Отцепиха центъра на София заради въоръжен мъж

Столичната полиция отцепи района на ул. "Алабин" около Съдебната палата заради въоръжен мъж, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Отцепиха центъра на София заради въоръжен мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЪРЖАВА НА МУТРИТЕ !!!!КАКВО ДА ОЧАКВАШ В ТАКАВА ДЪРЖАВА, УБИЙСТВА, ГРАБЕЖИ, КРАДЕНЕ, КОРУПЦИЯ, ШУРОБАДЖАНЩИНА И СЕ ТАКИВА ХУБАВИ РАБОТИ!!!!АБЕ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!!НО В МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ И КУП ПРИБРЛЖЕНИ ДО ПЕЕВСКИТЕ СЕ ГРАДИ ОБРАЗА НА БОЦКО-ВИНЕТУ И НА ДЪРЖАВАТА, ЧЕ ВСИЧКО Е ЦВЕТЯ И РОЗИ!!!!!

Тия продължават да си правят ''учението'' след снощното в ндк белким заблудят мислещите колко са кадърни и бързи... Колко още такива циркове ще да представя ченгеджийницата за да доказва че нещо ''върши''????

Колко време е бил отцепен района? Странно, защото в 9 без 10 минах точно покрай съдебната палата и нищо подобно не видях? Дори полицаи...

от боковата крадилъжимажипишмандемокрация.

Българската демокрация започва да дава плодове...

Ако има начин да е вярно, че иска да се самонарани - той не представлява опасност за обществото. В такъв случай, защо са отцепили центъра? с глупави журналисти демокрация не става.

Въоръженият социопат от Нови Искър е дошъл да се предаде.

Точно! И аз си мисля, че е той, просто умните полицаи пускат дезинформация за глупавите журналисти, за да не им пречат на работата. И сигурно е с плакат на гърдите - "Искам да се самонараня!". И сигурно плакатът е забит с пирони за по-устойчиво.

Заради полицията не е успял да докопа този за когото се е въоръжил, и сега един овластен дебил е все още жив...!!! Дааа...!!!

След постоянните "позитивни" промени и "видимо подобряване на жизнения стандарт" създаващи сигурност, спокойствие и чувство за справедливост на хората в България всички ще станем пациенти на психиатрията.

Сигурно е викал - "Ще се отрежа, ей, ще се отрежа!"

че не мизерията и бедността са най-големият ни проблем, а абсолютната беззащитност и несигурност, в която живеем. Като на война. И вместо на работа или училище, всяка сутрин отиваме на фронта. Ако съм европредставител никога няма да стъпя в страна с подобно дивашко население!

Драги ми еврооптимисте, задавам ти гатанка: в кои европейски градове полицията патрулира с бронежилетки, танкове и автомати? Подсказка: Брюксел е един от тях.

Ей,този народ изперка!

Май всички въоръжени мъже в тази държава са с психически отклонения...

Добре че полицията ни не е въоръжена, че по пътя на тази логика...