а той постоянно ме биеше, че споря с него по този въпрос. Сега разбирам,че донякъде е бил прав

Нормалното е тази да спре, да си попълнят протокола за застрахователите и после всеки по живо, по здраво. Но не, тази бяга от мястото на ПТП-то. По какви причини засега не се знае. Може да е била пияна или дрогирана, може да е нямала Гражданска отговорност или шофьорскта книжка, или нещо друго или всичко накуп. Това в "новината" го няма, а това е най-важното за тази случка. Останалото са подробности илюстриращи отсъствието на МВР за гражданите в България.

Е, факт е, че почти всички жени са лоши шофьори, но това не значи, че като направят беля на пътя, трябва да бягат, както е направила тази.

Какво може да се очаква от българин простак. Дай една ракия.

Не знам защо пишете глупости като не знаете подробностите.Има вече негър скьор,но жена шофьор не.Много си мислят,че могат да карат а са толкова неориентирани и некадърни.Има и много мъже разбира се.Сигурен съм,че тази или се е опитала да избяга или въоще не е усетила,че е ударила автомобила пред нея.

И това е повод за побой? Ти в какъв век и в каква пещера живееш? Сигурно още налагаш с юмруци жена си?

отивай да се гръмнеш някъде, този мит че жените не са добри шофьори си го заври отзад свиня проста. Писнало ми е от сексистки прасета, няма ли да измрете?

А така, каза ли му го, даде ли му един урок? Завря ли си го той? С това мислене и реакции си същата стока като т. нар. шофьорче, че и по-зле - заради грубите обиди.

Негър "скьор" няма , това е подвеждаща информация :))))))) ПИШЕ СЕ СКИОР , НЕГРАМОТНИКО !!!!

Овца!

Някакви хора, които подценяват неспазването на ЗЗДП ми слага минуси...Опрадават неспазването на ЗЗДП. Тези хора са опасни за живота на околните. Някой ден неспазването на ЗЗДП може да им даде някой добър урок, дано обаче при това не пострадат невинни хора

за калпавия български мъж хаха! По същи яначин може да се каже и за гръцкия мъж! А преди да дърдорите помислете дали знаете цялата истина за случая! Ами ако тя е карала с несъобразена скорост и растояние? Ами ако е била пияна? Аз съм имал случаи да отбивам на банкета за да пропусна пияни шофьори или прекалено агресивни!

Бургас изригна с младеж ритащ баба, но северозападо веднага отвърна с контра-атака на мъж прежил жена. Браво така се пази реноме !

Мъж да бие жена ! Това не е мъж , а обратен ! Жена не се удря и с цвете ! Дали щеше да е толкова напорист ако го беше ударила някоя горила ?!

Украйнката е предизвикала ПТП и е избягала от мястото на произшествието, като по този начин е нарушила закона! Защо - само тя си знае. Дали е имала ГО и валиден технически преглед също тепърва ще се установява! В крайна сметка потърпевшият ако няма каско едва ли ще си покрие щетите и до известна степен разбирам реакцията му, макар и да я намирам за малко крайна!

аз пък я намирам за много крайна

Нали знаете, че сиренето е с пари и ако някой не си спази ангажимента при катастрофа е лесно да си потърсиш възмездие.

"Малко крайна" ? Значи ти напълно одобряваш побоищата по пътя ? Е - заслужаваш си и държавата, и управниците. НИКЪДЕ в бяла държава саморазправата и агресията не се толерира. Оттам сме дошли - нали се сещаш - от където, в мрачните времена човешкия живот не е значел нищо. При животните агресията е нормална, човешкия род еволюира от това. А факта, че бил жена го прави пълна пу.ка в моите очи.

Абе ти за една тенекия ли си тръгнал да биеш хората?

Е как бе?? За великия български мъж и патриот най-важни са ракията,салатата и тенекията. Бой по всеки,който им посегне

България 7 години се управлява от мафиотска организация. Бавно страната ще се превърне в най-голямото гето на планетата. Полицията защитава бандитите и се грижи само за "страничните доходи", съдът е корумпиран, начело на държавата е бивша (или настояща) мутра. А западняците доволно ни се хилят и подкрепят ставащото. Нищо не може да се направи. България е загубена и ще изчезнем като народ.

Да изчезват тия българи вече, каквото може да се дититализира !

ще се избият за някакви ламарини

селски примати, комплекси, неграмотност, миризма на тор и кръчма, лошото е че сте навсякъде, замърсихте въздуха на големите градове, да се въведат жителства по градовете за тази измет!!!

Абсолютно. Ако не си жител на съответния град, но работиш и шофираш там - двоен данък за колата, двойни застраховки! Това трябва да се въведе навсякъде.

В случая полицията е за е.ане! Ако имаше полиция на място, нямаше украинката да си помисли да бяга, а неандреталеца да бие. Един цитат от съдия Линч "Когато има отсъствие на Закон, народа взима правосъдието в свои ръце". Гледаш сутрин тарикати се редят в 10-та лента по светофарите, мигачите оставам с впечатление, че са пожелателни, това спирането на пешеходна пътека е някакъв мит и т.н. Накрая някаква минава и ти забърсва колата, при това не спира даже да види какво е станало - избиват ти бушоните. Отново казвам, ако имаше полиция и тя рабетоше, то нямаше да ставаме свидетели на подобни случки. Първо на украинката щеше да и се изправи и кривото гърло да си плати глобите, а монтанеца щеше много да внимава да не изпусне сапуна в банята. Обаче полиция няма, а да вземеш пари от застраховател при такава случка отнема много време и разправия. До някъде оправдавам човека.

