Наркодилъри блъснаха патрулка при спецакция в София

Четирима души са арестувани при операция на Столичната дирекция на полицията в квартал "Драгалевци".

Обратно в новината

Коментари - Наркодилъри блъснаха патрулка при спецакция в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пак добре, че след като наркодилърите са блъснали полицаите след това са ги оставили да си ходят, а не са ги и арестували. Че то в България с тези махленски свади за паркоместа и легнали и спящи полицаи навсякъде, "чийто шефове всичките Бай Хуй ги бил назначил", според неговите собствени признания, а всички знаем, че той е най-великият експерт по всичко във Вселената и особено по МВР и службите...НЕ СЕ ЗНАЕ ЗНАЕ ЛИ СЕ! А Цацата, дето пак този си го избра - на рамо да си го носи! - СПИ НЕПРОБУДЕН СЪН, ако не реши да дръпне политическа реч, литературна или журналистическа рецензия или да се сдърпа с някой неудобен на Пеевски и магията.

Как може бе дейба вашта мама дейба, продажни политици дейба, как може в една търкия да няма наркотици да се продават по улиците и сокаците, а тука когато поискаш и намираш, как може! Що за дъжавичка сме, що за рабойническа управа имаме!

Къде няма бе ? Не си търсил не си намерил.

Некой е работил часпром ми се струва. Иначе не ги гонят ами ги пазят даже.

Добре, че не ни и набиха!

ДУЕРТЕ, къде си брат. Имаш тука работа, за 3 дена неповече

Недей вярва безусловно на всичко което медиите ти предоставят.

Идат избори, служебните ще драпат за титуляри....

Тези момченца/ дилърчета и други/ още не могат да разберат ,че само с гледане на "Бързи и яростни" 1,2,3,4,5,6.... и "Транспортер"... не става!

Истината е че не са дали парсата на милиционерите и затова са ги "блъснали". Навремето такива милиционери ги разстрелваха - в добрия смисъл на думата.

"Наркодилъри блъснаха патрулка при спецакция". Ха-ха-ха. Наркодилърите правили спецакция.

БРЦК

Не бе. Не си разбрал. "Журналя преписваха статия, докато редактора спи".

Такива СПЕЦАКЦИИ , ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕЖДАТ ,...ЕЖЕЧАСНО , а не , през 2-3 години . Аман от некадърни държавни институции !

Не е през две-три години, предизборно ги правят, дмек по-често.

...А КОЙ ПОКРОВИТЕЛСТВА НАРКОДИЛЪРИТЕ ??? ХВАНАТ ГИ И ГИ ПУСНАТ ... НЕ МОГАТ ДА ГИ ОСЪДЯТ ЗАЩОТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА...ТАКАВА ПАРОДИЯ Е БЪЛГАРСКАТА ПРАВОРЪЗДАВАЕЛНА СИСТЕМА...

боко тиквоча и гроб, ама и бесепето са в играта! всички са оплетени като свински черва! преди години оня изрод циганина киро, дето го гръмнаха, ама за съжаление не го утрепаха, спонсорираше ндсв, което си беше партия на бсп!

в краварника щяха да ги опукат на място, ама друго си е в демократичен Булгаристан!

дкми

И защо въпросните блъскачи не са разстреляни на място? Докато не се дадат правомощия на полицаите да си използват оръжието срещу озверели наркомани и цигани няма да се оправи положението. Ама никак.

И срещу озверели арменци, евреи, американци и руснаци.

А, не така! Първо трябва да се установи чии хора са. Как така ще ги гърмят? Ами ако се окаже, че не е трябвало?

Откак служебното правителство е на власт, полицията се поразмърда. Май Тиквунчо наистина е Капо ди Тути Капи.

Това, Тиквунчо = ББ ли е? Че тогава по - добре да се казва Капо ди Тути Винетути, том. 1. Щото останалите не ги е чел ;)