Арестуваха пенсионерка за телефонни измами

Районната прокуратура във Варна задържа за срок до 72 часа 71-годишна пенсионерка, извършила телефонни измами за близо 24 000 лева и златни накити.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха пенсионерка за телефонни измами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кафява бабичка с лилави косички,решила да се прави на КУРНЕЛИЯ НИНОВА...

Като е видяла колко лесно се мамят българските пенсионери, решила е и тя да намаже. Ако беше измамила самите телефонни измамници, а не беззащитните ѝ връстници, можеше дори и някакви симпатии да привлече.

Професията престъпник е доходоносно в Булгаристан.

моми се продават, но и дърти кукундрели са готови на всичко. Това е морала на този народ!

Кафява бабичка с лилави косички решила да се прави на Мангал Костов.

Муле - дърта магарица ..

Браво на бабата,няма само внуците и циганите да ни крадът!

А шефовете на мулетата кога ще арестуват и осъдят?

Пак бият само самара,вместо магарето! Защо не са заловили "МУЛЕТАРЯ",който е главният виновник,ами са прибрали само "мулето"?

А Николай Николов какво ще го правят?

че ще я осъдят УСЛОВНО. И що не - млади прокурори куцат като куцото пиле, а жената е на 71 години. Може и закон да измислят - над 70 години престъпниците да не се съдят, както не се съдят малолетните.

В полукомунистическа, полумафиотска и полуправна полудемокрация като нашата това си стана нормален полулегален бизнес. А тогаз що да го вършат само мургавите ?! Бравосъ, бабо, ти поне нямаш деменс, стрижи глупаците, дето така и не разбраха що е то телефонна измама(което си е направо углавна тъпота). Пък и скоро ще те пуснат условно поради дъртроза и гледай следващия път да не те хванат!

БСП! БСП! БСП!

А стига бе!;)) Имаше един филм - "Ужилването", където мошеници прецакваха мошеници! У бг вариант - пенсионери прецакват пенсионери;) Виж я ти, бабиерата!

И това доживяхме, пенсионери да обират пенсионери. Падението на тази нация не е от вчера!

... какво се yчудвате... женицата не е имала "свежи" пари да подпомогне "следствието"... вместо "богатии с парите" - "беднии с труда" - подпомогнала е оперативните деиствия с каквото могла... жалко...

богатий, бедний...