За какво правосъдие бълнуваш бе кретен? Каква полиция? За такъв дребен инцидент е необходимо попълване на двустранен протокол от застраховките на двете коли и айде , чао. За това , че са ти одраскали колата ще биеш жени. Да те е,а в циганина

Да де ще го попълниш ако другия бе спрял и не се налага да го гониш до някакъв пазар.

Първо е трябвало да попита рускиня ли е или украинка. В случая е сгрешил много сериозно.

щото с украинската мафия шега не бива!

Хубаво се вижте, това е то българският мъж в 21 век - най-отвратителното нещо на планетата земя. Ритат се бабички по спирките, друг гледа тъпо и безучастно, посяга се на свои и непознати жени. Самоубивали се три пъти повече от жените, сега прочетох в друга статия. Това всичкото е от неадекватност, злоба, завист, нула мозък, нула самочувствие, комплексираност от ВСИЧКО, заради факта, че са едно голямо НИЩО! Пълна апатия го е обзела, никакво желание за борба, за промяна. Едно кълбо от тъпота, злоба и комплекси! Бунище! Оставиха майките си да ги насилват по селата, мачкат и плюят по майките на децата си. Накрая горко и на дъщерите им, ако попаднат на някой като тях, което е почти сигурно, ако останат в тъпистан - булгаристан -мутристан! Огледайте се, ако мъжете ни бяха МЪЖЕ щеше ли да е такова бунище България, един истински мъж би ли позволил този зверски геноцид над държавата му да се случва???? И жените не са за пример тези дни в БГ, но мъжете удариха дъното тотално! Просто ако мъжете изчезнат от БГ (и си оставят само семето, че да не се затрием като народ) страната ще си отдъхне!!! Даже и за войници не стават, ако има война! Извод - Българският мъж е напълно безполезен за България, напротив, вреди и! И няма да е толкова лошо, ако просто се изпари, и с тях повечето проблеми на България!

Защо трябва да си оставя семето, след като е калпаво?

Оффф ти па си цвете за мирисане да те е.а у светицата. Кой знае и ти кво си редко лайно, ама още вярваш на майка си, че си хубава, умна и забавна.

Спешно потърси специализирана лекарска помощ..съвсем добронамерено го казвам. Може би още не е твърде късно..дано! Побързай

А ти какъв недоклатен буклук си? Ти ли ще даваш оценки на мъжете? Сигурно си дебела, грозна и миризлива. Затова никой не иска да се доближи до теб. Приказката за киселото грозде знаеш ли я?

Дебела и миризлива или слаба и приятно ароматизирана, в случая няма никакво значение. Факт е, че в коментара има голяма доза истина. Което се потвърждава и от коментарите Ви. Вместо да оборите твърденията, веднага започвате да обиждате.Комплексарска работа...

Ти какаво си ма? Обикаляте по магистралите , вертепите и къде ли не, продавайки плътта си за жълти стотинки. И дъщерите си учите на "занаят", защото за друго не ставате. Взела да квичи срещу мъжете!? Какво внимание да обръщаме на такива ревли като теб, на които проблемите вкъщи ги пренася по форумите. Миризлива кранта.

Е, ТОВА ИЗКАЗВАНЕ МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ.

вземи си афганистанец ма...избор имаш голем, на крака ти идват...

Интересно пишещите тук как ще реагират, ако някой им удари колата и си замине, както е станало в случая?!

Нали това писах и аз, на тая къде са й очилата?! И как от извършител на криминално деяние, я превърнаха в герой, в статията?! Няма значение откъде е, спира и чака полиция.

И защо реши, че действията на жената са криминално деяние?

Ти имаш ли представа какво е "криминално деяние"?

Много криминални филми гледаш бе криминалист.

Малката пишка е голям проблем...

А, на тая и е голема ''онази работа'', според теб, щом може да нанася щети по автомобили безнаказано?! Ти у ред ли си?! Да е спряла и да си е поела вината!

Не го оправдавам, могъл е да направи снимки и застрахователя й да изплати щетите. А, тя тази, откъдето ще да е, защо не кара с очила?! Някой хора, като шофират си мислят, че колата започва с предното стъкло и завършва със седалката, на която седят, нито знят габаритите на автомобила, който карат. Нито могат да маневрират, нито имат правилна преценка как да пазят своя и чуждия автомобил. От 90-та насам се превърнахме в едно изключително безотговорно стадо. Същото е с мотористите, сгъва ми страничното огледало, да мине на сфетофар?! Да е с един автомобил преднина. Що за...?! Има си места за изпреварване, нямате право да докосвате чужда собственост, ако ви пречи, намерете място да спрете или изпреварите. Много жалка гледка са неграмотните на пътя, нито познават знаци, нито знят кога да потеглят на сфетофар, нито кога да спрат, кога и как се подават светлинни и звукови сигнали. Но с книжки, които стават само да си избършат ... Е, като не можете, намерете някой, който ще кара с вас поне месец и ще ви помогне да сте по-адекватни на пътя, вместо да измисляте нови правила.

Кажи къде ти седи колата да мина да я направя на пастет, па ти прави снимки и чакай пари от застраховател?

Не се вълнувай много, че като минем с фадромата през твойта ... Ще се видиш в чудо. А, моята е в частен двор, с камери... Заповядай?! Да не ревеш после?!