17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това ли са успехите на 60000 на наша издръжка - събирането на 200 кг кока от плажа?

Браво,!

МВР добре си върши работите, но други институции не си я върши!

Ако не беше натистът отвън от чуждите служби, които така или иначе са правили разследване и и вече е нямало как да не се довърши тук, сега си парви предизборен пиар, предназначен за славо информирания от медии на пропагандата народ. ако се четат чужди медии за България, ще стане ясно на абсолютно всеки, че политиците в българия са упреквани,, че нищо не вършат и всичко покриват, е не както казва ББ че са хвалени

Какво се хвали. Това все едно хлебаря да се похвали, че е опекъл хляба или лекаря, че е излекувал пациент. ТОВА МУ Е РАБОТАТА и за това му плащаме заплатата. Да се похвали с хванат политик в корупция, вкарани в ред тюфлеци, реформирани районни и полицаи дето не си затварят очите при явни престъпления и не си затварят устите за подкупи

И какво се хвали за ЕДНО разкрито убийство (и то доста съмнително като обяснение). За кокаина също се хвали? Защо - какво са направили от МВР, освен, че събират торбите изхвърлени от морето? За АЛО измамниците? Там защо се хвалят? Осъдиха ли ги да лежат? Върнаха ли откраднатото на измамените?

По голям измамник от тоя няма. Намерил с какво да се хвали. Кокаина сам изплува в морето. Ако можеха да го скрият щяха да си го приберат. Те с Боко са стари мошенници. Ало измамниците всички ги знаят кои са от години. Досега им снасяха пари. Сега решиха да ги хвърлят на кучетата. Ще полаят полаят и пак ще ги пуснат.

Браво на него. Действително добре се справя. Ну шуми,не парадира около себе си. Не е суетен,,много добре се владее и значи можело ало-измамниците да бъдат достигнати. Предишните винаги се оправдаваха,че видите ли тарторите били в Румъния и т.н. Ето,че могло. Браво на Министъра,не случайно има стойностна автобиография и си знае работата. Жив и здрав да е. Само така. Както се казва- Почнахме ги !

На платените съобщения изклучвате коментарите, но тук сте забравили....

А убийството на Йордан от Варна кога ще разкрият?!

Некадърницие въобще не го разследват!

Е, как няма да е така? Предизборни разкрития, а после всичките на свобода, поради липса на доказателства. Изтъркан сценарии!

Извинете " Изтъркан сценарий ".

Когато премиерът е сикаджия, няма как и МВР да не се оглавява от наш човек.

Добре, че винаги казват, че този е МВР шеф. Иначе с тоя външен вид ти иде веднага да го арестуваш за ръководене на престъпна група... А! То все същото май...

НЯКОИ носят очила, за да си придадат на физиономията това от което ги е лишила природата , а именно ИНТЕЛИГЕНТЕН ОБРАЗ !!!!

ШЕФА как се КАЗВА Мл.Маринов , или МЛАДЕН МИХАЛЕВ - МАДЖО ?????

кога ша фанат тез дето утрепаа 2 милиона българи? а онез дето отвлякоха 2 милиона? или другите дето откраднаха 500 милиарда? ... а?

Гербавите управляващи хвълят предизборни димки по всички ММИ.На вашите лъжи само безмозчният ви електорат може да се хване. ОСТАВКА!!!!!!

прах в очите на хората стар цецов подход преди избори дим щях да се очудя да бяха се похвалили с разкрити крупни измами с имоти на политици

Язи ви редим около Тиквун са прос, прост, ПроЗт, .............и накрая идва тоя и Цъко Тъпото!

SU-152

Ха познайте,този на кого беше шофьор?

За кокаина не разбрах с какво точно се хвали?!

Че го видял по плажовете около Шабла!

Ефективни присъди за депутати и министри - кога?

ППМ

Вярно е, че МВР-то нещо напоследък се раздвижи. Чакаме да видим как ще реагират спрямо едиквоси пи груп. След оная простотия със самообгазяването имаха няколко добри изяви и разследвания. Дано не е до изборите.

Спокойно , Народа ще Ви оцени !

По-често избори, та да вършат някаква работа...

Забравил си да споменеш и баретата която сготвиха преди дни

Възможността да се изолира ДНК е пробив в криминалистиката----------абе за убийството в Нови искър за два часа излезе ДНК то

А защо не се похвали с разкрити нови апартаментгейт на шефовете си от ГЕРБ ?

Я си признайте! Ало-апашите ги изметохте, защото не са се отчитали на когото трябва, нали? А, тоя кокаин чий е? Някой се опитва да прекарва дрога без да ползва официалните канали на ДС, а? Убийството на Виктория Маринова по-добре не го споменавайте. Работата е нагласена, точно като с Иванчева - там да вървят няк'ви разследвания, да се правим, че правим нещо. Жалки, нищожни боклуци! Това са цялото МВР и политическата класа, без изключения.

Хехе, добре е ако някой им вярва. Предизборно си устройват театри на успеха, ама ганчо вече не вярва.

mathur

Абе шофере,а кво стана с министърчето дето УБИ сина си ???? кажи бе шушомиго??/

Едно време, през 70-те и 80-те, ореди избори пускаха луканка и шпеков салам за да ни убедят колко добре си живеем през соца и че правителството и партията успешно ни водят към селото бъдеще. Днес ни будалкат с "успешни" акции на МВР.... О времена, о нрави... Истината обаче е, че и тогава, и сега все сме на ръба на оцеляването, и на практика a shit hole...

Какви простотии пишеш бе? и салами и луканки си имаше и то истински, а не като сегашните- човек не знае какво дъвче.

верно е , имаше за тия от мвр и нагоре

А бе научи граматиката бе галфон , редиш ги кЪт милиционер, ама глеАм си от Нашите!

Ехаааа, цяло едно убойство?

Колко човека ще се хвалите с тези ало измамници, като че ли са от вчера. Крадат от хората вече 10 години, досега какво правиха, та не ги заловиха. Кой още ще се похвали за тези ало-измамници....

Хвалипръцко

За това ясно но какво предприе за измамници политици които с листите си подвеждат народа да гласува за тях а после къща на покрива тераса барбекю или замък.Туй се похвали ама не можеш!!!!!!!!!!!!!!!

Браво, те това са професионалисти ! Специални поздравления за усилената работа около кокаина при Шабла. Те това е дълго разследване, внедряване, СРС и професионално свършена работа ! Браво полиция, браво Баце !

След като Очите даде обещание да не го пипа а те него и взеха да го прибират правилните хора

кръгъл идиот

Ауууууу гоуемата работа !