Агенцията за борба с наркотиците на САЩ откри офис у нас

Агенцията за борба с наркотиците на САЩ откри офис в България, като специално за откриването у нас пристигна директорът на DEA Мишел Лионхарт. Засега двама специални агенти ще работят с българските си колеги по един от най-горещите пътища на наркотиците - балканския.

Обратно в новината

Коментари - Агенцията за борба с наркотиците на САЩ откри офис у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета новините и у мен възниква един въпрос. Може ли някой да ми каже какви хора ни управляват? Защо човек като този на снимката има мечта да доведе чужда разузнавателна служба у нас и в същото време той е министър на вътрешните работи!? Какви са тия управляващи? Кого управляват? На кого служат? Абе няма ли някой нормален министър да има мечта да ноправи нещо за България и за българите? Аман от чуждопоклонници блюдолизци! Само за това, че си мечтае да вкара американците тук, трябва да бъде натирен в дън гори! Кога български министър (още повече на вътрешните работи) ще има мечта и ще се стреми да направи нещо за България????

Голям праз! Двама американски агенти ще дават акъл на нашите умници, а тоя рапон се дуе, сякаш до сега не е било същото.

българия при тошо не стана съветска република ,но при борисов стана уродлив американски щат!!уорлик направо да започне да управлява ,не ,че сега не го прави!!отказвате белеве,добивате шистов газ,пеебавате добруджаьтурция строи най-голямата джамия в родопите.....,ех тъпи българи!!

А кога ще изпълниш мечтата на народа цвъки, да изчезнеш и повече никой никога да не те вижда?

И на Маджо това беше мечта.

Айде сега, сл;ед като вече имат офис тука, да вземат да разследват Цв.Цв и Б.Б за канали през БГ!

ДЕА откриват офиси там,където има голям трафик на наркотици.Най-вече за да контролира целия трафик.А Цецо каза,че у нас нямало голям трафик на дрога.Нещо не се връзват нещата.Или имаме трафик,който плаши американците или ДЕА ще се занимават с нещо друго.

Абе ние ли сме 53-тия щат в сянка на САЩ ?

С Перник ставаме 54 щата от идиоти!

КАТО ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО СМЕХЪТ,КОЙТО СЕ ПОРОДИ В МЕН ЩЕ МЕ ДЪРЖИ СЪС СЕДМИЦИ НАПРЕД

choko73

От няколко дни един служител на въпросния мечтател не може да връчи глоба на комшия, който всяка сутрин отива на работа, изкарва си работното време и се прибира в къщи при бременната си жена. Е ако с такива отдадени на работата и можещи кадри ще работят DEA в българия, си мисля, че повече ще ни шпионират, от колкото да борят наркотрафика.

Майко мила! Не знам вече, да се смея ли или да плача. На тоя тъп полицай, който едно изречение на грамотен български не може да върже, мечтата й била да открие поредната американска агенция, която СТО ПРОЦЕНТА не се заминава с никакви наркотици, а с разузнавателна дейност! Мога да си представя и каква е мечтата на шефа му - да го вържат с белезници трима американски негра и ... сещате се :)

Наскоро четох книгата на някакъв руснак, който точно по този въпрос казваше: Никой не иска да залови и вкара в затвора всички пласьори на наркотици, защото ще остане без работа.Тези агенции са такова менте, че не виждам за какво се радва Цецо.

Мечтите на тая дребна душица дотам се простират!

valentor

Съобщението не бе прието - banned IP address. ШТО така бе, другарЕ, кво не вИ харесва в моите писания, а ? А аз пък може да ми доДЕ идеята, че щом нИ мЪ публикувате то вероятно е по причина, че казвам истински неща, които другите не им е позволено да знаят, а ?